Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 06:24:08

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 18   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Rossistela - 18.08.2007г.!  (Прочетена 67056 пъти)

Marina
Професор
Публикации: 489

« Отговор #60 -: август 20, 2007, 08:05:42 »

Роси, миличка, честито! Много любов и щастие ви желая, и прекрасно медено пътешествие! Сигурна съм, че сватбеният ви ден е бил прекрасен, и Стели е била една малка принцеска! Сега само почивка - наслаждавайте се на хубавите спомени от сватбата, на снимките и на новите халки!  Wink
Активен
rosi_ps
Ентусиаст
**
Публикации: 75

« Отговор #61 -: август 20, 2007, 08:11:35 »

Честито, Роси!  CHEERS
Пожелавам ви много щастие, любов и безоблачен семеен живот!  girl_in_love girl_in_love girl_in_love
Активен
shtastliva
Сватбен ГУРУ
Публикации: 770

щастлива госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: август 20, 2007, 09:46:09 »

Миличка, честита сватба!И нека най-хубавото в миналото бъде най-лошото в бъдещия ви семеен живот give_rose
Активен
club
Ентусиаст
**
Публикации: 66

любовта ще спаси света

« Отговор #63 -: август 20, 2007, 11:10:23 »

Честитоооо!!!! Много, много радост и късмет занапред на младото семейство! Сега са най-прекрасните и опияняващи следсватбени дни на емоции и отмора! Изживейте си ги пълноценно и бъдете щастливи.
Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1748

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: август 20, 2007, 13:25:23 »

Роси ,
ЧЕСТИТО !!!Пожелавам ви да бъдете здрави, винаги да се обичате и да бъдете винаги толкова щастливи както на този ден, а освен това и скоро братче или сестриче на малката принцеса.
Активен
emily
Сватбен ГУРУ
Публикации: 878

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: август 20, 2007, 14:09:15 »

Честито, Роси  give_rose give_rose give_rose
Пожелавам ти винаги да си така щастлива, както в този най-прекрасен ден!
И само положителни и красиви мигове да изживеете  CHEERS CHEERS CHEERS
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1146

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: август 20, 2007, 14:17:07 »

Честито и от мен мила Роси!!!Бъдете много щастливи,винаги влюбени и дано целият ви живот е една прекрасна приказка!!! give_rose give_rose give_rose
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: август 20, 2007, 17:49:54 »

Пожелавам ви спокоен, попътен вятър в морето наречено семеен живот. Плувайте винаги ръка за ръка, за да стигнете отсрещния бряг - наречен дълбока старост, който да населите с ваши деца, внуци и правнуци. Бъдете здрави, бъдете от Бога благословени и бъдете безкрайно щастливи - това ви го пожелавам от сърце!
Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: август 21, 2007, 09:31:18 »

Мили Роси и Слави..честит Ви първи семеен празник give_rose
Бъдете винаги толкова усмихнати и щастливи, както сте били на Вашия ден twohearts
Да ви е живо и здраво малкото Стели и все във възходящ ред да се множи семейството Ви.... baby_girl baby_boy
От тук нататък разбирателство, емоции, щастие и ЛЮБОВ разбира се...... heart heart heart
 heart Acquaintance friends kiss любов заедно Kinder Kinder
 give_rose
Активен
Женя Иванова
Сватбен ГУРУ
Публикации: 810

най-щастливата жена

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: август 21, 2007, 09:41:25 »

Миличка нека животът ви бъде винаги огрян от слънцето на любовта и никога да не угасва

ЧЕСТИТОООООООООО ОБИЧАЙТЕ СЕ МНОООГО CHEERS
Активен
ROSI KRASTEVA
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: август 21, 2007, 13:31:28 »

честита сватба
щастлив семен житов
горчивооооооооо CHEERS
Активен
Rossistela
Баш Майстор
**
Публикации: 1863

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: август 22, 2007, 00:00:59 »

Здравейте,милички!!!
Ето ме и мен,вече госпожа!Първо искам много,много да ви благодаря за милите пожелания и подкрепата,които получих от вас!С ръка на сърцето мога да заявя,че без всички вас тук,в този форум,сватбата ни никога не би била такава вълшебна приказка,каквато преживяхме ние и нашите гости!!!Съжалявам,че чак сега се включвам,но дните след сватбата са малко специфичен период и е хубаво човек да му се наслади докрай,пък и исках да мога да ви покажа и малко снимчици,че зная колко нетърпелива съм била и аз самата за тях на всяка една сватба тук!Сватбата ни по всеобщо мнение беше страхотна-невероятно весела и продължителна и много красива,по думите на всички-чудесно организирана!Не съжалявам за нито една безсънна нощ в месеците преди нея,радвам се,че успяхме да й се насладим максимално и спокойно да кажем,че имахме такъв ден,какъвто си го пожелахме!Това за нас беше невероятен празник,но не и най-Великият ни ден.Такъв за нас беше и ще си остане денят на раждането на прекрасната ни дъщеричка,и дай боже,това невероятно щастие да ни сполети отново!

Качих от непрофесионалните снимчици ЕТО ТУК,паролата е 1808,надявам се скоро да получим и тези от фотографа,които,разбира се,също ще споделя с вас!Целувки на всички ви,ще разказвам подробно,но още не мога да си събера напълно мислите,пък и все още мнооооого ми се спи Sleep
Активен
shtastliva
Сватбен ГУРУ
Публикации: 770

щастлива госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: август 22, 2007, 00:10:10 »

Миличка, разгледах снимките, просто ст разкошни smile, много щасливи и усмихнати, а малката принцеска е истинско ангелче smile Голяма веселба е паднала Bravo
Активен
nqma me
Сватбен ГУРУ
Публикации: 654

« Отговор #73 -: август 22, 2007, 00:12:08 »

Bravo Bravo Ама че си красива....роклята ти  е уникално красива... младоженеца също де.....Честито госпожо........... Dance
Активен
Rossistela
Баш Майстор
**
Публикации: 1863

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: август 22, 2007, 00:18:22 »

Благодаря ти,spirit1!Аз лично имам малко забележки към визията на булката,хехехе,но важното е,че на всички други пък много им хареса...бяха възхитени от роклята ми,милата,сега лежи самотна с няколко дупчици в долната си част,но какво да се прави,здраве да е!Много съжалявам,че нямам снимки на целия ресторант от преди да влязат гостите,беше много красиво и те бяха наистина очаровани smile
Благодаря,bibsi!И от името на младоженеца... smile
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 18   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: