Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 22:27:45

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбени фотографи  (Прочетена 175537 пъти)

theone
Професор
Публикации: 482

« Отговор #240 -: декември 28, 2011, 18:02:48 »

Hecate, ако момичето за което говориш наистина ти е приятелка би трябвало да се радваш за нея, че знае какво иска и има възможност да си го позволи.
Боян, ясно е че си тук за да рекламираш услугите си и виждам, че си нов потребител. моля прочети правилата на форумът първо, защото тонът ти е доста заядлив и жлъчен... вижда се, че си конфликтен и очаквам много спорове да се вихрят тук сътворени от теб.
всеки има право да избира както му харесва и намери за добре, както и когото пожелае. малко е назидателно да се пишат специални упътвания като за малоумни как да се избере подходящият професионалист?!?!
alla, за услугите които си посочила цената е ниска.
Активен
alla
Професор
Публикации: 338

« Отговор #241 -: декември 28, 2011, 18:32:33 »

alla, за услугите които си посочила цената е ниска.

Досега си мислих, че 600лв за заснемане на сватба е около средната цена. И допълнително фотосесията.  nea Явно съм доста заблудена и трябва да помисля за промяна в бюджета. Добре, а какви са средните цени за такава услуга? Колко за сватбения ден и колко за фотосесията в друг ден?
Активен
theone
Професор
Публикации: 482

« Отговор #242 -: декември 28, 2011, 18:44:04 »

може би трябва да уточниш колко време е фотосесията ти ( в отделен ден)- един час или цял ден?

според мен намери първо фотограф, чиято работа харесваш...
« Последна редакция: декември 28, 2011, 18:57:30 от theone » Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1353

www.Deliysky.com

« Отговор #243 -: декември 28, 2011, 23:57:54 »

Здравейте, не нападайте Боян, малко е рязък, но всъщност казва доста истини.  Хекате също е написала много смислен пост,  много ми хареса. Да наистина има такъв вид комплекс у хората - да вземем това , че е много скъпо или е много модно. Това не е свързано само с фотографията, това е по-принцип.И при дрехите и при всичко е така.Относно питането на Алла за цените - всеки мери с различен аршин. Избираш си фотограф за цената и качеството което тебе лично те устройва, няма значение кой е ценовият клас.Цифрите които си посочила са принципно цифрите от които започват офертите за качествената фотография. Обаче това също е разтегливо понятие. Например моите критерии са съвсем различни и се наложи да си докарам фотограф от чужбина. Щом едно нещо ви харесва и ви устройва, значи това е вашият избор!
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Публикации: 640

Come Josephine in my flying machine

« Отговор #244 -: януари 05, 2012, 17:41:48 »

Момичета, напоследък повечето ми приятелки се омъжиха. За съжаление кръгът с добрите фотографи се стеснява. Имам много пресни примери - прекрасна фотосесия и лоши общи снимки; 2 месеца чакане за снимки, 3 за фотокнига; прекрасни общи снимки на гостите и нито една хубава на младоженците; снимки без родителите на младоженците; дублирани идеи за фотосесии (copy/paste) без никакво творчество, сантименталност, дух.... мога да изброявам още много, без изобщо да засягам качеството, което е друга тема.

Постът на Боян е ясен, точен и полезен. Въпреки, че е малко "по-хаплив" е  goodpost Информацията, която  е предоставил, няма от кого да я научим... Точно такива постове ни подготвят за евентуални разочарования в последствие... Благодаря на Боян и Делийски!
« Последна редакция: януари 05, 2012, 17:45:41 от Josephine » Активен
stoyanov
Професор
Публикации: 320

"Всяка случайност е скрита форма на необходимост!"

« Отговор #245 -: януари 05, 2012, 17:46:37 »

Срокът за предаване на снимките не трябва да е няколко месеца, а най-много 1-2 седмици след сватбата.
Активен
mariajoro1984
Професор
Публикации: 366

« Отговор #246 -: януари 08, 2012, 16:41:50 »

Иху и аз си имам фотографка:))Казва се Веселина Николова и е невероятна ,това което ми показа като снимки и албуми е направо страхотно:))А за цената няма да говоря,отново невероятна,ех камък ми падна от сърцето:))Ако,на някоя мацки и трябват кординати да ми пише на лични:)Целувки:)
Активен
irena_popova
Професор
Публикации: 458

Моят сватбен албум

« Отговор #247 -: януари 08, 2012, 20:38:12 »

Привет на всички и ние вече имаме фото и видео пакет. Много съм доволна, пакета включва сватбена книга с твърда кожена корица с 15 листа, но има възможност с доплащане да включим повече страници  и сватбен албум с 200 бр. снимки 10х15  smile Лека вечер от мен  give_rose
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
*

www.Deliysky.com

« Отговор #248 -: януари 09, 2012, 15:45:28 »

Привет на всички. След като стана ясно, че подаръците не са за изпускане ( особено Блу-рей плеер), и  са определящи при наемането на фирма - подизпълнител ( корупция, какво да се прави) , за да не тръгне отново дискусията в неправилната посока предлагам да ви провокирам:

Дискусията е насочена  към булките и е следната:

Не смятате ли , че за да получите нещо запомнящо се и ненормално е нужно и вие да направите нещо по въпроса? Или смятате, че фотографа е основния фактор от който зависи всичко? До къде бихте стигнали и какво не бихте направили никога? Подробности придружени с примери в следващия пост. blum
« Последна редакция: януари 09, 2012, 17:33:21 от Deliysky » Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
*

www.Deliysky.com

« Отговор #249 -: януари 09, 2012, 15:58:15 »

Бихте ли се снимали така:

* b_f_4e78d00eec3f2.jpg (73.95 KB, 900x600 - видяно 217 пъти.)
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1096

« Отговор #250 -: януари 09, 2012, 15:59:54 »

Привет на всички. След като стана ясно, че подаръците не са за изпуксане ( особено Блу рей плеер), и понякога са определящи при наемането на фирма - подизпълнител ( корупция, какво да се прави) и за да не тръгне отново дискусията в неправилната посока предлагам да ви провокирам една дискусия.

Дискусията е насочена относно към булките и е следната:

Не смятате ли , че за да получите нещо запомнящо се и ненормално е нужно и вие да направите нещо по въпроса? Или смятате, че фотографа е основния фактор от който зависи всичко? До къде бихте стигнали и какво не бихте направили никога? Подробности придружени с примери в следващия пост. blum

Като бивша булка бих казала (ако бъдещите ми позволят smile ) -
Или смятате, че фотографа е основния фактор от който зависи всичко?  - младоженците също трябва да му  помогнат - фотографа си е фотограф - запечатва даден момент завинаги ,но ако младоженците стоят и блеят и гледат като телета ,няма как да се получи качествена  фотография !!
...за жалост лично мое мнение сватбената фотография се изкривява от ден на ден все повече ....  ние искахме нормални,нежни и невинни снимки .. това и получихме - 

Каква е идеята на повечето "ненормални "   снимки никой не знае ....

Внимание - нов отговор бе публикуван докато ти пишеше.

Точно за тази изкривена сватбена фотография ....
« Последна редакция: януари 09, 2012, 16:23:06 от Bibsi8792 » Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
*

www.Deliysky.com

« Отговор #251 -: януари 09, 2012, 16:46:16 »

Да хареса ми отговорът. Личи си , че много добре сте знаели какво искате, много добре сте го формулирали, явно сте попаднали и на професионалист и нещата са се получили. Обаче това са 20% от ситуациите. А в останалите - не знаем какво искаме girl_impossible, всъщност може би ни се изясни,  :girl_wink:а извинете, вече сме наясно danceg, видяхме това  - онова в нета искаме нещо уникално, yahoo всичко е вече банално cray. И накрая идва сватбата и се случва следния сценарии: Леле какво напрежение,  *YAHOO*ужас баща ми закъснява, yahoo yahoo кумата е още на фризьор, леля ми нещо не може да намери от половин час адреса, маникюра ми още не е изсъхнал и т.н...... *YAHOO*а извинете нали имаше един час за фотосесия, предвид обстоятелствата малко ще я посъкратиме, нали виждате, а и на младоженеца вече му се пие, малко е нервен, не иска много да се снима.. Може още цветни филми да ви разказвам, но едва ли има смисъл. Обаче вие с месеци гледате, ли гледате чужди сайтове, и после искате ли искате, разни неща. Обаче и ние ги гледаме, и то не с месеци, а с години и ние също искаме. Искаме елементарни неща - просто да не гледате като застреляни зайци Rabit, хора, фотоапарата не е снайпер hunter! И това е вашата сватба, няма нищо страшно НЕ БОЛИ Eeager!Ще пусна още 2 снимки от серията, ще изчакам вашите коментари и по-късно ще ви кажа защо точно такива снимки.

* b_f_4e4a9191d2726.jpg (71.88 KB, 872x870 - видяно 211 пъти.)
« Последна редакция: януари 09, 2012, 16:52:47 от Deliysky » Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
*

www.Deliysky.com

« Отговор #252 -: януари 09, 2012, 16:54:46 »

отново реклама на бельо blum

* b_f_4e148e87e3835.jpg (72.26 KB, 900x550 - видяно 223 пъти.)
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #253 -: януари 09, 2012, 17:06:41 »

Deliysky аз не бих заложила на такива снимки за сватбата си.Аз се кефя на по различни снимки,но тези специално не ми допадат.По скоро ми допадат такива

Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863

Dum spiro, spero!

« Отговор #254 -: януари 09, 2012, 17:08:03 »

Делийски, два въпроса имам:
1. Това снимки от бг сватби ли са?
2. Сватбени ли са наистина?

Защо питам - защото ми изглеждат като рекламни или като от специални актови фотосесии (сигурно не се изразявам с правилния термин, но така успях да го обясня).  crazy Изглеждат ми невъзможни. Няма лошо на снимането по бельо, а и всеки си разбира по негов си начин сватбата, но на мен тия снимки ми се струват всичко друго, но не и такива, които ще си направя в сватбения ден.  girl_impossible
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: