Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

април 28, 2025, 16:01:43

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 11 -та част  (Прочетена 175352 пъти)

once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421

« Отговор #90 -: юли 10, 2011, 19:14:07 »

Започва да ме хваща яд, че не потърсих по-упорито кристални чаши, а взех други, но.... късно е, как' Сийке biggrin Аз ще помоля една приятелка да ми помогне с украсата им, защото се пробвах сама и установих, че не ставам за тази работа. Украсата на шампанското - ако си с изнесен ритуал, не е зле да имаш, но изобщо не е задължително, разбира се. За Гражданското - там май изобщо публиката не вижда бутилката, шампанското се разсипва в чашите предварително.
И аз съм септемврийска булка, от вчера - с рокля екрю  danceg За обувките смятам, че никакъв друг цвят не би си отивал - само този на роклята. Аз имам и елементи в карамел по роклята и воала, та евентуално мога да си позволя и такъв цвят. Обиколих Главната и не открих подходящи обувки, скоро ще тръгвам и из "Иван Вазов". В Асеновград продават много обувки в шампанско - и отворени, и затворени, не мисля, че ще е проблем да си вземеш отворени. Ако решиш да са оттам, мога да ти дам координатите на производител, но работи само с изкуствена кожа, което мен ме отказа поне на този етап.
Роклята ми вече е в дома на родителите ми и започнах да се шашкам - отрязаха ми я при обувки със 7 см ток, а аз ще съм с малко по-ниски, дано не се влачи, и си вкарвам филми, че можеше да е мааалко по-нависоко талията, но... каквото - такова.
Активен
Hypnose
Ентусиаст
**
Публикации: 126

« Отговор #91 -: юли 10, 2011, 19:46:28 »

once_upon_a_time,честито и не се тормози за роклята,защото това е май някакъв "булченски синдром".И аз съм абсолютно същата,постоянно й търся кусури,пък като си спомня с какъв мерак я купих.Но може би притесненията ни са породени от факта,че не можем на момента,в който ни обземе такова чувство да си ги погледнем и да се успокоим.Моята е в сватбения салон и ще я взема месец и нещо преди сватбата в къщи.За чашите не се ядосвай или пък ако наистина не ти харесват можеш да си ги оставиш тия пък да си вземеш кристални за сватбата.Аз направих този номер с обувките,но проблема е,че и тези които чакам сега пак не са това,което искам или по-точно цвета им не съвпада много,много с роклята ми.Вече множко ще ми дойде да купувам и трети чифт....Разочарована съм....Честно казано дори и не съм предполагала,че толкова трудно ще си намеря обувки.Чудя се дали ще се забелязва разликата в цветовете?Най-вероятно да... cray Иначе изкуствени кожи и аз не понасям в никакъв случай!

П.П.Тука между другото навсякъде ми казват,че сребърни обувки най-много отиват на цвят шампанско.
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: юли 10, 2011, 21:21:55 »

Hypnose, честито за чашите и аз се спрях на кристал "Бохемия", наистина е качествена изработка и си заслужава smile относно обувките, не се притеснявай толкова, дори и да се разминават малко с цвета на роклята, имай предвид, че те изобщо няма да се виждат, само когато младоженеца пъха парите в тях и след това едва ли с тези дълги рокли някой ще ги забележи smile Аз се спрях на сандали с висок ток, които са много отворени и имат съвсем малко плат около глезена, където има и панделка от едната страна. Иначе има една лента, която минава над пръстите, но тя е обсипана с камъчета и затова при мен много не се вижда цвета, да не кажа изобщо- само панделката и тока. Относно чашите- трябва да имаш и за ресторанта още едни съвсем обикновени за чупене smile
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
Публикации: 725

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: юли 10, 2011, 21:24:06 »

За обувките съвсем не е така. На почти всички снимки, на които танцувам или играя хоро ясно се вижда с какви съм. А може би се получи така, понеже тях с шлейф, който носих на ръка.
Активен
Briana
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #94 -: юли 10, 2011, 22:50:46 »

здравейте момичета,аз съм кандидат букла,мисля за 17-18 септември,но времето тече,а аз не знам ще смогна ли.та няколко въпроса,агенция ли използвате или сами организирате сватбата,рокля от къде,бях се спряла на интернет поръчка,но знам ли...абе въобще неориентирана работа  girl_wink
Активен
pink_panther
Професор
Публикации: 350

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: юли 11, 2011, 11:08:13 »

Ехее, Бриана, добре дошла! Успокоявам се, че има и по-неориентирани булки от мен!  Bravo (без да се обиждаш).
Нашата сватба е на 25.09 и всички дребни неща си стоят незапочнати или недовършени!  pardon Да не говорим, че и някой доста по-важни неща (като роклята ) са все още в процес на размисъл.
Моите обувки са затворени с висок ток (избрах затворени защото искам да са високи, а затворените са ми по-удобни от сандалите). Но понеже още нямам рокля, не съм сигурна дали ще се подходящи. Много ми се иска и някакви по-изчанчени да си взема - дори си мисля и да са в друг (ярък ) цвят. Задължително ще си взема и едни ниски с отворени пръсти и нещо отгоре - камъчета или панделка. Ако някой е виждал такива да свирка. По Иван Вазов има доста такива, но всички са от онази гадна гума, а аз съм алергична, така че не ми върши работа.
Чаши и ние нямаме още, кумата ми каза че е харесала някакви , та трябва с нея да се уговорим. Аз не мисля да ги украсявам , нито чашите, нито шампанското, просто ще им завърша по една хубава панделка.
Бриана, забравих да спомена, че повечето булки тук сами си организираме сватбите. Повечето от нас ползват агенции само за украсата. Но естествено, това си е въпрос на избор. Ако нямаш достатъчно време, за да се занимаваш, препоръчвам ти да говориш с някоя агенция!  good
Активен
Briana
Новак
*

« Отговор #96 -: юли 11, 2011, 14:42:02 »

хаха,разбира се,че не се сърдя,до края не месеца съм си дала срок да реша,за коя година по ред незнам pleasantry,та какво остава за подготовката.всъщност коя е първата стъпка,запазване на дати в община,църква или разните там психодиспансери и прочие,аз наистина не знам от къде да започна.
Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421

« Отговор #97 -: юли 11, 2011, 14:46:50 »

Първото трябва да е избор на свободен ресторант, което ще е голям късмет да уредиш - доста е напреднало времето за хубавите такива, поне аз така мисля. Ако намериш, веднага търчиш в Гражданското и църквата да запазиш и там часове, и след това капарираш ресторанта.
Активен
Briana
Новак
*

« Отговор #98 -: юли 11, 2011, 17:03:56 »

Аз съм от провинцията,смятам ,че ако не на едната на другата дата ще е свободен ресторанта.Как вървят цените за видео и фото заснемане?
Активен
veninceto
Сватбар
Публикации: 150

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: юли 11, 2011, 17:38:57 »

Briana, вие към кой ресторант сте се насочили? Иначе за видео и фото платихме 900 лв за 2010 април ни беше сватбата запазихме всичко още края на 2009. Тази година цените сигурно са променени..
Активен
Briana
Новак
*

« Отговор #100 -: юли 11, 2011, 18:42:01 »

Както писах,не съм от ПЛовдив,Хисар,та тук ще да е някой,не че има голям избор.
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
Публикации: 725

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: юли 11, 2011, 22:26:05 »

И кой фотограф смятате да наемете?
Активен
Briana
Новак
*

« Отговор #102 -: юли 12, 2011, 00:05:25 »

Примерно Сираков,КОлев,май четох по-надолу в темата за тях,може и да препоръчате някой.
Активен
Hypnose
Ентусиаст
**
Публикации: 126

« Отговор #103 -: юли 12, 2011, 13:04:50 »

lawyer,мерси! give_rose Тия дни ще потърся обикновени чаши за чупене.За обувките също се успокоих.В крайна сметка ако не отиват изобщо ще си купя едни най-обикновени сребърни сандали на ток и каквото такова,че направо ми писна с тия сватбени обувки.Всичко останало буквално избрах,реших,наех за отрицателно време,та чак ме е яд,че за обувките отделих толкова нерви,пари и време.

Момичета помагайте!!!Тук напоследък гледам,че е модерно булките да не бъдат със стандартните обици,а с големи халки с камъни.Мен честно казано ме блазни тази идея,защото много обичам халки,а и ми отиват,но не знам.....Какво ще кажете по въпроса?Само да добавя,че искам по-впечатляващи обици,понеже не искам да имам други бижута по мен.
А ритуалните свещи ще си ги украсявате ли?
Активен
Detelina_85
Новак
*
Публикации: 16

« Отговор #104 -: юли 12, 2011, 13:14:52 »

здравейте, и аз съм бъдеща булка ама не за тази а за другата година...но ви чета с много интерес и малко по - малко започвам да си набелязвам някои неща..иначе и на мен ми е каша в главата и не знам от къде да я подхвана..ние ще си имаме малка шаферка догодина..сега е на годинка и четири месеца малката ни дъщеричка...ще се радвам на съвети, мнения и всичко полезно..за сега мисля да обиколим няколко ресторанта, тъй като искам изнесен ритуал - за сега това знам че искам  smile ..и съм се спряла на джия бийч, рачич, екзотик и империал...може вече тези които им е минала сватбата в някои от тях да споделят мнения...айде до скоро! надявам се че не се натрапвам във вашата темичка за тазгодишните булки... give_rose
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: