Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
юни 12, 2025, 13:59:49
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на Tonitta - 06.09.2007г.!!!!!
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на Tonitta - 06.09.2007г.!!!!! (Прочетена 109334 пъти)
shtastliva
Сватбен ГУРУ
щастлива госпожа
Отг: Сватбата на Tonitta !!!!!
«
Отговор #165 -:
септември 25, 2007, 09:28:47 »
Айде Тониткааа, вече ни е много мъчноооо,чакаме те
Активен
tonitta
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #166 -:
септември 30, 2007, 18:54:26 »
Мале момичета толкова сте мили!Ще ме просълзите! :girl_in_love:Толкова си ви обичкам и ми беше адски мъчно за вас!Имам чувството,че ме е нямало цяла вечност и си мислих,че ще ме забравите
Беше истинска приказка и видяхме страшно много неща!Загреб-Мюнхен-Люксембург-Брюксел-Париж(4-5 дни)-Страсбург-Залцбург-Виена(малко)-Будапеща....ох направо има толкова за разказване!А и си намерихме нови приятели,с които имахме много забавни мигове!Но ще ви разкажа може би утре по-подробно,че още не сме в час-от 2 седмици всеки ден пътуваме и разглеждаме и спим по малко,че сега сме като зомбита 8PОбаче си заслужаваше!
Мисля,че все още не би трябвало да сме 3-ма,макар и на връщане в автобуса да ми прилоша,а никога не се е случвало и се майтапихме по тая тема,а и от Страсбург си купихме един голям плюшен щъркел(техния символ) и нали знаете какво носят те?! :laugh:Обаче ме съмнява,а и нали трябва малко да поизчакам...както и да е важното е,че беше наистина незабравимо и накрая все пак се радвам,че сме си у дома и всичко си е както преди,защото аз си обичам всичко тук!Целувам ви и очаквайте сватбения ми албум и разказите,с които ще ви досаждам през следващите дни...
Активен
plamik
Баш Майстор
«
Отговор #167 -:
септември 30, 2007, 19:01:46 »
Хеййй Тони, добре дошла мила!
Хайде чакаме не само разказ, но и снимки от красивите места. А сега си починете и наспете.
Активен
Venera
Ентусиаст
«
Отговор #168 -:
септември 30, 2007, 19:05:01 »
Еййй, най-после си на линия миличка
Добре дошла у дома и ще чакаме с нетърпение твоите подробни разкази и снимки
Активен
tonitta
«
Отговор #169 -:
септември 30, 2007, 19:18:46 »
Ей сладуранки-много сте бързи!Благодаря ви!Ще разказвам и показвам обезателно и дори искам да ви кажа,че съм снимала булчински рокли на всякъде където съм виждала из тези градове-мъжа ми ме бъзика,че съм била репортер на форума :laugh:Ама страст какво да се прави!Като ги кача ще ги пусна в съответната тема за булчинските рокли
Активен
shtastliva
Сватбен ГУРУ
щастлива госпожа
«
Отговор #170 -:
септември 30, 2007, 20:07:34 »
Еей Тони, добре дошла милинка, радваме се,че се върна, много ни беше домъчняло.Чакаме и разказчето ти, а я кажи мила вие с коя фирма пътувахте, и как е с нощувките, че и ние с мъжа ми се колебаем между такава обиколна ескурзия или почивка в испания примерно/че там много ни харесва и искаме пак/, но със самолет.На мен ми се ходи на много места, но малко ме притеснява това пътуване с автобус, и това как ще се нспиваме, кажи моля те впечатления, благодаря предварително
Активен
tonitta
«
Отговор #171 -:
септември 30, 2007, 20:19:07 »
Здравей мила!мерси за хубавите думички-да знаеш,че си ми много симпатична и съжелявам,че на срещата си побъбрихме съвсем малко!Но другия път дано успеем повече!
Та за екскурзията-има си и плюсове и минуси,много е важно каква ви е нагласата.Няма да лъжа-изморително е,но пък виждаш страшно много неща и си намираш нови приятели,което едва ли друг път ще ти се отдаде.Нашата екскурзия беше без нощни преходи и всяка вечер спиш на различни места,като в Париж имаш 4 нощувки.Хотелите са си добри,но всяка вечер смъкваш багажи и на сутринта пак ги качваш :laugh:Аз по едно време се изнервих и дори се изцепих,че това не е меден месец и че трябваше да се излежаваме на някой плаж,ама после много съжалих,защото всъщност си изкарахме страхотно,а и не ни остана време за скучаене и за караници.А и ние сме такъв тип хора,че не можем да лежим и стоим без да правим нищо.Но ако сте повече по тая част може и да не ви хареса.
Фирмата се казва Оданс и е софийска,но ние пътувахме чрез Варна турист сървис.Аз имам каталога на Оданс и нещата са им много добри,така че ако искаш мога да ти го дам да го разгледаш.Има и варианти само със самолет и после те посрещат и имаш и екскурзовод,така че има всякакви варианти.Знам,че са добри,защото имаше хора,които само с тях ходят и знаеха имената на всички екскурзоводи,а и шофьора беше страхотен!Ако има нещо друго,с което мога да помогна-на линия съм!
Активен
shtastliva
Сватбен ГУРУ
щастлива госпожа
«
Отговор #172 -:
септември 30, 2007, 21:10:44 »
Симпатиите ни са взаимни определено
като се замисля за терзанията ти преди сватбата се оказва, че доста си приличаме, в някои от постовете ти имх чувството, че чета моите мисли, ама няма как ние раците сме си такива, а и ако не се лъжа бяхме и на една датичка родени. Ще ти пиша на лични за повече информация за фирмата ако не е проблем
Активен
tonitta
«
Отговор #173 -:
септември 30, 2007, 21:15:31 »
Ей мила май наистина беше така!Супер!Нямаш никакъв проблем за инфото-можеш да разчиташ на мен!аз сега все още съм и свободна,така че може и да се срещнем на по кафе и да ти дам каталога и да те поосведомя по-подробно и за другите оферти и фирми :girl_wink:Нямаш грижи!
Активен
tanichka
Сватбар
Публикации: 223
«
Отговор #174 -:
октомври 01, 2007, 09:42:23 »
Ей, Тони върнахте се вече от пътешествието, толкова се радвам, че така хубаво сте си изкарали две седмици и да знаеш чакаме снимчици
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
«
Отговор #175 -:
октомври 01, 2007, 12:36:55 »
Добре дошла!
Всички те чакахме с нетърпение да се върнеш! И медената ви екскурзия звучи много приключенска и интересна. Чакаме още повече подробности и снимков материал!
Активен
tonitta
«
Отговор #176 -:
октомври 01, 2007, 12:40:06 »
Благодаря ти сладурано!Беше наистина едно сватбено щуро приключение!И ще разказвам и показвам много,но в момента нямам търпение да прочета всичко,което съм пропуснала и да поотговоря тук-таме и после нямам търпение да направя и сватбения албум,и снимки да пусна!Ох колко работа ме чака милички....Ама така ми липсвахте!
Активен
Ели .
имаме си Теди - най-сладкото дребси
«
Отговор #177 -:
октомври 01, 2007, 12:51:01 »
Ами действай !!!!! искаме снимков материал с разкажчетата !!!! поне виртуално и ние да се поразходим !!!! хи ихи
радвам се , че сте изкарали незабравимо !!!!
Активен
Мая
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #178 -:
октомври 01, 2007, 13:03:54 »
Цитат на: Ели . в октомври 01, 2007, 12:51:01
Ами действай !!!!! искаме снимков материал с разкажчетата !!!! поне виртуално и ние да се поразходим !!!! хи ихи
радвам се , че сте изкарали незабравимо !!!!
Ей сладката ми, чуваш /четеш/ ли какво казва Ели?
..хайде не ни мъчи
Активен
tonitta
«
Отговор #179 -:
октомври 01, 2007, 14:09:21 »
Ами много бавно става милички :mad_girl:Сега се занимавам с албума,ама поне докато намалям снимките и пак изживявам мига!Като го завърша ще ви уведомя!
Активен
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...