Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 11, 2024, 14:34:18
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
" Булчински рокли - 17 "
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: " Булчински рокли - 17 " (Прочетена 187866 пъти)
alo_madona
Сватбар
Отг: Булчински рокли 17
«
Отговор #30 -:
май 15, 2011, 11:20:05 »
Момичета и аз сам горда притежателка на булченска рокля
Много мислих дали да я взема толкова рано, но просто нищо друго не ми харесва как ми стои , както моята си рокля....Почуствах , че е тя със първото обличане и не спирах да мисля за нея
За това мислих, мислих и се върнах във Асеновград и я купих...
Е имах малко неприятности със персонала на Сияна и малко нерви , но в крайна сметка си я взех
Ще ви кажа само няколко неща за роклята , защото милото може да ги прочете
Та , рокля тип принцеса-екрю със златно и мъниста(бродирана) , презрамки и 2 обрача
Активен
t2egr
Ентусиаст
Сватбата е на 05.09.2011г. !!!
«
Отговор #31 -:
май 16, 2011, 08:41:42 »
Всичко ще бъде ок дори и да си намерим рокли каквито искаме (всяка една от нас) обаче има още нещо което трябва да имаме в предвид, че няколко приятелки вече ми казаха, че техните рокли, като са решили, че ще са те, и са питали каква ще бъде цената за съответната рокля, но под наем и ако например роклята е струвала 1200 лева за под наем са искали 900-950 лева например което като цяло обезсмисля всичко, се пак тя затова е под наем.... уж за да не се харчат толкова пари... вярно, че от цял ден на сватбата рокля се цапа и не е като нова, ама за тези пари дето ги искат са си направо за да се ушие нова... незнам Вие имате ли наблюдения за цените сега как са....
Активен
malinka_a
Ентусиаст
Публикации: 144
Истински щастлива и обичана..
«
Отговор #32 -:
май 16, 2011, 08:50:58 »
alo_madona,честитоооо
Похвал и от мен.В събота ходих на Асеновград и си купих рокля
Не я взех веднага,защото имаше само в екрю,а аз държа да е бяла.Другата сряда ще ми я изпратят по куриер.Много изчистен модел от типа "гръцка богиня", взех си и воал, а чантичката ще ми бъде подарък от ателието.
Активен
dany_87
Професор
«
Отговор #33 -:
май 16, 2011, 08:59:14 »
Честито от мен за роклите,радвам се че сте намерили вашите рокли
Активен
t2egr
Ентусиаст
«
Отговор #34 -:
май 16, 2011, 09:35:53 »
Супер Честито надявам се всички така успешно да намерим своите рокли и то на добри цени....като Браво за избора за тип "гръцка богиня" много ми харесват тези рокли може и аз към такъм модел да се насоча....
Активен
Sandri
Сватбар
«
Отговор #35 -:
май 16, 2011, 09:55:58 »
Браво момичета! На мен камък ми падна от сърцето като си купих роклята, защото много се бях уплашила, че няма да намеря такава каквато искам
.
t2egr
аз като ходих да търся рокля още преди да съм погледнала каквото и да било , казвах на продавачките колко пари искам да дам и да ми показват само това което ми е по джоба. Така е най-добре, защото поне няма риск човек да се влюби в нещо за което може само да мечтае. Е мойта рокля се оказа по-скъпа от колкото предполагах, защото продавачката си мислеше, че щом е къса ще е под 500 евро а тя се оказа 690
. НО бяха готини и ми свалиха цената на 490, защото аз почти се разревах а и беше от миналия сезон
. Тук в Германия ми казаха, че цените на роклите под наем започват от към 200-300 евро в зависимост от роклята. Мисля че ми показаха една за 800 евро която под наем щеше да е 450-60 значи малко повече от половината...
Активен
abi_dabi
Ентусиаст
Публикации: 71
«
Отговор #36 -:
май 16, 2011, 11:16:55 »
Здравейте момичета:)
Искам да изкажа възмущението си от най-големия сватбен салон в София с идентичното име...След като си купих рокля и ми взеха мерки за корекции (скъсяване/стесняване), когато отидох 3 дни след датата, когато трябваше да е готова, самите момичета от салона с учудване забелязаха, че роклята си стои с топлийките, въобще не беше пипана! Ами ако бях отишла 3 дни преди сватбата да си я взема, кога щяха да имат време да я поправят?
Не искам да се бъркам в работата им, но се ядосах, хем плащаш не малко пари, хем се оказва, че не са дотам коректни и внимателни, защото аз откъдето и да го гледам, това си е гаф...
Активен
Sandri
Сватбар
«
Отговор #37 -:
май 16, 2011, 11:19:00 »
abi_dabi
ужас
! Много несериозно отношение наистина.
Активен
dany_87
Професор
«
Отговор #38 -:
май 16, 2011, 11:29:32 »
Гаф и то доста голям,много несериозно от тяхна страна
Активен
t2egr
Ентусиаст
«
Отговор #39 -:
май 16, 2011, 11:35:23 »
Страхотен ужас.... направо са за процентно намеление в случай... искай си нещо в замяна на това недоразумение...
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #40 -:
май 16, 2011, 13:18:13 »
Момичета искам да Ви попитам нещо - като ходя за рокля и ако например модела, който пробвам ми седи добре и се харесам или пък се налагат минимални корекции, как се практикува обикновено: дават ти същата рокля коригирана или ти шият нова по взетите точни размери
Може би навсякъде е различно, но например, ако си я вземете веднага - трябва ли да се носи на химическо чистене? Може ли изобщо да се носи на химическо чистене?
Активен
grey
Сватбар
Публикации: 190
«
Отговор #41 -:
май 16, 2011, 13:24:45 »
Моята я носиха на химическо чистене от сватбения салон. Дадоха ми я в голям бял калъф - като тези за костюмите.
Когато я пренасях се понамачка малко. Надявам се да се изпъне за да не се налага да се глади, че изтръпвам.
Активен
Sandri
Сватбар
«
Отговор #42 -:
май 16, 2011, 13:30:11 »
V_e_S_i
моята рокля ми е малко голяма и трябва да се стесни но ми казаха че мога да я купя и да си я взема. Дадоха ми я и на мен в калъф. В началото на август ще отида на проба и след това ще им я оставя за да направят корекциите и готово. Не са ми казвали нищо за химическо чистене... Но аз съм в Германия така че не знам в БГ каква е процедурата...
Активен
mishence
Любопитен
Публикации: 40
«
Отговор #43 -:
май 16, 2011, 13:32:20 »
И аз доколкото знам ги носят на химическо и също така ги гладят преди да ги предадат финално.
Относно другия въпрос - зависи от салона, но в повечето коригират мерената, освен, ако не искаш да е в друг цвят и ателието предлага ушиване. Най- добре да питаш на място
Както е писала и sandri , аз също ще питам дали мога да си я взема, защото тук в БГ пък ги дават за проби на други бъдещи булки, което не е редно,след като вече реално роклята е продадена.
Активен
dany_87
Професор
«
Отговор #44 -:
май 16, 2011, 18:40:52 »
V_e_S_i
Ако не ти се чака може да е същата рокля и примерно за 2-3 часа да ти направят корекции-ако трябва да се скъсява или стеснява.
Или може да кажеш че неискаш мострата и роклята да си е пак същия модел но специално шита за теб,въпрос е на личен избор
Активен
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
30
Нагоре