Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

юли 20, 2025, 15:03:20

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Tonitta - 06.09.2007г.!!!!!  (Прочетена 111549 пъти)

tonitta
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: септември 10, 2007, 20:32:31 »

Ще има,ама като станат професионалните и като взема още от "папараците" laugh
Активен
tonitta

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: септември 10, 2007, 21:46:01 »

Милички заради вас пуснах още малко снимки в галерията-предимно от ритуала... blush
Активен
bulyov4e
Професор
Публикации: 413

« Отговор #137 -: септември 11, 2007, 10:00:14 »

Честито, красавице! не забравяйте да се целувате, да се обичате, да се изслушвате и да правите компромиси, но без да прекалявате с тях!
Активен
mariana
Баш Майстор
**
Публикации: 1535

« Отговор #138 -: септември 11, 2007, 13:26:54 »

Честита сватба,Tonitta! :wedding:Бъдете винаги така щастливи както сте на сватбата си!
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
Публикации: 808

най-прекрасния син на света!!!!!!!!!!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: септември 11, 2007, 15:01:53 »

колкото повече ви гледам толкова по-хубави ми изглеждате  Bravo Bravo Bravo много ви се радвам!!! DANCE DANCE DANCE така се надявам и ние така добре да изглеждаме след месец....пожелажам ви вашата голяма любов да продължи вечно heart cray heart
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: септември 11, 2007, 15:38:11 »

Тонита мила фотографа ви Фотев ли беше-ако е тои вярваи ми ще останете много очаровани от снимките си и от албума и диска с филма.Ние с мило бяхме много,много,много доволни
Активен
tonitta

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: септември 11, 2007, 18:43:27 »

bulyov4e ,mariana   благодаря ви от сърце!това,че не сте ме подминали означава много за мен give_rose

didi_vla1983   до колкото те знам съм сигурна,че ще изглеждаш перфектно както винаги!Просто не се и съмнявам да ти кажа и дори нямам търпение да ти натрия носа на сватбата и да ти казвам с просълзени очи и разтуптяно сърце "видя ли!" girl_in_love

Rodi   Фотеви бяха да и съм сигурна,че са си свършили работата перфектно!През цялото време се забавлявахме и правехме какви ли не щуротии и те бяха тези,които направо спасиха сватбата ни-готови са за агенция :laugh:Оправяха всякакви гафове на агентки и музикантки и сами си предлагаха услугите,абе душички са си нямам думи!сега просто нямам търпение да се насладя на творчеството им!
Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1748

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: септември 13, 2007, 09:52:44 »

Tonitta, пожелавам ти прекрасни мигове и дълъг семеен живот, бъдете здрави и се обичайте винаги. Разгелдах снимките и мога да кажа ,че сватбата ви е прелестна!
Активен
tonitta

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: септември 13, 2007, 09:55:58 »

Много ти благодаря Miri !Днес стана 1 седмица от събитието и ми е много мъчно  :'(Не мога да повярвам,че вече е минало и искам пак да си организирам сватбата,защото знам,че ще я изпипам вече по-добре,ама какво да се прави-все пак дано да е единствена :girl_wink:Но може след някоя година да потвърдим обетите си,а и нямаме църковен брак,така че може след години да направим венчавка Bravo
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: септември 13, 2007, 10:39:35 »

така си е, тони..... Моята етърва беше казала след сватбата си: "Ами сега за какво ще мислим?"  blum та така и ние...... е честита първа седмичка, миличка!!!! дано скоро се похвалиш с  PREGQ че да има за какво да се вълнуваш!!!! heart heart heart
Активен
tonitta

Моят сватбен албум

« Отговор #145 -: септември 13, 2007, 10:45:13 »

Благодаря ти много миличка!Дано наистина скоро или когато му дойде времето там да се похваля и с нещо друго и тогава ще се вълнувам за нещо още по-важно*YAHOO*
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #146 -: септември 14, 2007, 10:54:18 »

мила предстои медена седмичка това също си е вълнение и се надявам много хубаво да си прекарате и много да с еобичате а и знаеш ли колко бебчета са станали през този период от брака на младите Bravo give_rose yahoo
Активен
tonitta

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: септември 14, 2007, 12:27:40 »

Миличка Клео ние тръгваме в неделя и направо ще са си 2 медени седмички,но аз му казвам просто сватбено пътешествие!И нямам търпение,но вие всички много ще ми липсвате!Н акого ще разказвам какво съм видяла и преживяла? :'(А за бебенцето ще трябва да поизчакам ако е по план :laugh:Описала съм моите планове и терзания в съответната темичка-вече се включвам и там и изчетох всичко!Дано всички ние скоро си имаме и един голям отбор на бебоците! girl_in_love
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: септември 14, 2007, 21:29:22 »

ще разказваш и най-вече показваш(иначе ще се караме)когато се върнеш ще си насъбрала много материал и ще ни е интересно DANCE нямам търпение
Активен
Rossistela
Баш Майстор
**
Публикации: 1863

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: септември 15, 2007, 00:14:12 »

Тонитка,честита сватба!
Възхитителна булка си-очарователна и стилна!Ще се радвам да разгледам още снимчици от сватбата ви smile Пожелавам ви да си изкарате чудесно на сватбеното пътешествие-за вас то да бъде романтично и незабравимо!
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: