Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

април 26, 2025, 14:03:17

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 [2] 3 4 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 11 -та част  (Прочетена 174973 пъти)

Barborana
Сватбар
Публикации: 251

« Отговор #15 -: юни 30, 2011, 10:22:49 »

Охо, Г-жа Посум! hi dirol

Garfield, много ми харесаха халките ви! Чудесен избор!  good Знаеш ли дали ще ви дадат някакви сертификати за диамантите? И още нещо, колко ви излезе като парички за двете халки? Предполагам, само твоята е с диаманти? Моля да ме извиниш, ако си писала по-напред или в другата тема, но не съм видяла!
Активен
Hypnose
Ентусиаст
**
Публикации: 126

« Отговор #16 -: юни 30, 2011, 10:31:01 »

Момичета,вече си имам и гримьор! yahoo
Активен
Barborana
Сватбар
Публикации: 251

« Отговор #17 -: юни 30, 2011, 11:39:04 »

Честит да ти е!  Makeup :На кого се спря?
Активен
Hypnose
Ентусиаст
**

« Отговор #18 -: юни 30, 2011, 12:21:02 »

Честит да ти е!  Makeup :На кого се спря?

На Слави!Сега съм вече на тема фризьор и прическа.Някакви предложения?Чудех се за Иван от "Арлет" или пък за Петко от "Захир"...
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779

Моят сватбен албум

« Отговор #19 -: юни 30, 2011, 12:30:01 »

Миличка, Иван вече не е в Арлет, има си собствен салон smile ще ти пиша на лични координатите му!
Активен
temida_k
Любопитен
*
Публикации: 31

Моят сватбен албум

« Отговор #20 -: юни 30, 2011, 12:34:14 »

На Слави!Сега съм вече на тема фризьор и прическа.Някакви предложения?Чудех се за Иван от "Арлет" или пък за Петко от "Захир"...

Hypnose, ще споделиш ли гримьора Слави къде можем да го намерим - работи ли в някои салон за красота? На кои гримьори се беше спряла и защо избра него?
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779

Моят сватбен албум

« Отговор #21 -: юни 30, 2011, 12:58:07 »

За Слави има много изписано в тук в тази тема, но по-назад, а също и в темата за грима smile най-добре влезте в сайта му или във фейсбук (Слави Стоянов) и там ще видите много снимки на гримирани от него булки, манекенки, певици и т.н. Не работи в салон, трябва да му се обадите по телефона, за да се разберете.
Активен
Garfield
Ентусиаст
**
Публикации: 128

« Отговор #22 -: юни 30, 2011, 13:31:28 »

Hypnose, честито за грима. И аз се записах при Слави, но малко се притеснявам да не ме гримира прекалено тъмно... nea
Ето и неговата фейцбук страница, за тези коите се интересуват: http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=1558242016
А някой ходил ли е при Коцето в Добо и Капели?

Hypnose, на какви подаръчета си се спряла?

Активен
Garfield
Ентусиаст
**

« Отговор #23 -: юни 30, 2011, 13:33:10 »

Barborana , Халките ни излезнаха 1100 лв. Обещаха сертидикат за диамантите. Вече са готови и в събота ще ги вземем. Ще ви споделя как изглеждат на живо... smile
Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421

« Отговор #24 -: юни 30, 2011, 13:47:05 »

Аз си записах сватбен грим и прическа при Коцето, досега не съм ползвала услугите му, но много мои приятелки и познати булки бяха при него и съм виждала резултата от работата му. По обясними причини, не мога да покажа тук техни снимки smile
Активен
Hypnose
Ентусиаст
**

« Отговор #25 -: юни 30, 2011, 14:32:01 »

Миличка, Иван вече не е в Арлет, има си собствен салон smile ще ти пиша на лични координатите му!

air_kiss

temida_k,виждам,че момичетата са ти отговорили и нямам какво да добавя.Разгледай снимките във фейсбук и сама ще прецениш дали това е твоя човек.

Garfield,аз пък искам точно по-тъмен грим.Тъмни очи и светло червило.То зависи и от цвета на кожата,разбира се.Ти обаче щом не търсиш този ефект спокойно можеш да му кажеш и съм сигурна,че ще се съобрази с желанието ти.Дори можеш да му кажеш направо с кои цветове искаш да те гримира.Мен още по телефона ме пита в коя гама бих искала да бъде грима ми и дали искам нещо по-тъмно и наситено или пък по-лек грим.
Подаръчетата за гостите ще бъдат сватбени бонбониери.Има толкова хубави неща,че не мога да избера,пък и още се чудя дали да бъдат кутийки или торбички.

Активен
Garfield
Ентусиаст
**

« Отговор #26 -: юни 30, 2011, 14:35:35 »

once_upon_a_time ,
благодаря ти за мнението. Аз разглеждах профила на Коцето във фейсбук, но там няма снимки. Ако отида при него лично дали ще ми покаже снимки?   crazy
Ти записа ли си пробен грим? Защото Слави отказва да прави пробен грим...каза ми, че няма смисъл да си губим времетооо...
Активен
Garfield
Ентусиаст
**

« Отговор #27 -: юни 30, 2011, 14:39:07 »

Hypnose, Кога е вашата сватба? (извиням се, ако си писала по-горе blush)
Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421

« Отговор #28 -: юни 30, 2011, 14:48:31 »

Аз реших, че ще мина без пробен грим, но видях, че има обявена цена на ценоразписа му за такъв, ако искаш да си направиш. Иначе за снимки - нямам идея, не съм се сетила да му искам. Но по принцип смятам, че няма как да ми покаже снимка на грима, който ще сложи конкретно на моето лице - всичко зависи от чертите, от тена, от прическата, роклята...... Иначе снимките могат да послужат само за ориентация как работи - дали успява да подчертае красивото и да скрие другото smile
« Последна редакция: юни 30, 2011, 15:27:54 от once_upon_a_time » Активен
MilenaOga
Ентусиаст
**
Публикации: 91

Сключихме брак на 10 Септември 2011

Моят сватбен албум

« Отговор #29 -: юни 30, 2011, 15:02:20 »

Бихте ли препоръчали хубава ноктопластика, трайна? Къде ходите вие от кой сте най-доволни? Тази година съм била два пъти точно на две различни места и втория път останах много доволна,но жената не работи вече в Пловдив.. Първия път няма и една седмица и се разлепиха  sad
Активен
Страници: 1 [2] 3 4 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: