Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 00:52:01
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на ellimink - 16.07.2011
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
Всички
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на ellimink - 16.07.2011 (Прочетена 24375 пъти)
Morning_Flower
Сватбар
Love is in the air!!! ...
Отг: Сватбата на ellimink - 16.07.2011
«
Отговор #75 -:
юли 25, 2011, 08:32:29 »
Ели прекрасни сте
пожелавам ви да сте много щастливи, и все повече да се обичате!
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
«
Отговор #76 -:
юли 28, 2011, 02:37:55 »
Страхотна булка си и всичко е било много стилно! Браво!!!
Много ми харесахте и със шаферките!
Активен
Milataaa
Професор
«
Отговор #77 -:
юли 28, 2011, 21:40:39 »
Честито и от мен, любовта да върви редом с вас през целия ви живот!
Поздравления, страхотни сте, роклята ти е много хубава, а на снимката с шаферките сте - уау, много сте стилни и красиви, браво!
Активен
ellimink
Сватбен ГУРУ
Публикации: 850
«
Отговор #78 -:
август 02, 2011, 06:53:44 »
Момичета най-накрая дойде момента и госпожа Стефанова да разкаже за отминалата ни приказка. С доста закъснение,т.к бяхме на медени седмички.
Вечерта преди сватбата се прибрах при родителите ми и 3 мата си направихме вечеря както отминалите стари години с приказки и разказчета. Бях ходила на маникюр предните дни и горе-долу седях като мумийка за да не го разваля по някакъв начин.Очудващо за мен,след изминалите нерви и неспокойство -успях да заспя и се събудих някъде към 7,пихме заедно кафе с родителите ми и към 9.30ч.се запътих към страхотният ми фризьор. Там ме чакаше и фотографът,в началото много се притеснявах когато ме снимаше, но така ме предразположи,че след 10 мин,вече не правехме прическа, а 3мата се заливаме от смях.
Милото остана в апартамента където живеем, в бойна подготовка и очакване на роднините му,украса и подготовка. Мислейки,че вече е станал рано рано, звънах- а той сладко си спеше.
След фризьора, се отправих към гримьорката ми. С нея не се бяхме виждали,само по телефона си бяхме говорили ,но тази жена е такъв страхотен човек.Сватбеният ден и подготовка преди настъпването на часът премина в смях и закачки и накрая в напудряне на носа на фотографа ми.
Когато ме гримира,не можах да се позная,толкова хубава бях. Не можех да се осъзная, баща ми през цялото време беше с мен и ахна когато ме видя.Видях,хем радостта и мъката,че дава дъщеря си в очите му.
Към 12.30 се прибрах в къщи и седнах да отпочина малко от жегата,защото на 16.07-беше един от най-горещите дни. Към 13.30 започнаха да идват шаферките и веселият кокошарник настана.
Незнам,как но през целият ден бях изключително спокойна и след това на снимките на всяка една усмихната.Всички ми се чудеха,как мога само да се усмихвам.....
Ще има продължение......
Активен
panteryx
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #79 -:
август 05, 2011, 19:38:58 »
Страхотноо искаме още
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
«
Отговор #80 -:
август 06, 2011, 22:23:55 »
Дотук звучи страхотно!
Чакаме още!
Активен
ellimink
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #81 -:
август 09, 2011, 19:10:55 »
Момичета, с втората част от разказа ще се забавя още малко,защото отиваме на втора медена седмичка, но съм качила НОВИ СНИМКИ В АЛБУМА.
Активен
ellimink
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #82 -:
август 16, 2011, 22:55:50 »
Момичета,ако знаете колко бързо лети времето. Днес в улисване и забързан темп чак сега в 23.00 след като отидохме на ресторантче с мъжлето се усетихме,че имаме празник- 1 месец от сватбата.
Толкова бързо мина времето, а така ми се иска да се повтори. С всички приятели,гости и такива които не успяха да дойдат се разбрахме,догодина да направим полска сватба- на някоя поляна ,с много музика и танци ,до някое село. Още от сега започваме да го замисляме .
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #83 -:
август 17, 2011, 07:38:41 »
Ех.....
Eliminik
, ама много хубаво сте го замислили
Сигурна съм, че ще бъде супер весело
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
«
Отговор #84 -:
август 17, 2011, 09:06:04 »
Честит първи месец! За подготовката на полската сватба задължително ще ни разказваш, но си чакаме останалата част от разказа!
Активен
ellimink
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #85 -:
август 28, 2011, 16:48:34 »
Момичета остана ми малко време ,за да довърша разказа си..Няма такава несериозна булка, като мен. .................Така дойдоха момичетата и приятели вкъщи , аз започнах да се обличам и да мислим стратегия как да забавим влизането на младоженеца. Моя приятелка предложи да облече тя роклята и да се престори на мен,но...този вариант щеше да забави мн организацията и се отказахме. Пийнахме ,хапнахме,през това време фотографа и видеооператора ни ми правеха снимки,някои от които са мн весели. Не исках да има разбиване на вратата и затова приготвиме друга спънка за младоженеца- да яде лимони с имена на жени. Към 14.40ч се чуха клаксоните и направо сърцето ми имах чувството,че ще спре. Първоначално мислех да се скрия в банята ,защото апартамента е малък, но се спрях на балкона,хем прохладно,хем можех да шпионирам отгоре. На вратата на входа бяхме пратили вуйчо ми, които още при първото запознаство с моя мъж му каза на майтап -бягай сега му е времето.Той обаче малко предаде нещата, не се е запънал както трябва,ами казал след 5 мин държане на вратата,щом си стигнал до тук -влизай и помни че те предупредих
. На 4тия етаж живеят родителите ми, та и така малко поизмъчих младоженеца.Аз седях на балкона и чувах само огромната шумотевица. Бяхме приготвили една бяла обувка на майка ми ,която да се пъкни с пари,защото ми е доста голяма,но и моят младеж е хитър -взел в началото да слага печатани 100левки,менте. Но го хванали навреме,да извади истинските :-)Кумът ни за малко да нахлуе със сила в нас,но успели да го спрът и започнало "мъчението" с лимоните .Какъвто ми е карък младоженецът,изял всичките лимони с имена и аз само чувах как всички се смеят и викат да продължава. На видеото видях ,колко се е мъчило милото,защото аз съм била в последното лимонче :-) ( Не го мъчихме чак толкова,бяха сложили захар върху тях). След това започна да ме търси,но аз така добре се бях прикрила на балкона,че чувах само абе къде...вие сте я скрили при комшиите,няма я и най-накрая ме намери. Беше толкова хубав и така грееха очите му. Само заради този миг в които ме погледна,знаех че това е ТОЙ.
Времето в което седяхме в нас отмина толкова бързо,докато закача бутониерите с треперещи ръце,играта в воала ,писането на имената на приятелките по обувката ...
Тръгнахме към църквата, но нали Юли месец няма мн задръствания и стигнахме с 30 мин по-рано и шофьорът ни започна да обикаля София ,без да повтаря нито една уличка и да надува клаксона.
В църквата честно казано имах чувството че е като някакъв сън, от самото влизане, пред рутуала, до момента при обикалянето в които едва не се спънах в паркета и само стиснах младоженеца,да запазя равновесие.
А с влизането дадох букета на някои от приятелите най-отзад и изведнъж попа ми вика не вземи си,обръщам се да го взема и те ми викат изчезна –как изчезна букета в църквата .
Най-накрая се намери,само дето попа не почна да го търси.
На излизане от църквата,като ни подде една тълпа,хем на всички бяхме казали-букети в ресторанта-НЕ ,всички юруш да ги дават,да прегръщат и аз се оказах обсадена от стотици ръце подаващи цветя и сама. Направо ми идваше да викна помощ. Представяте ли си " булка " смазана от тълпата с цветя :smell:Въпреки всичко успяхме да направим снимките които бяхме замислили и със сапунените балончета и шаферките.
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
«
Отговор #86 -:
август 29, 2011, 08:41:08 »
ellimink, много забавно "мъчение" с лимони си измислила
До тук всичко е много мило и хубаво, не се съмнявам, че и в ресторанта е било така...
Активен
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
Всички
Нагоре
Изпечатай