Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

април 23, 2025, 23:58:59

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 11 -та част  (Прочетена 174551 пъти)

eli_belii
Ентусиаст
**
Публикации: 84

Моят сватбен албум

« Отговор #270 -: август 15, 2011, 09:09:06 »

Нашето видео е Иванов,а фото Колев. Ние гледахме много техни неща и останах доволна. А фотографа го ползвахме и преди това за бала на племеницата на бъдещия ми съпруг. Направи и страхотни снимки и фотокнига.  good
Активен
veninceto
Сватбар
Публикации: 150

Моят сватбен албум

« Отговор #271 -: август 15, 2011, 09:38:06 »

Aз съм много доволна от нашите фото и видео: Фотографа Иван Банчев от фотото.бе и камера Тодор Стойков - МецофортеВидео. Свършиха си перфектно работата и ги препоръчвам с две ръце!

Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Публикации: 640

Come Josephine in my flying machine

« Отговор #272 -: август 15, 2011, 09:42:48 »

Може би е рано, но имам едно притеснение - ще трябва да настаним гостите, които не са от Пловдив. Имате ли идея за малък и уютен, не прекалено скъп хотел. Правя бюджет и това е голям "препъни камък". Може би е по-удачно в отделната тема, но се надявам да ми помогнете  give_rose
« Последна редакция: август 15, 2011, 10:06:59 от Josephine » Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821

Моят сватбен албум

« Отговор #273 -: август 15, 2011, 09:53:29 »

Може би е рано, но имам едно притеснение - ще трябва да настаним гостите, които не са от Пловдив. Имате ли идея за малък и уютен, не прекалено скъп хотел. Правя бюджет и това е голям "препъни камък". Може би е по-удачно в отделната тема, но се надявам да ми погонете  give_rose

Josephine, хотели има много. Не се притеснявай. Според мен първо изберете ресторанта и тогава мислете за хотел. Добре е да настаните гостите в близост до самия ресторант (ако има такава възможност, разбира се). smile
« Последна редакция: август 15, 2011, 15:21:28 от sunset » Активен
Tonina
Професор
Публикации: 354

« Отговор #274 -: август 15, 2011, 10:17:06 »

Момичета, аз да ви попитам къде ще си поръчвате букет?
Моят беше от бутик Лейди Ди. Имат магазин и в МОЛ Пловдив, но "Централата" е на Оборище. Оценката ми за тях по десетобалната е 10!!!
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #275 -: август 15, 2011, 14:27:53 »

http://hotelavion.info/
Josephine, наистина хотели има много, а и квартири под наем също. Ние се бяхме ориентирали към хотел Авион, срещу панаира. Щяхме да имаме гости и от чужбина и беше важно персоналът да говори английски и да има интернет.
Активен
pink_panther
Професор
Публикации: 350

Моят сватбен албум

« Отговор #276 -: август 15, 2011, 17:50:36 »

smile Момичета видях нашия ресторант украсен в зелено и жълто и много ми хареса. Аз се спрях на зелено и ...... мисля още и много се притеснявах дали ще отива на червения мокет,но след като видях това в жълтото направо останах изненадана и много щастлива. Още на никой ли не е минала сватбата там да каже какво е положението?  smile

Ти къде видя ресторанта така украсен. Аз постоянно търся някакви снимки в нета, за да го видя украсен и не мога да намеря. Ама като се има предвид колко е нов е разбираемо.  pardon Иначе, вашата сватба кога щеше да бъде? Нашата е края на септември също, на 25.09 и си мисля и аз, че няма да е толкова топло.
Активен
Tally
Новак
*
Публикации: 17

« Отговор #277 -: август 16, 2011, 12:01:17 »

Вече си имаме ресторант  yahoo, запазихме си датата която искахме и съм много щастлива. Говорихме и с фотографа, и може да се каже че той е "нашия човек". За Диджей Дени никой нищо ли не е чувал. Препоръчайте ми добър DJ.
Активен
Garfield
Ентусиаст
**
Публикации: 128

« Отговор #278 -: август 16, 2011, 14:39:31 »

Поздравления, Tally!
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #279 -: август 16, 2011, 16:35:51 »

Tally, поздравления! Bravo Ние си избрахме dj Алекси. Дидо и Миро също са много добри, както и dj Майли. От няколко места горещо ни препоръчаха dj Живко микс, който бил голям шоумен и забавлявал страхотно гостите. По сватбите бил придружаван от водеща. Нека се включат и други момичета, тъй като списъкът с добрите диджеи не е никак малък. Тези са, за които аз се сещам, но със сигурност има и други.
Активен
Garfield
Ентусиаст
**

« Отговор #280 -: август 16, 2011, 17:09:13 »

DJ Живко е добър. Бях на сватба, на която той беше заедно с водеща. Беше много хубаво, наистина.
Активен
veninceto
Сватбар
Публикации: 150

Моят сватбен албум

« Отговор #281 -: август 16, 2011, 17:25:26 »

Tally, аз лично DJ Deni не съм го чувала за съжаление, но може да е добър нека другите момичета да кажат, ако знаят или се срещнете с него най-хубаво.
Sunset smile Иначе за DJ Aleksi съм убедена и гарантирам за него на 100%, че ще направи супер сватба. Tой беше нашия DJ и на други сватби и сме много доволни от него, както и тези на които сме го препоръчвали.
DJ Jivko Mix и мен много ме кефи и не знаех, че прави сватби, нали за този от Планета ТВ става дума? Супер ако е той, аз харесвам песните му всичките са хитове и танцувални даже всички DJ по дискотеки и сватби пускат неговите песни. blum
Активен
Garfield
Ентусиаст
**

« Отговор #282 -: август 17, 2011, 08:17:41 »

lawyer, svekarva, благодаря ви за съвета за букета. Мисля още днес да проверя. Добре ли е месец по-рано да се поръча букета?  crazy
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #283 -: август 17, 2011, 08:32:23 »

Tally, аз лично DJ Deni не съм го чувала за съжаление, но може да е добър нека другите момичета да кажат, ако знаят или се срещнете с него най-хубаво.
Sunset smile Иначе за DJ Aleksi съм убедена и гарантирам за него на 100%, че ще направи супер сватба. Tой беше нашия DJ и на други сватби и сме много доволни от него, както и тези на които сме го препоръчвали.
DJ Jivko Mix и мен много ме кефи и не знаех, че прави сватби, нали за този от Планета ТВ става дума? Супер ако е той, аз харесвам песните му всичките са хитове и танцувални даже всички DJ по дискотеки и сватби пускат неговите песни. blum

veninceto, точно за този от Планета става дума. Dj Aleksi ни го похвалиха вече от доста места, но винаги е добре да се чуе още един добър отзив. Аз също не съм чувала за dj  Deni, но все ще се намери някой да даде мнение и за него.
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #284 -: август 17, 2011, 09:23:17 »

Garfield, ние имахме само предварителна уговорка месец преди сватбата. Иначе самата поръчка /букет и украса на колата/ направихме седмица преди това. В сайта има телефони, можеш да си уговориш среща http://www.liziantus.com/ Снаха ми си хареса букет от снимките и го искаше без промяна на цветята и формата. Флористката показва още много, много модели, а и прави неща по поръчка /аранжирала е доста витрини из Пловдив/.
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: