Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 12, 2024, 13:44:23
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Украса на ресторанта - 8
Страници:
1
...
23
24
[
25
]
26
27
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Украса на ресторанта - 8 (Прочетена 220917 пъти)
Devora
Ентусиаст
Публикации: 59
Отг: Украса на ресторанта - 8
«
Отговор #360 -:
юли 26, 2011, 23:44:46 »
Не се вижда така, за това още една снимка. Цветовете са жълто, лилаво и бяло.
stoika.jpg
(59.71 KB, 233x350 - видяно 3323 пъти.)
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
«
Отговор #361 -:
юли 28, 2011, 02:21:53 »
Момичета, аз съм пред дилема! Исках нещо "по-така" за нашата украса на ресторанта и реших масата ни да е на подиум. Около 40 см. по-високо от другите маси и с много пищни драперии. Но се замислих - няма ли да е кофти спрямо гостите ни?
Малко ... високопарно ми идва. Да не споменавам и че наема на конструкцията е 300лв. Май ще се откажа. Вие как мислите?
Активен
temida_k
Любопитен
Публикации: 31
«
Отговор #362 -:
юли 28, 2011, 08:23:59 »
Преди да вземеш окончателно решение помисли и за вашата сигурност - някои да не се препъне и да целуне пода.
Активен
alo_madona
Сватбар
«
Отговор #363 -:
юли 28, 2011, 08:30:40 »
Monikamaria първото нещо което ми хрумна като прочетох за подиум е -паднала булка
Според мен има тази опасност някой да се спане , та дори и от гостите ако някой реши да доиде да ви поздрави и не види подиума
Според мен не го наемай, аз не бих поела този риск
Активен
valtsvet
Ентусиаст
♣♣♣♣♣
«
Отговор #364 -:
юли 28, 2011, 09:22:20 »
Monikamaria
не си заслужава да дадеш 300лв за един подиум, все пак вие сте официалната маса и всички вас ще гледат, също така би трябвало да сте на такова място, че да виждате всички гости и те вас
ние ще украсяваме само нашата масата, с по-голям букет и евентуално нещо зад нас като бяла завеса с цветя
това разбира се, ако сме на подиума (имат си го в ресторанта
) защото от зад има едно бюро, нещо като апаратура и искам да се скрие,
а идеята ми е за нещо такова отзад
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
«
Отговор #365 -:
юли 29, 2011, 15:47:08 »
Момичета, и аз си го мислих това как някой подпийнал се изтъркулва от подиума.
Но не това ме притеснява толкова. На първо място е това, че ще изглежда прекалено помпозно, малко снобарско ми идва...дори не мога да намеря точната дума. А и след това ме притеснява и цената. Все пак наистина не си струват тези 300лв., и то за нещо, което не знам дали искам въобще. Официално се отказвам!
valtsvet
, снимката, която си показала е много красива! И ние ще имаме такава стена зад масата. Много ги харесвам.
Активен
JANET_1
Професор
Публикации: 314
«
Отговор #366 -:
юли 30, 2011, 22:52:56 »
Браво,според мен направи правилния избор!
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #367 -:
август 03, 2011, 00:23:01 »
Monikamaria
аз харесвам тези подиуми,но когато си ги има в самия ресторант. И аз мисля,че е излишен разход да се поставя допълнително.
С тези 300лв. можеш да си допълниш украсата като цяло на ресторанта от колкото да стъпваш по тях няколко часа.
Активен
irena_popova
Професор
«
Отговор #368 -:
август 04, 2011, 16:05:26 »
Здравейте момичета,
Незнам дали тук е мястото да задам въпроса, който ме интересува, но става въпрос за украсата в ресторанта. Ресторанта, който сме харесали е Скай Плаза в НДК, те обаче работят само с една агенция и тя е
Еуфория ВМ
.Няма да ни позволят да си направим сами украсата. Нямам представа какви пари взимат за украсата- в сайта няма информация. Моля ако някой има информация или наблюдения за тази агенция да сподели, защото нз каква цифра да очаквам.
Благодаря предварително!
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #369 -:
август 04, 2011, 18:29:33 »
Цитат на: irena_popova в август 04, 2011, 16:05:26
Здравейте момичета,
Незнам дали тук е мястото да задам въпроса, който ме интересува, но става въпрос за украсата в ресторанта. Ресторанта, който сме харесали е Скай Плаза в НДК, те обаче работят само с една агенция и тя е
Еуфория ВМ
.Няма да ни позволят да си направим сами украсата. Нямам представа какви пари взимат за украсата- в сайта няма информация. Моля ако някой има информация или наблюдения за тази агенция да сподели, защото нз каква цифра да очаквам.
Благодаря предварително!
Най-добре им намерете координати и се информирайте лично от тях за цените и офертата. Не е добре да се налага на хората точно определени хора,но да не забравяме,че сме в България. Много ресторанти препоръчват агенции и други услуги с хора,които работят,но не и да им го налагат. Едно е да ти препоръчат,а ти сам да решиш дали ги искаш,а съвсем друго е да ти го наложат и да не ти дават избор и то за нещо което вие плащате. Да не говорим,че това в цял свят го няма. Когато се запознаеш с работата на дадени хора препоръчани от ресторанта и те не ти допадат да можеш да избереш други хора.Мисля,че ресторанта трябва да си гледа кувертите и нещата,които зависят от тях,а не да се правят на агенции.
«
Последна редакция: август 04, 2011, 18:52:54 от Nina Style
»
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
"Do you think that our love can create miracles?"
«
Отговор #370 -:
август 04, 2011, 18:35:47 »
Цитат на: irena_popova в август 04, 2011, 16:05:26
Здравейте момичета,
Еуфория ВМ
Благодаря предварително!
Наши познати ще се женят там през септември, въпреки съветите от доста хора да изберат друго място. С украсата имат доста проблеми, защото първо им бяха казали една цена за украсата към 700 лв., а миналата седмица се оказало, че трябва да платят двойно повече, но младоженците просто вече нямат избор и не могат да сменят ресторанта. Не е позволено сами да си организирате украсата и задължително трябва да ползвате фирмата, която те предлагат, което за мен си е чиста проба рекет. Съветът ми е да си потърсите друго място за сватба
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #371 -:
август 05, 2011, 07:48:45 »
Паднал от подиум за моята практика от 20 години нямам - нито булка, нито гост, нито изпълнител. Много грешни съвети дават хора, които и най-малка представа си имат за предназначението на този подиум. Грешно мнение дава и представител на агенция. Смисълът на подиума при една сватба имаме в два случая. В първия случай подиум е необходим при сватби в дълги помещения или ресторанти, където в следствие на голямото разстояние над половината гости няма да виждат младоженците. Да не говорим за изправените играещи гости. При по-големи сватби е нормално да има подиум.
Във втория случай подиум се строи при наличието на програма от изпълнители или групи . За да могат гостите да са и зрители на програмата, трябва изпълнителите да се качат на подиум.
Височината на подиума се определя по определена формула, за да е ефективно използването му.
Така, че е хубаво да се дава мнение, когато познаваш предназначението на нещо. И е грозно да се говори само за цени, и постоянно да се коментира колко ще се спести от нещо.
Подиумът се строи от алуминиеви платна, най-често с размер 2 на 1 метра и най-често на фирмата NIVTEK. Цената на едно платно е около 1 200 лева с ДДС без краката и допълнително ооборудване. За подиум с размер 4 на 3 метра сметнете колко платна трябват.Платната се пренасят и поставят от минимум двама души. Транспортът е с лекотварен бус, тежкотоварен бус, камион - зависи от площта на подиума.
Активен
irena_popova
Професор
«
Отговор #372 -:
август 05, 2011, 08:26:53 »
Момичета много благодаря за отговорите,
Тiama
много неприятно се е получило с вашите познати
не съм и предполагала, че могат да направят този номер, все пак като те ограничават да ползваш само техните услуги, поне трябва да бъдат коректни
Nina Style
За съжаление в България на днешно време всичко може да се очаква, но реалноста е такава
няма друг вариант за украса, ако се избере този ресторант. Лошото е че на нас много ни харесва и трябва да напрвим трудния избор
Активен
pink_panther
Професор
«
Отговор #373 -:
август 05, 2011, 11:26:59 »
Мен изобщо не ми се вижда лоша идеята с подиума. Замислям се как бих се чувствала като гост и да ти кажа, че ще ми е супер! Много мразя като съм на сватба да не виждам сватбената маса. Миналата седмица ми се случи нещо такова, и беше много неприятно. Пък и ти като спомена за тази идея, веднага си го представих и не ми се стори изобщо помпозно или нещо подобно.
Все пак, вие ще си решите. Не е нещо задължително, според мен е едно от онези неща, които никой няма да забележи.
Дали го има или го няма, никой няма да му обърне такова внимание, освен вие.
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
«
Отговор #374 -:
август 09, 2011, 13:13:41 »
Благодаря на всички са съветите!
Пачоран е прав по отношение на това, че нашата сватба е голяма и имаме известна нужда от това нещо. Но от друга страна с него или без него, както казва Пинк-пантер, никой няма да забележи. А колкото и да не ми се иска трябва да се съобразя и с бюджета.
Искаше ми се да го имаме този подиум и ми се струва добра идея, но май ще останем без него.
Активен
Страници:
1
...
23
24
[
25
]
26
27
...