Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
април 28, 2025, 16:17:55
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В ПЛОВДИВ - 11 -та част
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 11 -та част (Прочетена 175356 пъти)
Tonina
Професор
Публикации: 354
Отг: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 11 -та част
«
Отговор #75 -:
юли 06, 2011, 10:24:00 »
Ето и снимка
Активен
Garfield
Ентусиаст
Публикации: 128
«
Отговор #76 -:
юли 06, 2011, 11:19:36 »
Ей, Tonina, страхотна си като булка, а тортата ти е уникална... май трябва да ми пратиш снимки по скайп...
Или да качиш повечкоо във фейса...много е хубаво, че те познах тук в този форума.
Целувки
Активен
pink_panther
Професор
«
Отговор #77 -:
юли 06, 2011, 12:11:33 »
Ееее, Тонита, много е красива тортата.
Страхотна е! Колко ти излезе парчето?
Иначе, цветята в косата ти са много готини!
Активен
Tonina
Професор
«
Отговор #78 -:
юли 06, 2011, 12:15:10 »
Мерси, Gar
!
Във фейс има достатъчно и ме е страх да не прекалявам
. Ако имаш нужда от помощ казвай, ще се радвам ако мога да бъда полезна.
Активен
Tonina
Професор
«
Отговор #79 -:
юли 06, 2011, 12:22:24 »
Благодаря ти, pink_panther!
Тортата излезе около 2.60 парчето с доставка от тях до ресторанта. Най-хубавото е, че като вкус наистина беше страхотна - лека, сочна и с много фин вкус на шоколад и крем брюле.
Успех в подготовката!!
Активен
Garfield
Ентусиаст
«
Отговор #80 -:
юли 06, 2011, 21:56:18 »
Момичета, можете ли да ми кажете къде в Пловдив си поръчахте покани?
Аз разгледах "богатия избор" около Дома на Младоженците и се изненадах от ограничения избор.
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779
«
Отговор #81 -:
юли 06, 2011, 22:30:26 »
Garfield, честно да ти кажа и аз се разочаровах от избора на покани в Пловдив
по-принцип поканата, която аз исках изобщо не е трудна, но отказаха да ми я направят, където и да попитах, просто защото не им се занимаваше и искаха да ми пробутат "подобни". Питах дали поне мога да сменям цветовете, да, можело, но само тези, които виждам при тях, което мен не ме устройваше. Панделката на поканата исках да ми е тъмно лилаво, не можело, имали само в бледо лилаво. И цените, просто не ги коментирам, защото аз бях готова да дам и 3 лв. за покана, но да направят това, което искам, а то е семпло и изчистено, но уви... та добре, че беше форума, защото харесах поканите на една булка (soulless), която беше останала доволна и от изработката и от отношението и реших да се свържа с конкретната фирма. Понеже са от София, контактувахме само по скайп. Изключително коректни във всяко едно отношение, изработваха ми няколко различни варианта на модела, на който се бях спряла и ми пращаха снимки
даже си поръчах и тейбъл картички от тях. Поканата ми излезе 1.50 лв. и по 0,25 ст. за надписване на всяка една. Това е цена, на която тук се продават най-ужасните покани. Всички покани са изцяло ръчна изработка, като можеш да дадеш и твой модел и да ти го направят. Пращат с наложен платеж по куриер и всичко е о.к. Качвала съм снимка на моя покана в темата за поканите, ще сложа и в галерията, за да ги видиш. Изработени са от перлен картон, в цвят екрю, но на снимката малко не си личи. Всички, които ги видяха мислят, че са скъпи покани по 3-4 лв., но всъщност не е така
Сайта на фирмата е
http://svatba.stemacbg.com/
По принцип нямат много качени модели в сайта, но можеш да се свържеш с тях по скайп и да обмените идеи. Надявам се да съм била полезна и успех! Но определено не си губи времето с големите класьори, които размятат във всички магазини около Дома на младоженците
))
Активен
Hypnose
Ентусиаст
Публикации: 126
«
Отговор #82 -:
юли 06, 2011, 22:54:57 »
Tonina
,страхотни сте!Тортата също изглежда много добре,а цветята в косата ти са подобни на това,което търся аз.Можеш ли да ми кажеш от къде ги купи и дали ги имаше и в цвят шампанско?Интересува ме и как се казва точно бенгалския огън на тортата и колко струва?Много ми харесва и искам и аз.....
lawyer
,аз също август ще търся тъмно лилави тейбъл картички.Можеш ли да ми кажеш къде в Пловдив мога да намеря?
Момичета,според вас отива ли си лилаво и екрю?Става дума за сватбените подаръчета...Харесала съм екрю сватбени бонбониери от тюл и сатен и се чудя дали панделката да я направя тъмно лилава?Другото,което си мислех във връзка с тези цветове е дали букетът ми да бъде лилав при положение,че съм рокля цвят шампанско?!
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779
«
Отговор #83 -:
юли 07, 2011, 10:25:14 »
Hypnose, в поста ми по-горе съм написала сайта на фирмата, от която си поръчах тейбъл картички и поканите. От София са, но по скайп можеш чудесно да си комуникираш с тях, още повече, че пращат снимки на всичко, което ти правят и ако не ти допада можеш да го смениш веднага. Може и по твой собствен модел да ти изработят
на мен ми пратиха на снимка три варианта на лилаво, така че има избор. За Пловдив, не мога да препоръчам, защото останах разочарована от това, което ми предложиха. Относно екрю и лилаво, определено ще си отива- поканите ми са в екрю и с тъмно лилава панделка (снощи успях да ги кача в галерията) и на живо изглеждат супер. Моят букет също ще е в лилаво, най-вероятно по-тъмен нюанс, но ще има и цветя в бяло или екрю, като за втория цвят още не съм го мислила кой от двата да е
Активен
Garfield
Ентусиаст
«
Отговор #84 -:
юли 07, 2011, 11:35:17 »
lawyer,
благодаря ти много за информацията. Със сигурност ще се свържа с тях.
Активен
Tonina
Професор
«
Отговор #85 -:
юли 07, 2011, 13:16:38 »
Hypnose,
Цветята за косата ми ги направиха в ателието, където ми ушиха роклята (бутик Жизел се казва), а фойерверките за тортата ни ги осигури ресторанта. Доколкото знам обаче, ги има във всяка една сладкарница, където предлагат торти.
Активен
MilenaOga
Ентусиаст
Сключихме брак на 10 Септември 2011
«
Отговор #86 -:
юли 08, 2011, 12:06:02 »
Tonina
Роклята ти е страхотна! ! ! Къде се намира този бутик Жизел?
Активен
Tonina
Професор
«
Отговор #87 -:
юли 08, 2011, 12:30:53 »
Благодаря, MilenaOga!
Жизел е много близо до Халите, в една от пресечките. "Софрони Врачански" се казва уличката.
Активен
tsvetenceto
Ентусиаст
«
Отговор #88 -:
юли 08, 2011, 13:24:39 »
lawyer като чета все повече се убеждавам,че имаме един и същи вкус :)Видях поканите ти и да ти кажа аз когато търсех покани този модел ми хареса най-много и моите са почти същите като твоите(може да ги видиш в галерията)
А избора на покана беше много труден,все не ми харесваше нищо,но накрая ми се избистри идеята и момичетата,които ще ми правят украсата я осъществиха. :danceg:Всички гости много ги харесаха като им ги раздавахме
Активен
Hypnose
Ентусиаст
Публикации: 126
«
Отговор #89 -:
юли 10, 2011, 19:05:33 »
Момичета,къде се изгубихте,защо не пишете?Как вървят приготовленията?
Аз вчера купих чашите за ритуалната зала.Кристални са и са на "Бохемия".Оставих ги обаче в магазина,от който ги купих да ми ги украсят.Украсата няма да се сваля.Това може би е минус,но се сетих късно.Поръчах и сватбените бонбониери,като всичко ще бъде готово на 23-ти юли.Имам намерение да не украсявам шампанското и виното за ритуалите.То не е задължително,нали?Вие ще ги украсявате ли вашите?Другото,което искам да ви попитам е колко чаши общо трябва да имаме.Аз знаех само за двете за гражданския ритуал и онази специалната за църковния,но една позната ми казва,че трябвало да имаме и още две за шампанско,които се чупели в ресторанта.Така ли е?
Моята одисея с обувките продължава,ама сама съм си виновна.От много избиране и чудене,в крайна сметка цвета на обувките ми няма да си отива с цвета на роклята.....
Пък да не говорим в колко излишни разходи се вкарах....Питала съм и други пъти,но ще го направя отново.....Какъв цвят обувки според вас отива най-много на рокля цвят шампанско,като изключим обувки от плат цвят шапманско,с които е ясно,че си отива?Вашите какъв цвят са?А септемврийските булки всички със сандалки ли сте или има и със затворена обувка,от която се виждат само пръстите?
Активен
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...