Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
април 23, 2025, 06:13:39
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В ПЛОВДИВ - 11 -та част
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 11 -та част (Прочетена 174498 пъти)
Hypnose
Ентусиаст
Публикации: 126
Отг: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 11 -та част
«
Отговор #30 -:
юни 30, 2011, 15:25:49 »
Цитат на: Garfield в юни 30, 2011, 14:39:07
Hypnose, Кога е вашата сватба? (извиням се, ако си писала по-горе
)
11.09!А вашата?
Активен
Garfield
Ентусиаст
Публикации: 128
«
Отговор #31 -:
юни 30, 2011, 15:56:14 »
Нашата е на 17.09 в Джия Бийч.
Активен
Lovly
Любопитен
Публикации: 46
«
Отговор #32 -:
юни 30, 2011, 16:09:17 »
Цитат на: pink_panther в юни 29, 2011, 18:59:10
Ловли, бях на сватба в Марково и трябва да ти кажа, че беше много хубаво. Бяхме в градината, дано да става времето тогава за градината ( би трябвало, ама знае ли се
), защото определено повече ми харесва отколкото вътре. Моята сватба също ще е в Екзотик (модерно е явно
) и си вървим с организацията.
Понеже ще сме на различни дати мога да ти кажа хората, на които сме се спрали ние. За фотограф сме избрали Димитър Яков - още от едно време си го харесахме него от снимки на други булки, за камера - видео Зани.
Благодаря веднага записвам в тефтера
И май за извеждането ми, ще се спрем на твоите музиканти, аз още не съм се среащал с тях, но се оказа, че точно те са били на сватбата на кумовете ни. Да си призная честно, те се жениха преди 1 година и не си спомням особено какви бяха музикантите, но ще ми донесат DVD-то да ги видя и после ще се срещна с тях. Почти успях да убедя майка да ме вземат от Пловдив
Активен
Lovly
Любопитен
«
Отговор #33 -:
юни 30, 2011, 16:11:44 »
Цитат на: veninceto в юни 29, 2011, 21:54:42
Lovly, MilenaOga, На въпросите ви за свестен DJ и добър фотограф ,аз съм много доволна от нашия фотограф и винаги го препоръчвам! Казва се Иван Банчев. Има сайт /фотото.бе/ може да го потърсите и разгледате и координати мога да дам. Много красив сватбен албум-книга си имаме от него. МиленаОга поздравления за избора на DJ! Алекс е страхотен! Той беше на нашата сватба и непрекъснато го препоръчваме на който му трябва добър DJ да им направи хубава сватба и изобщо по всеки повод. Успех в приготовленията.
На още няколко места забелязах, че хвалят този DJ Алекс, можеш ли да ми дадеш някакви негови координати?
Колкото до фотографа, ще го добавя за проучване
Активен
Lovly
Любопитен
«
Отговор #34 -:
юни 30, 2011, 16:13:07 »
Цитат на: Garfield в юни 30, 2011, 15:56:14
Нашата е на 17.09 в Джия Бийч.
О, Джия Бийч е супер, за жалост нашата дата бе заета
Но няма спор, много хубаво ще си изкарате там
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779
«
Отговор #35 -:
юни 30, 2011, 16:34:15 »
Lovly, ако се спреш на dj Алекси, побързай, защото ние за 04.09 го резервирахме още януари месец и доколкото знам имаше и други сватби тогава!
Активен
pink_panther
Професор
«
Отговор #36 -:
юни 30, 2011, 17:08:19 »
Еее, браво! Май всички сме се наредили при Слави!
Като казахте, че ви е питал как да ви гримира и с какви цветове, малко странно ми стана.
Мен нищо такова не ме е питал. Каза че е свободен за датата ( аз още преди това му бях писала във фейсбука, де), питах го за капаро дали иска - той отказа и това е. Абсолютно нищо друго не ме е питал.
Абе, не че се съмнявам с способностите му... изобщо даже.
Ловли, да ти кажа също, че на сватбата в Марково имаше и заря. Много беше хубаво защото като е навън и всички можеха да я видят.
Просто предложение.
Много се радвам колко много пловдивски булки се събрахме!
Активен
pink_panther
Професор
«
Отговор #37 -:
юни 30, 2011, 17:12:16 »
Пък, за музикантите вие ще си прецените.
Между другото днес бях до Неделя да поразпитам за цените, около 2.70 - 2.80 излиза парчето. А мини тортичките, за които бях писала са 7 лв. едната -
, малко повече ще ми дойдат за 150 гости. Кажете в някоя друга сладкарница да ида да разпитам, освен в Попимони, там ще ходя другата седмица. Ако можете и някакви ориентировъчни цени да ми кажете, ще съм ви много благодарна!
Активен
Hypnose
Ентусиаст
«
Отговор #38 -:
юни 30, 2011, 17:30:52 »
pink_panther
,и ние имаме намерение да поръчаме тортата или в "Попимони" или в "Неделя".Май дори бих предпочела "Неделя",но още не съм решила.Между другото 2.70-2.80 не са ли нормални цени?Какви са цените по другите сладкарници?А какво ти казаха от сладкарницата?Те ли поемат транспорта на тортата в деня на сватбата и колко време предварително трябва да се поръча?Ако са ти казали и нещо друго важно или интересно ще се радвам да го споделиш!
П.П.Много сме активни днес пловдивските булки!
Активен
pink_panther
Професор
«
Отговор #39 -:
юни 30, 2011, 17:40:30 »
Ми, да ти кажа според мен са нормални цени. В интерес на истината нямам никаква представа по другите сладкарници какви са цените, но като чета по форумите май това са нормални.
Годеникът ми много харесва тортите на Чочко, та и там ще ида да видя.
Нищо по-специално не ми казаха. Ако им разгледаш каталога на сайта ще ги видиш тортите. Тези, които са по на 3 етажа са за 70 парчета, цената им е 191 лв. Много са красиви между другото, много ми харесаха. После можеш да си поръчаш отделно торти за 8, 16 или 32 парчета, за да си допълниш за останалите гости. Цените се определят от това дали са със захарна глазура или от сметана, цените които ми казаха са - за тази от 16 парчета около 60 лв., за тази за 32 - към 73 лв. (той и управителят каза, че много по-изгодно излиза тази от 32 парчета, ама то зависи от броя на гостите, де). Това са цените за захарната глазура. За тортите със сметана цените били малко по-ниски. Това научих днес за тортите, дано да съм била полезна!
Активен
Lovly
Любопитен
«
Отговор #40 -:
юни 30, 2011, 18:01:39 »
Тък като ще сме с изнесена церемония, на акъла си имам много глезотийки.
И аз искам заря, нея я мисля ако сме вътре в ресторанта да изведа всички за рязането на торатата и докато я режа да има заря. Другото което съм запланувала е като ни обявят за мъж и жена в небето да се пуснат 77 балон, защото от годежа до сватбата са точно 77 дни
Дори мислех малко да се изхвърля и да пускаме гълъби, ама годеника ми ме разобеди, идеята хич не му допадна
На моменти се хващам, че измислям много шантави работи. Имам чувстовото, че ще съм булката чудовище, защото имам прекалено много идеи и много изисквания
Иначе ако вечерта е спокойна и не правим заря, в един от ресторантите където ходихме ни дадоха идея за подобие на кирайски фенер, който се пали и се рее в небето 4-5 минути. Но само ако няма вятър, да не запалим някоя съседна къща. Затова още се колебая финери ли да пуснем или заря. Колкото то торатата, аз много харесвам тортите които правят в малката сладкарница зад военна болница. Но сватбените им торти не са нещо кой знае колко впечатляващо на външен вид. Отделно, че триетажните са само за 40 човека, а аз имам 230 гости, тааааа малко много торти ще дойдат
затова искам нещо по-голямо
Активен
pink_panther
Професор
«
Отговор #41 -:
юни 30, 2011, 18:06:34 »
Оооо, имаме си и брайдзилааа
!! Споко, всички си мислят, че и аз съм се побъркала.
Моят годеник също много харесва тази сладкарничка, но на мен нещо не ми харесват тортите. Принципно са им вкусни, ама са само със сметана, а ми се иска сватбената торта да е малко по-тежка.
Иначе за фенерите, и аз имам тази идея. Даже съм поръчала вече 10 за да ги пробвам. Само да дойдат и ще кажа как се получава точно.
Активен
Hypnose
Ентусиаст
«
Отговор #42 -:
юни 30, 2011, 18:18:30 »
pink_panther
,наистина много полезна информация,благодаря ти!И на мен ми харесват тортите на "Неделя",поне от това,което съм виждала в сайта им.А за "Чочко" за пръв път чувам от теб.Веднага им намерих сайта и фейсбука,но нямат снимки на сватбени торти,общо взето са все децки.Иначе си личи,че са майстори.
Момичета,кога е оная част с настъпването на мадоженеца?
Имам спомени,че беше в ритуалната зала веднага след полагането на подписите,ама не съм сигурна.
Активен
Lovly
Любопитен
«
Отговор #43 -:
юни 30, 2011, 18:20:42 »
Цитат на: pink_panther в юни 30, 2011, 18:06:34
Оооо, имаме си и брайдзилааа
!! Споко, всички си мислят, че и аз съм се побъркала.
Моят годеник също много харесва тази сладкарничка, но на мен нещо не ми харесват тортите. Принципно са им вкусни, ама са само със сметана, а ми се иска сватбената торта да е малко по-тежка.
Иначе за фенерите, и аз имам тази идея. Даже съм поръчала вече 10 за да ги пробвам. Само да дойдат и ще кажа как се получава точно.
Мен ме кръстиха булкозавър
Иначе аз в тази сладкарница обичам най-много торта "Гараш", само шоколад, много е тежка, половин парче и два часа няма да има никой на дансинга. Дори го обмислях да искам тората да е гараш, ама външната шоколадова обливка да е от бял шоколад или от сметана, все пак иска ми се бяла торта
А на "Неделя" нещо не ми понасят тортите, та още не знам от къде да я поръчам.
«
Последна редакция: юни 30, 2011, 18:24:45 от Lovly
»
Активен
Lovly
Любопитен
«
Отговор #44 -:
юни 30, 2011, 18:23:43 »
Цитат на: Hypnose в юни 30, 2011, 18:18:30
Момичета,кога е оная част с настъпването на мадоженеца?
Имам спомени,че беше в ритуалната зала веднага след полагането на подписите,ама не съм сигурна.
О това съм го измислила. Попринцип като и двамата се подписват е настъпванката. Но аз като дама първа ще подпиша, после ще дебна, точно като се подпише, ще го настъпя.
Макар, че и без да го дебна моя любим едва ли ще ме стъпче, ако не от любов, то поне няма да го направи защото ще му стъжня живота, ако ми съсипе обувките
«
Последна редакция: юни 30, 2011, 18:25:42 от Lovly
»
Активен
Страници:
1
2
[
3
]
4
5