Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

юли 20, 2025, 18:51:13

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Tonitta - 06.09.2007г.!!!!!  (Прочетена 111565 пъти)

tonitta
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: септември 15, 2007, 07:59:31 »

Благодаря ти много мила Rossistela !надявам се и аз на същото....А като се върна ще направя албума и ще имате да разглеждате още много забавни снимки!
Активен
Rou
Сватбар
Публикации: 273

« Отговор #151 -: септември 15, 2007, 11:36:39 »

Тони прекрасно пътешествие  kiss2 и ако идвате към Лондон, драсни един мейл!
Активен
tonitta

Моят сватбен албум

« Отговор #152 -: септември 15, 2007, 13:37:45 »

Благодаря ти мила!аз тъкмо си стягам багажа и съм много притеснена какво да взема!Така е винаги като пътувам,понеже не че съм глезла,но обичам да се обличам според настроението и от там съчетавам обувки,чанта,аксесоари...всичко,а сега не мога да помъкна всичко,а и все пак си е екскурзия и трябва да ми е удобно,но и с това време....шантаво :mad_girl:И какви обувки да взема?!Яке ли?Ох много съм отчаяна,а така обичам разнообразието...Няма как,дано поне времето да е добро!Като се върна ще разказвам и показвам,а до Лондон надали този път ще отидем,но другия обезателно... girl_wink
Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: септември 15, 2007, 14:33:47 »

Не веднъж съм изпадала в подобно положение.. pardon и знам колко е объркващо, защото всичко трябва да е компактно, удобно но и красиво и елегнтно..smile
Мила, вземаш няколко удобни леки дрешки и задължително яке, което винаги можеш да съблечеш, ако стане по-топло, но ако го няма... girl_impossible Ако ще обикаляте и разглеждате, те съветвам да заложиш на проверени и много удобни обувки (тук може да се наоправи изключение с елегантността за сметка на удобството), защото иначе рискуваш да попаднеш ведин мини кошмар с неудобни обувки, някаква по многофункционална чанта и немачкащи се дрехи ще свършат чудна работа.Доколкото разбирам това ще е "малък" проблем ,защото да държиш да си елегнтна и в тон, но и аз съм същото "животно", но благодарение на милото попреглътнах някой предръсъдъци за сметка на удобството по време на такъв вид пътуванияsmile
 give_rose give_rose give_rose успех и дано съм била мъничко полезна... yahoo
« Последна редакция: септември 15, 2007, 21:45:02 от pleasure » Активен
tonitta

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: септември 15, 2007, 21:40:13 »

Благодаря ти мила!Знам,че си права,но сега като си стегнахме багажа се оказа,че мъжа ми си е взел повече багаж този път и ще се спукам от смях!защото и той е голяма кокона,но все мен обвинява за това.И сега аз май по-бързо се приготвих girl_wink
Ох милички толкова ще ми липсвате!Но като се прибера и веднага ще вляза да видя какво съм пропуснала.Дано да има нови бебета,нови рокли,нови булки....Абе от всичко по много! yahoo
Активен
muhichka
Професор
Публикации: 385

Моят сватбен албум

« Отговор #155 -: септември 16, 2007, 09:32:07 »

Приятно и незабравимо прекарване и от мен мила и да се върнете с някоя изненада като например PREGQ
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #156 -: септември 16, 2007, 18:08:32 »

мила приятно прекарване много да се обичате и да сте най-щастливата двойка  @}->--очакваме те с нетърпение да ни разказваш и показваш.целувки от мен air_kiss
Активен
maslinka
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: септември 16, 2007, 19:46:26 »

Тони приятен меден месец girl_wink
Активен
Natalia Borisova
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #158 -: септември 16, 2007, 19:48:36 »

Приятно изкарване и се насладете на месения си месец!  Wink
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1283

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: септември 17, 2007, 17:50:54 »

Тони, приятно изкарване на медения месец  air_kiss и ще чакаме снимки smile
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
Публикации: 808

най-прекрасния син на света!!!!!!!!!!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: септември 18, 2007, 09:59:13 »

дааа теб те няма,ама ние сме тук и мислим как ли си изкарвате в момента..Сигурно е страхотно медено пътуване  yahoo yahoo yahoo Айде много любов, че чакаме и ти да се похвалиш....И снимки чакаме... blum
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #161 -: септември 18, 2007, 10:04:30 »

Леле, колко пожелания - и аз да випожелая приятно изкаравена и да сътворите бъдещотото попълнение в семейството  DANCE DANCE DANCE
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: септември 19, 2007, 16:01:28 »

Тони, както някой беше казал по напред в темата, наистина приличаш на кинозвезда от Холивуд!  Bravo  good Страхотни сте и двамата със съпруга ти! И тъй като сватбата ви е била в розариума искам да ви пожелая всеки ден от съвместния ви живот да е като роза и така живота ви да се превърне в един голям, пъстър и красив розариум, в който зеленината ви носи много спокойствие и вяра един в друг!
Активен
Venera
Ентусиаст
**
Публикации: 114

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: септември 25, 2007, 08:58:27 »

Хайде Тонииииии - вече с нетърпение чакам да се върнете и да разказвате как мина прекрасния завършек на сватбата - пътешествието  Bravo Знам, че като се приберете веднага ще влезеш във форума да видиш какво си пропуснала и се надявам да разбереш колко ни липсваш  girl_in_love
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
Публикации: 808

най-прекрасния син на света!!!!!!!!!!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: септември 25, 2007, 09:01:10 »

леле наистина вече трябва да се връщате, колкото и прекрасно да е било!!!!!!! DANCE DANCE DANCE Дано се върнете още по-щастливи и да сте 3-ма! чакаме снимки с нетърпение  DANCE
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: