Бургас!
plamik:
Цитат на: simeonova_m в юли 27, 2007, 22:36:14
Здравейте за първи път пиша във форума, но съм много възмутена от магазина на ул."Македония" Отношението на персонала там е ужасно нагло и грубо.Поръчах си поканите от там и какво да ви кажа върнах ги веднъж защото бяха пбъркали името на кума и имаше грешка в датата, а вторият път когато отидох да ги взема отново имаше грешки. Съжалявам че нямам време да ги върна още веднъж. И на всичкото отгоре дори не ми се исвиниха,дори не се опитаха да замажат положението а точно обратното ,държаха се доста грубо и нахално!
Моля пишете само на кирилица!
Хич не им се оставяй - поканите са доста важна подробност и трябва да ти ги направят както ти искаш! Иначе P-(
ysmivka:
Здравейте бургаски булки,
И аз съм една от вас. Сватбата ми е на 01.09. До сега четях форума на svatbata.org и там имаме темичка за бургаските булки :bravo: :bravo:
Интересно ми е вие как се справяте със цялостната подготовка за сватбата. на мене ми остана само един месец, а имам чуството, че нищо не съм свършила.....
ina_lemon:
Недей така, маце.Всичко ще е 6 точки, важното е да не се спичаш за нищичко.Къде ще ти е сватбата.Имаме и тема за среща на бургаските форумци, че всички други градове ни задминаха.
plamik:
ina_lemon :bravo: Крайно време беше някой да ни организира бургаските булки и да се видим - само кажете кога, къде и в колко :DANCE:
ina_lemon:
http://forum.svatbata.bg/index.php?topic=2732.0
Тук е темата за срещата в Бургас.
Навигация
[0] Списък на темите