Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 10, 2024, 03:57:52

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: [1] 2 3 ... 7   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на dany_87 - 27.08.2011г.  (Прочетена 23204 пъти)

V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
Публикации: 879

Моят сватбен албум

« -: юли 28, 2011, 19:09:56 »

Дани, дойде и твоят ред да споделяш последните новини от подготовката си с нас!Хайде, не чакай, а разказвай до къде си стигнала girl_wink blum Защо не ни разкажеш и нещо повече за теб и бъдещия съпруг - как се запознахте, каква е историята ви.....мисля, че тук е подходящо място за това!
Активен
panteryx
Сватбен ГУРУ
Публикации: 518

Моят сватбен албум

« Отговор #1 -: юли 28, 2011, 19:15:58 »

Честита темичка Дани ,тъкмо мислех да ти я направя аз, обаче Веси ме изпревари хихихих Bravo
Желая ти весела подготовка и много, много усмивки до сватбеният ден ! Сватбаааа
Активен
mimi1809
Професор
Публикации: 481

Моят сватбен албум

« Отговор #2 -: юли 28, 2011, 19:41:21 »

честита темичка мила напълни я с много емоции.Чакаме подробности и снимчици.
Активен
dany_87
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #3 -: юли 29, 2011, 06:08:47 »

Момичета,благодаря Ви много за темичката !!!
С младоженеца се събрахме на сватбата на сестра ми преди около 2 години-иначе се познаваме от доста време,но не се бяхме виждали сигурно 2,3год. преди сватбата,и така се извъртяха нещата че вече толкова време сме много щастливи  smile
А сега да се похваля за вчера,купихме вече костюма на младоженеца,хареа си светло лилава риза която н се вързва мн със сватбата,която е цвят жълто и резеда,но какво да правя реших да не се обаждам като видях колко се хареса  smile
Вчера си пуснах и задраничния паспорт,защото след сватбата заминаваме за Турция,казаха  ми че навръщане мога да имам проблем на границата,защото имената вече щели да бъдат актуализирани,надявам се да нямам проблем,пък и предполагам че като си нося гражданското и го покажа
Активен
pinkbird
Професор
Публикации: 415

« Отговор #4 -: юли 29, 2011, 08:36:38 »

Дани, честита темичка и от мен! Пожелавам ти лека и спорна подготовка! give_rose
Хич не се кахъри за ризата на младоженеца. Моя и той беше с лилава риза, а украсата ни беше в жълто. Важното е той да се харесва lol
Как са отношенията с ресторанта?
Видях, че в другата тема си питала за торта. Аз както няколко пъти съм писала съм много доволна от Ден Рожден и на вкус ми харесват страшно много. Почти всеки път, когато ходя в Стара Загора се отбивам до сладкарницата им за парче торта. Видях, че някой момичета казват, че там е скъпо. По този въпрос не мога да помогна, защото изобщо не съм проверявала в другите сладкарници как е.  pardon
Напоследък не се навъртам много наоколо, но ще хвърлям по един поглед от време на време в темичката ти Wink
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #5 -: юли 29, 2011, 15:38:44 »

dany_87, честита темичка!!! Да я напълниш с красота и радост!  give_rose И честито за медения месец в Турция! danceg
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #6 -: юли 29, 2011, 16:03:19 »

Момчето е решило да се "върже" с маникюра и букета  Wink, съвсем си е в тоновете на сватбата. А може и втора риза да си хареса....
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #7 -: юли 29, 2011, 16:17:16 »

svekarva е права!  smile Може и втората риза да е резеда или жълто, въпреки, че и лилавото отива.  smile
Активен
dany_87
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #8 -: юли 29, 2011, 19:12:16 »

Да да така е,знаеш ли пък и то официалната част няма да зависи кой знае колко от цвета на сватбата,в ресторанта е важното!!!
Днес ходихме до сладкарница Ден Рожден за поръчка на тортата но ни препратих направо в цеха,така че др седмица ще е,много ми е трудно с организацията сега всеки ден съм на работа от 9 до 6
и взех да се изнервям,че нищо няма да мога да свърша,стана няколко дни ми е мн притеснено
само си правя някакви списъци какво още има да се взима и като взема да се чудя,кога ми става лошо   sad
Активен
pinkbird
Професор
Публикации: 415

« Отговор #9 -: юли 29, 2011, 20:20:33 »

Всичко ще се нареди lol Не се притеснявай lol За всичко ще имаш време.
Да, ние тортата я поръчахме направо в цеха, горе в Железник. Там е главната сладкарка и уговорките за тортите се правят направо с нея smile
Активен
dany_87
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #10 -: юли 29, 2011, 20:30:24 »

абе и аз си спомням преди години като сме ходили,имаше каталог в сладкарницата,а сега нямаше изобщо и тя жената ни препрати,в желеник......
Сега имам голяма дилема с букета,немога да си харесам с тези цветове-жълто и зелено сега мисля за някакви комбинации
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #11 -: юли 30, 2011, 13:48:38 »

Веднага ти давам идея с моя сайт-фаворит. Тук има хиляди снимки! Ето това са снимките за букет в жълто и зелено. Дано откриеш някоя и друга идейка!  smile
http://www.projectwedding.com/photo/browse?tag=green+yellow+bouquet
Активен
dany_87
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #12 -: юли 30, 2011, 17:13:44 »

супер е сайта,благодаря ти много
Активен
dany_87
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #13 -: август 01, 2011, 06:04:43 »

Момичета някой да е запознат,как се взимат 2та дни отпуска които са от държавата след сватбата,подава ли се няква молба или само си носиш гражданското в човешки ресурси
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #14 -: август 01, 2011, 07:43:12 »

Първо трябва да си сигурна, че вашето КТД /колективен трудов договор/ приема тези дни за платени. Добре е предварително да говориш с Човешки ресурси, понякога се взимат и други дни отпуска и трябва нещата да се планират с пусната молба и после се представя свидетелството.
Активен
Страници: [1] 2 3 ... 7   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: