Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 13:25:39

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 18   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Rossistela - 18.08.2007г.!  (Прочетена 67243 пъти)

club
Ентусиаст
**
Публикации: 66

любовта ще спаси света

« Отговор #90 -: август 22, 2007, 11:03:21 »

Колко красиви моменти има в живота! Роси, нямам думи да изкажа възхищението си от видяното по снимките! Всичко е толкова истинско, толкова прекрасно - отношението ви един към друг, очите ви, озарени от щастие, приказната атмосфера, за която си личи, че сте се постарали доста... Но съм убедена, че не ви е било толкова трудно - с любов всичко се постига лесно! Бъдете щастливи!
Активен
estrella
Сватбен ГУРУ
Публикации: 590

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: август 22, 2007, 19:07:25 »

Роси думите са безсилни да опишат колко си прекрасна( а и нали знаеш,че аз съм пристрастна към роклята  girl_in_love ) и да целунеш адашката от мен  kiss2
Активен
Picolina
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2748

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: август 22, 2007, 19:34:55 »

Роси,страхотна рокля,а виждам че и доста добре сте си изкарали сватбата girl_in_love
Бъдете много щастливи и влюбени и за напред,много късмет и малкото съкровище да станат поне две girl_wink
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: август 22, 2007, 21:26:09 »

роси аз малко късно се включвам направо си чудесна нямам думи просто @}->--толкова красива нежна и щастлива булка и толкова влюбен в теб младоженец :DANCE:страхотни снимки мила великолепни сте нямам думи просто :danceg:да сте все така влюбени и щастливи ви желая и само прекрасни мигове за младото семейство
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1283

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: август 22, 2007, 21:28:33 »

Леле чак сега виждам снимките sad Роси страхотни снимки  Bravo А роклята е много красива Oh my ... give_rose Страхотни сте тримата  good
Активен
didibaby
Баш Майстор
**
Публикации: 1881

« Отговор #95 -: август 22, 2007, 21:34:14 »

Роси, миличка, аз се включвам с малко закъснение, но едва сега успях да разгледам снимките от сватбата! Аз вече бях писала в една друга темичка, но пак да се повторя, че роклята ти е прекрасна, а ти си една приказна булка! Честито още веднъж! Бъдете едно безкрайно щастливо семейство и нека всеки ден от живота ви заедно да изпълнен с много любов!
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #96 -: август 22, 2007, 21:53:05 »

Миличка едно голямо Честито- бъдете много здрави, весели и щастливи както в този вълшебен за вас ден give_rose И ви пожелавам още поне едно сладко малко бебенце да се появи във вашия дом give_rose
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: август 23, 2007, 10:03:52 »

ЧЕСТИТО!!!
По снимките изглежда, че сватбата ви е била по-красива отколкото очаквах (а аз наистина очаквах много Wink )
снимките са пълни с толкова много емоции и положителни чувства, че всичко останало изглежда някак по-маловажно. Пожелавам ви такива емоции да ви изпълват и занапред. good

Идеята за светещото пано зад младоженската маса е страхотна - предполагам, че е твоя. Може ли да споделип как се справихте с изпълнението й? (може и в темата за украса на ресторанти, ако ти е по-удобно)  Girl_sing
Как се получи с писането в сватбената книга - събрахте ли много пожелания?  Wink

Аз ви пожелавам безоблачно семейно щастие, много уважение и любов и още един член към прекрасното ви ново семейство (веднага щом се почувствате готови за това). Много късмет  give_rose
Активен
cherry
Сватбар
Публикации: 276

« Отговор #98 -: август 23, 2007, 11:47:48 »

Роси, честито още веднъж! Чак сега разгледах снимките. Била си прелестна булка, а роклята е невероятна!  girl_in_love  И аз се присъединявам към Alucinado, като казвам, че очаквах сватбата ви да е великолепна, толкова си изобретателна и толкова красиви неща ни показа тук във форума, че просто не съм се съмнявала. Украсата на младоженската маса със светлините ме впечатли особено много  good
 Бъдете много, много щастливи!  CHEERS
Активен
seny
Сватбен ГУРУ
Публикации: 643

щастлива мама на двама

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: август 23, 2007, 14:58:39 »

Роси, честито и от мен!!!  give_rose
Виждам, че сватбата ви е била вълшебна и ти пожелавам и животът ви занапред да е такъв! И скоро братче на малката ви звездичка...
Много сте красиви и много влюбени, а роклята ти е наистина прекрасна /и ти в нея разбира се/, дано и след години все още да се обичате така силно  heart heart heart
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: август 23, 2007, 15:55:22 »

Роси, честито и от мен, малко късно, но... pardon Сватбата ви е била разкошна и когато гледах снимките, и като четох разказа ти за деня си  cray малко. Пожелавам ви ЗДРАВЕ И БЕЗГРАНИЧНО ЩАСТИЕ И ПОПЪТЕН ВЯТЪР!
ГОРЧИВО!!![/glow]
CHEERS
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1071

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: август 23, 2007, 17:13:45 »

Честита сватба, мила Rossistela!!!!!!!!!!!!!!! Желая ви безоблачен семеен живот, истинско щастие, да направите братче на малката кукличка, да има мир и разбирателство във вашия дом и да сте все така влюбени, че и повече!!!!!!!!!!!!!! Съжалям за закъснението, с което ти честитя!!! give_rose give_rose give_rose
Много си красива и роклята ти е невероятна, да си все така усмихната!!!!!!!!!!!!!!!! Wink
Активен
Rossistela
Баш Майстор
**
Публикации: 1863

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: август 23, 2007, 21:59:48 »

Аз пък,милички,нямам думи да изразя колко много ме трогвате с прекрасните си думи cray Благодаря ви от сърце!Ужасно съжалявам,че нямам никакво свободно временце да вляза тук на спокойствие и да ви доразкажа,да изкоментираме,да се включа и по други теми,да поздравя и други булки...затрупана съм с безброй задачки вече извън сватбата,толкова много неща мен чакат,а в понеделник заминаваме на медената си екскурзийка извън БГ.Най-неприятното е,че след сватбата се чувствам доста отпаднала,бях загубила гласа си за няколко дни(много смешна писклива младоженка laugh ),започнах да кашлям,днес отидох на лекар и се оказа,че развивам пневмония.....толкова ужасно ми стана като научих,но докторите обещаха да ме оправят бързо с инжекции и антибиотици,за да мога в понеделник да съм ок за пътешествието (ама всички д-ри ми се смяха и викаха "аха,ето какви са последиците от една женитба...! laugh ),така че бъдещи булки внимавайте много с танците и песните smile при нас те бяха изключително много,роклята ми цяла нощ беше мокра,а дори и не усетих умората,така ни беше завъртял купона...откарахме до 5.30 сутринта,просто беше чудесно,но ето сега съм болничка,а на мен това почти не ми се е случвало,е,ще го изкарам на крак,хич не мога да се залежавам,пък и доста работа има...

Иска ми се да ви разкажа по-подробно за украсата на ресторанта,толкова време се подготвяхме,изключително благодарна съм на етървичката,която беше до мен и в деня на сватбата ми с няколко приятели/ки успя да реализира наяве всичките ми идеи за украса  в ресторанта!А специално за официалната маса се бях доверила на агенция,а именно тези светлинки,които ви впечатлиха най-много бяха нещото заради което отидох при агенцията и което исках задължително за сватбатна си,наистина са невероятно ефектни и празнични!Обещавам,че ще пиша пак и ще ви разкажа по-подробно(и как не си харесвам букета diablo ),но просто не издържам вече и отивам да поспя мъничко beddybye лека нощ,милички!
Активен
m_a_g_i_vs
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1261

Сърцето ми се раздели на две....

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: август 23, 2007, 22:29:48 »

Роси след дълъг купон трябва и почивка отивай да спинкаш сега, и ви пожелавам приятно изкарване на медената си седмичка  smile smile smile
Активен
bulyov4e
Професор
Публикации: 413

« Отговор #104 -: август 24, 2007, 08:27:50 »

ooo, Росенце, чак пък пневмония си си докарала...оправяй се бързо и ефективно! give_rose
а иначе-да права си! и аз бях с болно гърло цяла седмица след сватбата! една биричка не можех да пийна с мъжлето и приятелчетата! drinks
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 18   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: