Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 20:54:00
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Булчински рокли - 18
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22
23
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булчински рокли - 18 (Прочетена 242794 пъти)
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
Отг: Булчински рокли - 18
«
Отговор #300 -:
декември 13, 2011, 11:17:16 »
rady17
, въобще не се чуди, а точно това ТРЯБВА да направиш ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
Случвало се е често някое момиче да има определена идея за рокля, но точно този модел да не й седи изобщо добре. Аз също така направих, когато мислех, че ще си шия роклята - ходих в няколко магазина, пробвах мечтания модел, харесах се и така реших окончателно какво искам. Дори не съм пробвала други модели - харесах се в този, който си мечтаех и това е! В последствие си намерих готова рокля за същите пари, за които щяха да ми ушият и направо си я купих
Пожелавам ти успех и да имаш ТВОЯТА рокля накрая
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189
«
Отговор #301 -:
декември 13, 2011, 11:27:11 »
Веси, твоята рокля е страхотна. Аз търся нещо подобно, единствено искам да не е бюстие нагоре. След като си обикаляла да търсиш подобно нещо, виждала ли си някъде такъв модел надолу, а нагоре не бюстие?
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #302 -:
декември 13, 2011, 11:47:44 »
Весе,
благодаря
Аз не съм обикаляла кой знае колко,но освен в Холидей Сона (за опита си с тях съм писала назад ) ми харесаха модели на бутик "Милениум" , има ги на Пиротска и в Асеновград също. Също така в още един два магазина на Пиростка имаше подобни модели, а ако ходиш и до
Асеновград, там също има доста. Някои са по каталози само, няма ги ушити, но все пак има избор. Само че като ходих по центъра да обикалям беше април/ май месец и повечето бяха абитуриентски и трябваше да си ги "представя" бели, но имаше доста хубави модели от този тип. Само искам да ти дам един съвет - аз също също бях категорична, че искам цяла рокля, но......дизайнерката от бутика където си купих роклята ми каза следното - когато роклята, полата винаги дърпа на долу роклята и нагоре е желателно да си с презрамки или нещо около врата, за да няма фалове....
А пък когато бюстието е отделно от полата (както е при мен) - то си се стяга хубаво точно на кръста и няма какво да му тежи и да го дърпа надолу и не мърда!! казвам ти го от опит - първоначално мислех, че това бюстие ще ми е страшно неудобно, аз съм с по-голям бюст и се притеснявах, но нямах никакви проблеми. Така че, ти си решаваш, естествено, но имай го това предвид. Друго, което можеш да направиш и в повечето магазини не буха ти отказали е да избереш долна част на една рокля и да пробваш няколко бюстиета от други модели и да си комбинираш. Щом моделите са си техни, едва ли биха имали проблем с ушиването, а ги виждаш вече готови и ще знаеш как ще ти седят на теб.
«
Последна редакция: декември 13, 2011, 11:49:33 от V_e_S_i
»
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821
«
Отговор #303 -:
декември 13, 2011, 12:12:43 »
Цитат на: V_e_S_i в декември 13, 2011, 11:47:44
Само искам да ти дам един съвет - аз също също бях категорична, че искам цяла рокля, но......дизайнерката от бутика където си купих роклята ми каза следното - когато роклята, полата винаги дърпа на долу роклята и нагоре е желателно да си с презрамки или нещо около врата, за да няма фалове....
А пък когато бюстието е отделно от полата (както е при мен) - то си се стяга хубаво точно на кръста и няма какво да му тежи и да го дърпа надолу и не мърда!!
Подкрепям изцяло мнението на Веси. На бала роклята ми беше с бюстие и не мръдна. Имам една цяла рокля без презрамки, която вече изобщо не обличам, защото непрекъснато се смъква надолу и трябва да я оправям през пет минути.
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189
«
Отговор #304 -:
декември 13, 2011, 12:18:07 »
Цитат на: V_e_S_i в декември 13, 2011, 11:47:44
Весе,
благодаря
Аз не съм обикаляла кой знае колко,но освен в Холидей Сона (за опита си с тях съм писала назад ) ми харесаха модели на бутик "Милениум" , има ги на Пиротска и в Асеновград също. Също така в още един два магазина на Пиростка имаше подобни модели, а ако ходиш и до
Асеновград, там също има доста. Някои са по каталози само, няма ги ушити, но все пак има избор. Само че като ходих по центъра да обикалям беше април/ май месец и повечето бяха абитуриентски и трябваше да си ги "представя" бели, но имаше доста хубави модели от този тип. Само искам да ти дам един съвет - аз също също бях категорична, че искам цяла рокля, но......дизайнерката от бутика където си купих роклята ми каза следното - когато роклята, полата винаги дърпа на долу роклята и нагоре е желателно да си с презрамки или нещо около врата, за да няма фалове....
А пък когато бюстието е отделно от полата (както е при мен) - то си се стяга хубаво точно на кръста и няма какво да му тежи и да го дърпа надолу и не мърда!! казвам ти го от опит - първоначално мислех, че това бюстие ще ми е страшно неудобно, аз съм с по-голям бюст и се притеснявах, но нямах никакви проблеми. Така че, ти си решаваш, естествено, но имай го това предвид. Друго, което можеш да направиш и в повечето магазини не буха ти отказали е да избереш долна част на една рокля и да пробваш няколко бюстиета от други модели и да си комбинираш. Щом моделите са си техни, едва ли биха имали проблем с ушиването, а ги виждаш вече готови и ще знаеш как ще ти седят на теб.
Веси, благодаря за изчерпателния отговор. Явно не съм се изказала правилно. Идеята ми е точно, че не искам формата на бюстие, тоест искам да има презрамки или ръкави под някаква форма, а не че искам цяла рокля с горна част във формата на бюстие.
Активен
karamelche_
Сватбар
Публикации: 199
«
Отговор #305 -:
декември 13, 2011, 12:20:37 »
много си зависи от типа рокля - моята беше доста тежка долу, но не се смъкваше изобщо, нищо, че беше без презрамки. все пак беше по мен ..нали затова се стяга..
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #306 -:
декември 13, 2011, 12:59:10 »
Весе,
не съм те разбрала явно
В такъв случай най-добре е точно това - да пробваш различни рокли с горна част, каквато ти искаш и каквато ти хареса и освен това да пробваш и рокля с долна част отворена отпред и да си съчетаеш два модела. Обаче трябва да са в един салон, за да си сигурна, че ще ти направят същото, което си пробвала, защото аз лично не бих рискувала да си харесам горна част от някаква рокля и долна от друга в друга магазин да си поръчам да ми я правят.
Карамелче,
разбира се, че си зависи от типа рокля, а и от тялото на човека все пак.
Активен
maianiki
Сватбар
«
Отговор #307 -:
декември 13, 2011, 14:48:30 »
Момичета мисля че намерих
МОЯТА РОКЛЯ
.Искам на тюла да има мотиви от бюстието,и може да се сложи шлейф който после да се махне.Момичето каза че може да се вгради отзад без да стой като кръпка.
Приемам всякакви коментари.Ето я:http://marciabg.com/files/mf//gallery/299_img_2.png
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #308 -:
декември 13, 2011, 15:11:24 »
maianiki
, много хубав избор
:bravo:Аз мисля, че шлейфът може да се сложи допълнително като под една от гънките на роклята се сложат връзки или някакви копчета и после само се маха, за да е по-удобно в ресторанта. На знам дали ме разбра, но ако не се лъжа роклята на
lawyer
беше с долна част, която се маха. Дано да не ми се сърди, че поствам една снимка от албума й:
Така може би по-добре ще ме разбереш. Просто последната част е по дълга, а под гънката на предпоследната се слагат връзките или копчетата и лесно ще се маха шлейфът,а й няма да си личи, че е имало. Не вярвам, че ще имаш проблем с това, ако кажеш в магазина, че искаш шлейф и покажеш подобна снимка.
Активен
maianiki
Сватбар
«
Отговор #309 -:
декември 13, 2011, 15:33:45 »
Благодаря ти,точно така ми обясни момичето в магазина че ще се захване със копчета и после ще се махне..А сатена на роклята е Американски(не че му разбирам)но беше доста плътен и мек,я цвета е шампанско и понеже имам тен ми стоеше по-добре от чисто бяла.Охххх много ми хареса и струва 435лв.(направо си е евтина),спрямо другите грозотии по 600лв и дантела дето те боде.
Активен
rady17
Професор
«
Отговор #310 -:
декември 13, 2011, 15:42:07 »
Искам и аз да се похваля с избора си на рокля:
file:///D:/Pic/Pic/New%20Folder%20%284%29/2533.jpg дано се отвори снимката
Естествено това на снимката не съм аз, ще я шия.
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #311 -:
декември 13, 2011, 15:49:22 »
Не се отваря снимката
Пробвай да я качиш някъде в интернет, напимер в
http://prikachi.com/
Активен
rady17
Професор
«
Отговор #312 -:
декември 13, 2011, 15:56:26 »
Я да видим дали сега ще стане
http://prikachi.com/images/395/4140395N.jpg
«
Последна редакция: декември 13, 2011, 15:58:46 от rady17
»
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821
«
Отговор #313 -:
декември 13, 2011, 16:09:52 »
Ехаа, много е хубава роклята.
Активен
mimi_pam
Ентусиаст
Публикации: 55
«
Отговор #314 -:
декември 13, 2011, 16:19:14 »
Страхотни рокли момичета.
Аз също си намерих моята рокля преди 2 дни и си я купих въпреки че ми е доста раничко, съжалявам че нямам снимки да ви я покажа
Активен
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22
23
...