Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
април 23, 2025, 15:07:09
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В ПЛОВДИВ - 11 -та част
Страници:
1
...
23
24
[
25
]
26
27
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 11 -та част (Прочетена 174536 пъти)
Detelina_85
Новак
Публикации: 16
Отг: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 11 -та част
«
Отговор #360 -:
септември 02, 2011, 14:26:15 »
здравейте, ние още до никъде не сме стигнали с организирането..само набелязвам разни сайтове в които ми харесват покани, подаръчета и други дреболии..а най-важните неща още не сме ги резервирали..момичета, да ви питам - за видеооператори - освен Димитър Димитров от студио 1 и студио Зани кои други оператори ще кажете? а фотографите Николай Попов и Чавдар Дафов какво ще кажете за тях?
«
Последна редакция: септември 07, 2011, 19:03:57 от gucci
»
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821
«
Отговор #361 -:
септември 02, 2011, 15:38:51 »
Detelina_85
, друг много добър оператор е Александър Маринов. Можеш да го откриеш във фейсбук, като напишеш
AlexanderGa Marinovi
. За Николай Попов съм чувала само хубави неща.
Успех в подготовката.
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779
«
Отговор #362 -:
септември 06, 2011, 12:17:42 »
Ето, че и моята сватба мина и мога да дам отзиви
Искам да изкажа хиляди благодарности към целия екип, който се ангажира със сватбеното събитие! Невероятни професионалисти!
Благодаря на "Ваня Стил" за невероятната украса, качила съм любителски снимки в галерията, като за начало
Всичко с украсата започна от декември месец миналата година, та до деня на сватбата- толкова много неща исках, а ми изглеждаха невъзможни, но Ваня ми даде много ценни съвети и изтърпя всичките ми капризи
В крайна сметка тя сътвори моята лилава приказка, така, както си я представях!
Благодаря ти също и невероятната организация по време на цялото събитие, ти следеше абсолютно всичко и гостите, с които разговарях след сватбата, споделиха, че не са почувствали липса на нищо. За мен това е изключително важно! Много се радвам, че имах такъв невероятен координатор, който да следи за всичко, а най-близките ми имаха грижата само да се забавляват
Хиляди благодарности и на целия екип на р-т "Лайпциг", на Зара и на всички останали, бяхте невероятни- спазихте изискванията ми за по една бутилка на маса, за да може да се вижда и украсата, а това беше много важно за мен. Порциите бяха големи и се сервираха топли, всичко беше много вкусно и правено на момента, нямаше стари или престояли неща. Не на последно място, искам да кажа, че когато трябваше да платим окончателната сметка и да ни върната остатъка от това, което сме внесли като алкохол, нямаше абсолютно никакви проблеми и управителката беше изключително точна! Като цяло обслужването е на ниво.
Ди джей Алекси- невероятен професионалист и изключителен човек ( за мен беше важно да сме и приятели и да ми допадне като характер)! Благодаря ти, за невероятния купон, вдигна на крака всички гости още в момента, в който влязохме в ресторанта и така до края на сватбата! Никой не седна, дори по време на вечерята, когато трябваше да се храним, пак имаше хора по дансинга
Посрещането, което ни направи в ресторанта и изобщо всички ритуали, воденето на тържеството от теб, беше невероятно и всички гости бяха очаровани. Казвам го, защото, когато ги изпращах, всеки един от тях питаше: Къде си намерила този ди джей, страхотен е! Така, че ти пожелавам да продължаваш в същия дух!
Фотограф- Борислав Чепишев, Видеооператор- Димитър Димитров- момчета, благодаря ви, че ме изтърпяхте и че реализирахте всички мои щури идеи! Не си починахте нито за миг, още от сутринта и след толкова тежка фотосесия продължихте в ресторанта, като създадохте невероятна атмосфера за снимки и видео! Чакам резултата, но съм не просто сигурна, убедена съм на 1000 %, че ще бъдат уникални! Естествено ще кача снимки, за да се види резултата.
Благодаря също и на Нина от "Лизиантус" за страхотния букет, бутониери и украсата на колата! На тази жега всичко издържа, като икебаната от колата, все още е жива и в момента съм си украсила хола с нея, цветята са така, както когато ги взехме
Благодаря и на моята фризьорка, която направи най-красивата прическа и която не мръдна до сутринта!
Благодаря и на Дани от "Добо и Капели"- невероятен грим, издържа до сутринта и изглеждаше така, все едно току що съм гримирана!
Ами това е от мен, сватбата ми се получи точно такава, каквато исках и си я представях- една невероятна приказка и безкраен купон! След 10-месечна организация, мога да кажа, че избрах най-правилните хора, които да участват в подготовката и реализацията на събитието, благодаря ви още веднъж!
Активен
MilenaOga
Ентусиаст
Сключихме брак на 10 Септември 2011
«
Отговор #363 -:
септември 07, 2011, 18:14:16 »
Lawyer, това е прекраснo! Поздравления и честит брак, да се обичате повече от всичко!
Ние днес бяхме на среща с видеото Димитър Димитров и уточнихме местата и часовете за събота, че сватбата е след по-малко от 3 дни и всички са пощуряли
Иначе за Ди Джей Алекси и видеооператора Димитър Димитров, мога само да кажа и потвърдя думите ти, че те в момента са един най-силните и добри екипи в Пловдив и ние за това се спряхме точно на тях!
Бройката на гостите се увеличи доста, като повечето сме само млади хора и приятелчета на Жоро. На Ди Джея сме му дали абсолютно пълна свобода в избора на музика, за да стане купон, иначе Жоро е луд по гръцкото и ако от него питам иска само това.
Готови сме с всичко, чакаме само събота да дойде! Стискайте палци!
Успех в приготовленията на всички бъдещи булки!
Активен
veninceto
Сватбар
«
Отговор #364 -:
септември 07, 2011, 23:41:32 »
Момичета знаете ли фирма в Пловдив, която да дава луксозни коли под наем за сватба? Например: Audi А8, Q7, Bmw X6, Mercedes SL, CL, Bentley и подобни най-яките модели? Има ли такъв салон,или фирма? В София казали на моята приятелка,че имало, но там и е далече и искали много пари и можело само за града. За нашия град някой знае ли дали има някъде?
Активен
Garfield
Ентусиаст
Публикации: 128
«
Отговор #365 -:
септември 08, 2011, 09:40:33 »
veninceto, и аз се интересувам от такъв тип коли. Намерих един Мерцедес-Бенц кабрио от познати, но в него можем да седнем само аз и младожеца..
А някои знае ли откъде в Пловдив могат да се купят летящи фенери?
Активен
Сватбена агенция Ваняя СТИЛ
Ентусиаст
www.vanya-style.com
«
Отговор #366 -:
септември 08, 2011, 17:59:44 »
veninceto - Коли лимузини S класа 2008год и Ауди 7, мога да дам кординати на човека и да се разберете. Само уточни за коя дата и колко часа ще е ангажимента на колата?
Активен
veninceto
Сватбар
«
Отговор #367 -:
септември 09, 2011, 09:44:45 »
Благодаря "Ваня Стил"! Сватбата на моята приятелка е на 2 октомври. Ще и кажа за колите които предложи, ако и харесат ще се свържи с теб да дадеш координати и да се разберат за часове и цена.
Активен
ani_1157
Регистриран
Публикации: 3
«
Отговор #368 -:
септември 10, 2011, 15:30:50 »
Момичета моля ви помогнете ми...
Кажете ми някое фото или печатница в Пловдив където да си направим сватбените етикети за бутилките....Ще съм ви много благодарна защото къде ли не попитахме и никаде не правят
Активен
djdimi
Професор
dimifoto.weebly.com
«
Отговор #369 -:
септември 10, 2011, 15:42:14 »
Цитат на: ani_1157 в септември 10, 2011, 15:30:50
Момичета моля ви помогнете ми...
Кажете ми някое фото или печатница в Пловдив където да си направим сватбените етикети за бутилките....Ще съм ви много благодарна защото къде ли не попитахме и никаде не правят
Има много добри печатници и фотографи в Пловдив на добри цени.Пишете ми на лични,за да не се тълкува като реклама в сайта.
Активен
Garfield
Ентусиаст
Публикации: 128
«
Отговор #370 -:
септември 10, 2011, 16:15:22 »
Аз съм правила етикети на Гладстоун в копирното студио, когато каних кумовете. Сега в една рекламна агенция, където печатах поканите, за да се върже стила.
Активен
gabriella
Новак
Публикации: 18
«
Отговор #371 -:
септември 13, 2011, 21:52:08 »
Има вариант и да си купиш самозалепваща хартия формат А4, да си принтираш етикетите и да ги изрежеш. Само трябва някой да ти направи дизайна. Листове има матирани и гланцирани, струват по спомен около 0,10 лева единия.
«
Последна редакция: септември 13, 2011, 21:55:31 от gabriella
»
Активен
pink_panther
Професор
«
Отговор #372 -:
септември 13, 2011, 22:19:10 »
И аз търся такава хартия, ще ми кажеш ли къде я има.
Активен
sasas
Новак
«
Отговор #373 -:
септември 14, 2011, 09:14:45 »
Почти във всяка книжарница.
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
«
Отговор #374 -:
септември 14, 2011, 10:16:45 »
Още по- сигурно в Офис 1. Ако ти трябва по- голямо количество - поръчват.
Активен
Страници:
1
...
23
24
[
25
]
26
27
...