Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 22:25:42

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбени фотографи  (Прочетена 175524 пъти)

Deliysky
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1353

www.Deliysky.com

« Отговор #315 -: януари 11, 2012, 19:07:02 »

Чудесен избор THE ONE,  явно имаш поглед. Не е нужно да убеждаваме другите кое е хубаво и кое не. Всеки си има виждания. Аз съм ценител в едни области и лайк в други. Когато не мога да видя разлика, или не мога да я оценя, избирам по други показатели ( по цена). Твоят фотограф си има слоган  - "............ Фотография за хора с отношение". Още от там става ясно какви трябва да са клиентите му. Нищо лошо няма в това да не намираш разлика между снимките на горепосочените автори. ( от дадените примери не може да се правят изводи. нужно е цяло събитие). Тогава няма смисъл да взимаш фотограф за 1500, взимаш за 200.
« Последна редакция: януари 11, 2012, 23:30:00 от Deliysky » Активен
stoyanov
Професор
Публикации: 320

"Всяка случайност е скрита форма на необходимост!"

« Отговор #316 -: януари 11, 2012, 22:19:51 »

Младоженците си избират кой да ги снима. Всеки фотограф е уникален сам по себе си, а и всяка сватба също е уникална. Дори да гледате снимки на даден фотограф от определена сватба бъдете сигурни, че вашите няма да ви се сторят същите, дори да ви снима същият фотограф. Не се лутайте, а просто разгледайте снимки в нета, срещнете се с няколко човека и сами ще усетите кой е вашият човек. Относно цените ще цитирам една поговорка: "Всеки се разпростира според чергата си!"
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #317 -: януари 12, 2012, 13:17:46 »

Аз много харесвам снимките на Влади Балевски.Не мога да твърдя че разбирам от фотография.Но качеството и емоцията ,която пресъздават много ми допадат.С голям кеф разглеждам сайта му.Доста различна е всяка сватба една от друго.Някак се не са като по калъп снимките.
Важното е да харесате работата,личността на фотографа.И естествено да може финансово да си го позволите.
Активен
mariela_83
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #318 -: януари 12, 2012, 14:20:53 »

здравейте,може ли да споделите мнение за  сватбен оператор -георги  котов?   
Активен
milinkata
Любопитен
*
Публикации: 32

« Отговор #319 -: януари 12, 2012, 23:34:06 »

Препоръчайте ми фотограф или поне какво да гледам. Много държа на снимките и все пак имам ограничен бюджет.
Активен
ivailogeorgiev
Ентусиаст
**
Публикации: 86

« Отговор #320 -: януари 12, 2012, 23:46:40 »

препоръчително е да си пуснеш едно в търсачката на гугъла и гледай на воля
Активен
ivailogeorgiev
Ентусиаст
**

« Отговор #321 -: януари 12, 2012, 23:51:26 »

препоръчително е да си пуснеш едно в търсачката на гугъла и гледай на воля
търсене разбира се
Първо се ориентирай за ценови диапазон като имаш на предвид че има и рязко констратиращи се предложения тоест голями вариации но  горе долу са уеднаквени нещата
Активен
milinkata
Любопитен
*

« Отговор #322 -: януари 12, 2012, 23:52:48 »

Какво да гледам? В повечето сайтове има избрани снимки, което разбира се е нормално. Търся съвет тук, защото искам след това да гледам всичките си снимки с удоволствие, а не само 10 от тях... Също така държа да общувам с интелигентен човек, все пак цял ден ще е с нас и ще се съобразяваме малко или много с него. Бях на сватбата на една приятелка и фотографът едва ли не ги командваше какво да правят. В никакъв случай не искам това!
Активен
milinkata
Любопитен
*

« Отговор #323 -: януари 12, 2012, 23:54:44 »

Доста от сайтовете, които харесах нямат цени в сайта си. Утре ще пусна по един e-mail, за да се ориентирам.
Активен
ivailogeorgiev
Ентусиаст
**

« Отговор #324 -: януари 13, 2012, 00:06:07 »

Доста от сайтовете, които харесах нямат цени в сайта си. Утре ще пусна по един e-mail, за да се ориентирам.
да лошо е преглеждайки нещата са така.В други страни е нормално поне стартови базови цени  да се дават.
Въпреки че и тук има сайтове с цени .
Ще трябва да се и срещнеш с N броя хора за да се увериш че това е твоят човек.
на тези срещи се демонстрират и повече материали .
Активен
veronik85
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #325 -: януари 13, 2012, 08:39:40 »

milinkata разгледай подробно и пиши на тези които ти харесват,най добре да искаш това което получаваме накрая да видиш,тогава ще разбереш че съм права ,това че 2 или 3 ма са ги нарочили за звезди не значи че останалите снимат по лошо:) дали обичаш Пепси или Кока кола ти си избираш колко и реклами да ти вкарват в главата,аз така правя и все още гледам и чакам снимки на цели сватби.Успех
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #326 -: януари 13, 2012, 09:40:08 »

Смятате ли за редно да ви показват снимки от цели сватби при други обстоятелства, освен при лична среща с фотографа? Например да се изпращат по имейл или скайп?
 Моето мнение е, че от етична гледна точка това трябва да става само при лична среща. Напълно влизам в положение на двойките, които нямат възможност за такава. Ние също бяхме от тях. Въпреки това едва ли ще е приятно да бъдат изпратени  снимките от толкова личен момент на напълно непознати хора.
  Ще се радвам да споделите мнение  smile
« Последна редакция: януари 13, 2012, 09:43:44 от michelle » Активен
irena_popova
Професор
Публикации: 458

Моят сватбен албум

« Отговор #327 -: януари 13, 2012, 09:50:58 »

Моето мнение е, че не е коректно да се пращат цели сватби. По-скоро да се гледат фотосесии на няколко сватби и да се добие представа при  различните двойки какви снимки са се получили.
Това мисля аз.
Когато отидохме да се срещнем с фотото, гледахме клипове направени от сватби в рамките на 10 мин/ клипа и съответно човека ни даде няколко сватбени книги с готов дизайн на няколко двойки. Мисля че снимките бяха достатъчни, защото книгите бяха по 30 листа. Но цяла сватба нз...
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1353

www.Deliysky.com

« Отговор #328 -: януари 13, 2012, 11:12:36 »

А моето мнение е обратно на твоето.Защото сватбата е много разнообразно и колоритно мероприятие. и фотосесията реално няма нищо общо с другата част от сватбата.даже може да бъде реализирана в отделен ден. Относно филмите също. В София има много известна фирма, която показва едни супер клипчета. А после филмите са и супер зле и нямат нищо общо с показаното. А В БГ има цяла група фотографи, който изобщо не могат да снимат. И на среща показват добре подбрано и обработено портфолио и  лъскави албуми.Коментарът ти Ирена е интересен, щом смяташ че тази оскъдна информация може да се гарантират твоите интереси.............
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #329 -: януари 13, 2012, 11:23:11 »

Делийски, извини ме, не разбрах напълно отговора ти. Смяташ ли, че може да се изпращат снимките от цели сватби по имайл или скайп на потенциални клиенти?
Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: