Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 16:28:42

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булчински рокли - 18  (Прочетена 242717 пъти)

irena_popova
Професор
Публикации: 458

Моят сватбен албум

« Отговор #270 -: декември 04, 2011, 09:42:00 »

така е .. съгласна съм с nadelina88 роклята е станала много хубава, спомням си, че имаше малко нерви преди време с Лита, но крайния резултат е  good. Като цяло искам да те поздравя за роклята, букета, украсата....много е красиво всичко. БРАВО!  give_rose
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #271 -: декември 05, 2011, 16:19:26 »

Аз искам да споделя малко личен опит относно роклите в Асенвград. Преди около месец бях там да търся своята рокля...съответно мерих какви ли не модели, от какви ли не агенции. И резултата от това е, че рокля не си харесах, но завъдих заболяване наречено "розов лишей". Не е болка за умиралка, но е доста неприятно особено пред сватба  sad
Така, че дами мерете рокли с едно на ум!
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821

Моят сватбен албум

« Отговор #272 -: декември 05, 2011, 16:44:40 »

Аз искам да споделя малко личен опит относно роклите в Асенвград. Преди около месец бях там да търся своята рокля...съответно мерих какви ли не модели, от какви ли не агенции. И резултата от това е, че рокля не си харесах, но завъдих заболяване наречено "розов лишей". Не е болка за умиралка, но е доста неприятно особено пред сватба  sad
Така, че дами мерете рокли с едно на ум!

pnk_girl123, приятелят ми имаше същото заболяване. Ходи на дерматолог, който му каза, че се получава, когато се обличат нови дрехи, без да се изперат. Така че този проблем може да възникне от каквато и да е нова дреха в комбинация със слаба имунна система.
« Последна редакция: декември 05, 2011, 16:47:50 от sunset » Активен
miauka
Наблюдаващ
Сватбен ГУРУ
Публикации: 793

"Не е важно какъв си-важното е да си добър човек!"

Моят сватбен албум

« Отговор #273 -: декември 05, 2011, 23:46:55 »

Момичета ето че и моята сватба мина ето я и роклята  smile

http://album.svatbata.bg/miauka/bg/photos/245030.html
http://album.svatbata.bg/miauka/bg/photos/244569.html

Малко се притеснявах за цепката но се получи много добре и беше много удобна, а и се виждаше само когато искам  girl_wink

http://album.svatbata.bg/miauka/bg/photos/244553.html
http://album.svatbata.bg/miauka/bg/photos/244562.html
Активен
MaryM
Любопитен
*
Публикации: 25

« Отговор #274 -: декември 07, 2011, 13:10:56 »

И аз да се включа - моята рокля беше от Романтика (не модел на София Борисова, избрах я от марките които внася). Беше семпла и много стилна, всички много я харесаха. Съвет към момичетата от София - там поддържат много модели и размери от хубави неща (покрай кича който доста се търси и го има навсякъде) - така че отидете и разгледайте. Цените не са ниски, но се оказа че в сравнение с останалите бутици от по-високия клас са сравнително добри.
Активен
Didka27
Новак
*
Публикации: 14

Моят сватбен албум

« Отговор #275 -: декември 07, 2011, 13:55:53 »

УОУ !!!  Bravo  miauka i heruvimche и двете сте били невероятни булки. Много красиви рокли, ефирни и елегантни.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #276 -: декември 07, 2011, 18:08:48 »

Аз да се опитам да споделя пресни впечатления от сватбен център "София". Днес отидох да меря най- после. Та първо за цените- роклите започват от 90 лв( намалените) и някъде до към 1200 лв (относително) им е тавана на цените, поне от това което аз видях. Има аутлет на долния етаж, там са намалените, не са много като модели и размери. Съветът ми след като пробвах 3 варианта на силует е следният- наистина това което си мечтаех да облека, не се оказа въобще че е това което ще ми стои най-добре. Роклите, които видях в сайта им се оказаха че изглеждат по друг начин на живо -на закачалка, и по още по-различен начин върху мен. Тоест, не отхвърляйте категорично модел, преди да сте го пробвали! girl_wink Същото важи за болерата и булата- аз исках дантелено болеро и испански тип воал, оказа се че на мен същите стоят като ... shok bad.
Обувки има доста, според мен по-скоро еднотипни булченски, не са по моя вкус. Воалите хич не са лоши, видях и супер семпли и по-претрупани. tease
Активен
maianiki
Сватбар
Публикации: 199

Моят сватбен албум

« Отговор #277 -: декември 07, 2011, 20:29:38 »

emmmmy,благодаря ти за информацията,ще ми бъде много полезна като отида до София следващият месец.Също така събирам хубави отзиви и за други ателиета в София,за сега съм набелязала Сватбеният мол,Холидей Сона,Ателие Войола
Активен
dany_87
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #278 -: декември 08, 2011, 07:28:51 »

Отиди и холидей ,там има много хубави рокли-аз  лично като ходих лятото си харесах няколко модела,платовете им са невероятни и сравнително не са много скъпи
Активен
mimi1809
Професор
Публикации: 481

Моят сватбен албум

« Отговор #279 -: декември 08, 2011, 07:35:49 »

Аз също мога да дам отзиви за Сватбен център София има страхотни модели както от аутлета така и от скъпите Много е важно да мериш защото както казва emmmmmy всяка рокля стой по различен начин .Вниманието което обръщат към теб и съветите им просто са прекрасни аз мерих над 10-15 рокли докато намеря подходящата .
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #280 -: декември 08, 2011, 09:56:46 »

Мими ме подсети, вчера бях леко развълнувана и забравих да добавя blush , та така наречените обръчи (фусти) , на по- пищните като форма рокля се закупуват отделно, 15 лв мисля че са. Грубо казано,представляваха това на снимката, но напълно прозрачно:

Определено с тях разликата е от земята до небето, роклята стои като безтегловна Wink. Както и за булките с по-малък бюст- искайте си специални подплънки (плащах ги отделно), пришиват се отвътре за роклята и стои страхотно, и нуждата от сутиен отпада, както и въпросът със съобразяване на цвета му с този на тоалета. Изглеждат така,само малко по -извити*THUMBS*

Ако пък  вече имате сутиен с вградени подплънки, но неподходящ цвят и модел , може да ви го среже шивачката и да вградят само чашките.
п.с mimi1809, само да добавя че роклята ти я видях в магазина, изглежда много елегантна give_rose, ако имаш някакви отзиви и мнение за корекциите в сватбения център, пиши тук, моля те. Притеснявам се винаги когато се налага да оставя рокля за стесняване  blush , въпреки че жената набоде и роклята с карфици, и отделно ми взе мерките, пак пусти тревоги... Ashamed.
« Последна редакция: декември 08, 2011, 10:03:41 от emmmmmy » Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #281 -: декември 08, 2011, 10:27:42 »

emmmmmy, аз имам отзиви за корекциите в Сватбения център  smile Моята рокля трябваше да бъде коригирана с повече от 44 до под 42 номер (реално сигурно е нещо като несъществуващия 40-ти размер  crazy ). Бюстието и полата бяха с нашити кристали и перлички, както и с бродерия. Ако роклята не ми ставаше точно след корекцията, нямаше да повярвам, че някога нещо е било правено по нея. Толкова добре беше стеснена и скъсена smile Изобщо - много съм доволна и съм с прекрасни впечатления от момичето, което направи корекциите  good
« Последна редакция: декември 08, 2011, 10:29:14 от michelle » Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #282 -: декември 08, 2011, 10:32:01 »

Миличка, благодаря ти, само се въртя тук и се притеснявам ! give_rose
Аз съм същият несъществуващ номер като теб  smile, а роклята отзад ми стърчеше на 2 педи от гърба и нямаха друг размер, а аз харесах точно този модел. Жената ми взе размерите, както бях по сутиен, после мисля че ме премери пак като сложих роклята и подплънките на бюста .
Активен
Medeia
Ентусиаст
**
Публикации: 95

« Отговор #283 -: декември 09, 2011, 23:44:50 »

Някой може ли да ми каже как са цените в M. Tyler? Интересуват ме конкретно роклите на Watters Bridal. Пратих за питване за няколко модела, но нищо не ми отговориха. А честно казано не ми се ходи да пробвам, ако са ужасно скъпи. Та искам да се ориентирам предварително smile
Активен
alla
Професор
Публикации: 338

« Отговор #284 -: декември 10, 2011, 09:11:58 »

До колкото знам са ужаааасно скъпи. :'( Нямам представа в България за колко ги продават, но можеш да погледнеш тук: http://www.bestbridalprices.com/wedding-dresses-watters-wedding-dresses-c-1_178.html
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: