Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 12, 2024, 13:43:50
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Украса на ресторанта - 8
Страници:
1
...
24
25
[
26
]
27
28
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Украса на ресторанта - 8 (Прочетена 220915 пъти)
t2egr
Ентусиаст
Сватбата е на 05.09.2011г. !!!
Отг: Украса на ресторанта - 8
«
Отговор #375 -:
август 10, 2011, 14:33:06 »
Цитат на: Monikamaria в август 09, 2011, 13:13:41
Благодаря на всички са съветите!
Пачоран е прав по отношение на това, че нашата сватба е голяма и имаме известна нужда от това нещо. Но от друга страна с него или без него, както казва Пинк-пантер, никой няма да забележи. А колкото и да не ми се иска трябва да се съобразя и с бюджета.
Искаше ми се да го имаме този подиум и ми се струва добра идея, но май ще останем без него.
напълно съм съгласна
Активен
Pure
Любопитен
Публикации: 26
«
Отговор #376 -:
август 10, 2011, 19:49:34 »
Здравейте и от мен!
През есента и на нас ни предстои сватба и съм в голяма дилема относно цветовете...
По принцип харесвам доста цветове, харесвам и нестандартно комбинации, но да са стилни (примерно кафяво+синьо; кафяво+лилаво; лилаво+беж и т.н.). По принцип си падам по по-"сдържаните", "зрели" цветове, от които лъха класа. Това се оперделя основно от нюансите на цветовете - аз предпочитам студени и дълбоки/тъмни цветове. Фаворити са ми тъмно синьо, много тъмно лилаво, слива, шоколад, беж, сиво, бяло.
И тук идва големият проблем - цветовете на ресторанта - те са жълто-оранжев таван (ужас), столове от червеникаво дърво и керемиден под. Като цяло всичко си пасва, но тези цветове тотално не са моите. Единственото хубаво нещо е облицовката - имитира каменна. Пускам и сники на ресторанта.
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2850/89202536712529097081312998449O20b8c6u6jkJeR37hxdb.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2225/10085628266780315621312998455qZIbmI56tsxT6b5I3IgJ.JPG
Искрено ще се радвам, ако някой сподели идеи как да превърна това леко битово място в нещо по-елеганто... :angry:Мерси предварително!!!
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #377 -:
август 10, 2011, 21:12:45 »
Pure
Обличаш столовете и акцента да е върху тях. Така тавана става по незабележим. Бял калъф и от горе тъмно син или лилав капак, който покрива целия гръб на стола или кафяво. Можеш да прибавиш и втори цвят,който да подхожда на основния. Мисля,че с обличането на столовете +покривките и лента в средата /в цвета на панделките / гарнирано с същите салфетки или подаръчета за гости ще се получи. Ресторанта не изглежда зле. Има много по-плачевни случаи. По страшно е когато стените са точно определен цвят примерно оранжеви.
Между другото резидаво, но по наситеното, ще стои добре. Ето такова
«
Последна редакция: август 10, 2011, 21:26:37 от Nina Style
»
Активен
Pure
Любопитен
«
Отговор #378 -:
август 11, 2011, 09:30:07 »
Благодаря за включването, Нина!!!
И аз си мислех, че може би, ако сложа калъфи навсякъде, ще отвлека вниманието...но от друга страна се опасявам, че тези сатенени калъфи не са много в стилистиката на ресторанта. За жалост не можах да намеря снимка на сватба в този ресторант, където вс. столове да са с калъфи, за да видя как стои. Да не изглежда претруфено и задушаващо ме е страх, тъй като ресторантът е малък - сватбата ще е с не повече от 50 гости...
Ще се радвам на колкото се може повече мнения, а и някой може да е имал същия казус с цветовете.
Мерси отново!
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Come Josephine in my flying machine
«
Отговор #379 -:
август 14, 2011, 19:51:03 »
Pure
, не бих бягала от цветовата гама на ресторанта. Още повече през есента -можеш да вплетеш охра, кафяво и тъмно червено. Какво по-добре! Наистина може да не са твоите цветове, но си мисля, че на гостите ще им направи много добро впечатление внасянето на есенната красота в една есенна украса на есенна сватба
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #380 -:
август 14, 2011, 20:17:02 »
Pure
, можеш да използваш два от предпочитаните от теб цвята, но в по-топла гама - кафявото(шоколадово) и лилаво. И двата си подхождат с оранжево и жълто. Ако е възможно, би било хубаво калъфите за столовете и покривките да не са бели, а в екрю.
На тези снимки се вижда комбинацията от цветове, която ти описах:
Активен
eli_belii
Ентусиаст
Публикации: 84
«
Отговор #381 -:
август 15, 2011, 09:16:43 »
Момичета невероятни снимки показвате и все повече се обърквам с цветовете. Спрях се на зеленото и сега мисля какъв да е втория цвят.
На мен всичко в два цвята ми харесва. Дайте малко идеи и снимки в зелено като това по горе и някакъв друг цвят. Това незнам резида или зелено се води,но много ми харесва. Мисля за зелено и жълто или розово или кафяво. И аз вече не знам.
Активен
Pure
Любопитен
«
Отговор #382 -:
август 15, 2011, 11:04:58 »
Josephine, michelle, благодаря ви момичета са прекрасните снимки.
Проблемът при мен е, че има поне 10 комбинации, които ми харесват и ми е много трудно да се спра на една и да си я следвам. Сигурно е от зодията
п.с. А такива мини тикви за декорация някой знае ли къде мога д намеря???? Като че ли повечето естествени са голеееми!
«
Последна редакция: август 15, 2011, 11:07:11 от Pure
»
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Come Josephine in my flying machine
«
Отговор #383 -:
август 15, 2011, 11:34:09 »
Pure
, и на мен ми стана интересно и прочетох тук там. Всъщност става въпрос за декоративни тикви. Семената им се продават в раздел семена за цветя, едва ли е трудно самото отглеждане. Има много сортове и предполагам флористката, която ще прави декорацията ще може да намери.
Активен
MagiFlowers
Регистриран
Публикации: 3
«
Отговор #384 -:
август 22, 2011, 21:52:51 »
Здравейте,правихме наскоро една сватба в резеда и бяло,ако ви допадат, въпреки есенното време ще стане много свежо!
Активен
Pure
Любопитен
«
Отговор #385 -:
август 24, 2011, 11:59:56 »
За съжаление, агенцията, към която се обърнах, не разполага с цветни покривки... :(А на мен ми се искаше лилаво нещо...като на снимката по-горе..Незнам ако сложа от тези тюлените ленти по дължина на масата дали ще внесе достатъчно цвят.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #386 -:
август 24, 2011, 12:46:50 »
Цитат на: Pure в август 24, 2011, 11:59:56
За съжаление, агенцията, към която се обърнах, не разполага с цветни покривки... :(А на мен ми се искаше лилаво нещо...като на снимката по-горе..Незнам ако сложа от тези тюлените ленти по дължина на масата дали ще внесе достатъчно цвят.
Ако нямат опция да ти ушия специално за твоята сватба и лентата е решение.
На бяла покривка лилавата лента,ще заспи много добре.
Активен
lola_bunny
Ентусиаст
«
Отговор #387 -:
август 24, 2011, 23:16:19 »
Цитат на: Pure в август 24, 2011, 11:59:56
Ако искаш повече цвят хубаво е лентите да са от сатен. Тюла малко ще бледнее. Но все пак зависи и от лилавото, но със сатен става много по-наситено. Попитай агенцията след като нямат покривки поне тези ленти да ти направят. Те не отнемат много плат, така че може и да се съгласят
Активен
anmary
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #388 -:
септември 07, 2011, 13:06:50 »
Цитат на: heruvimche в май 26, 2011, 20:11:38
Момичета, помагайте!
За съжаление розовата украса май трябва да отпадне
Най-подходящото заведение за нашата сватба се оказа с кафяв интериор. Моля давайте идеи за цветова гама за украса. Не искам да е бордо, червено или кафяво. Мислех си за златисто, но някакво по-бледо, или екрю, но в такъв случай какви да са цветята? Не искам да има жълти цветя. А розовото, как би стояло на кафявите стени? Моля, помагайте!!!
Розовото и кафявото е чудесен вариант:)
Активен
PoliaSp
Новак
Публикации: 8
«
Отговор #389 -:
септември 12, 2011, 02:38:24 »
Момичета, здравейте,
чета внимателно темата ви и виждам много стилни неща, но искам да ви попитам защо отхвърляте балоните като част от украсата?
често съм мислила по този въпрос и стигнах до извода, че масовото качество и на балони и като умения на декораторите, пък и фантазията им може би преди всичко, не е достатъчно и заради това балоните са получили лош имидж...
за да не се спекулира - да, аз се занимавам с балони, но нямам никакво намерение да се рекламирам, нито да се опитвам да печеля клиенти от тук
Активен
Страници:
1
...
24
25
[
26
]
27
28
...