Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 06:51:46

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 18   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Rossistela - 18.08.2007г.!  (Прочетена 67079 пъти)

mandarinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 619

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: август 14, 2007, 14:39:39 »

Роси, желая на детенцето ти бързо оздравяване  good и последните 4 дни които остават до заветната дата  girl_in_love  да ти носят само положителни емоции  give_rose
Активен
cherry
Сватбар
Публикации: 276

« Отговор #31 -: август 14, 2007, 14:56:59 »

Роси, мила, дано малкото ти слънчице бързо се оправи  LOVING LOVING LOVING
Започва обратното броене...иииии идва Денят! Пожелавам ти един прекрасен, много слънчев ден Sunshine  , изпълнен с усмивки, щастие и разбира се - луди танци Party time . Ще бъдеш прелестна булка (видях снимчиците с роклята ти)  girl_in_love !
Бъдете много щастливи и влюбени цял живот!  Flower Flower Flower
От мен пожеланието за Весела сватба, а от теб- веселото настроение през целия сватбен ден и чакаме снимчици след това!  blush
Активен
seny
Сватбен ГУРУ
Публикации: 643

щастлива мама на двама

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: август 15, 2007, 11:13:49 »

Тъкмо се прибираме от така мечтаната почивка и вязох да хвърля един бърз поглед какво става с форума и какво да видя – Роси, миличка, сърцето ми се сви като прочетох, че малката е болничка. Като се сетя за тревогите и притесненията около нашата свтба. Ако имаш нужда от съвет или помощ – пиши ми на лични. Дано съкровището бързо се оправя и  да е една щастлива малка шаферка на големия ви ден. Ще стискам палци и да пишеш как е, ако въобще ти е до това. Поздрави и целувки на малката  girl_in_love kiss2
Активен
Rossistela
Баш Майстор
**
Публикации: 1863

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: август 17, 2007, 09:52:00 »

Много ви благодаря на всички!Последните дни нямам никакво време да поседна,само се тича по задачки-закачки,няма спиране!Стели е много по-добре,не е вдигала Т от вторник,пие си антибиотика,тича,играе,лудее,както винаги smile ,което много много ни радва!Утре е сватбата!Утрееее!!!Направо не мога да повярвам,струва ми се малко невероятно shok ,вчера си обличах роклята,така се зарадвах,че мога да се движа в нея,ударихме по няколко танца с етървичкаат laugh ,тя много ми помага,до среднощ стоим с нея,правим разни работи(а уж имах мнооого време за всичко crazy ),смеем се и танцуваме bouncinggirl bouncinggirl ,чакам да стане време за антибиотик и тичам вкъщи при Стели и Слави(ще наваксваме с него на медения месец blush ),лягам по нощите...тази вечер съм се зарекла рано да си легнем,но знае ли се...толкова неща имаме за правене още,как пък за последния ден останаха все не мога да се начудя:star: ?!?!Снощи правихме окончателното разпределение за  ресторанта-тооочно 100 човека(само 4 баби и един дядо randma grandpa)  ще бъдем и имаме и  15-18 дечица Girl Boy ,за които ще има специална масичка в ресторанта.Представям си каква забава ще бъде... Eeager
Трябва да излизам,поздрави и благодарности на всички ви,пожелавам ви само чудесни неща!
Активен
maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: август 17, 2007, 09:57:35 »

15-18 деца  Oh my ... Откъде ги намерихте толкова, бе Роси  tease
Наистина ще бъде голяма забава и е много хубаво, че ще си имат отделна маса  yahoo
Пожелавам ви всичко да мине гладко и мнооооого весело и ще чакаме с нетърпение после да разказваш и да показваш снимки  DANCE
Активен
Selvet
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 855

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: август 17, 2007, 10:16:42 »

Мила Роси , днес за псоледно си г-ца , от утре ще си г-жа.
Миличка - пожелавам ти един вълшебен празник, нека денят на Вашата сватба  бъде един незабравим момент за Вашето мило семейство.
girl_in_love :girl_in_love:Пожелавам ти невероятно време и весело настроение и съм убедена , че и тримата ще сте страхотни... give_rose give_rose give_rose
Активен
cherry
Сватбар
Публикации: 276

« Отговор #36 -: август 17, 2007, 10:29:52 »

Роси, с толкова много дечица на сватбата няма как да не стане весело (да му мислят майките, че те постоянно ще трябва да ги наглеждат   Boy Girl ).  За задачките в последния ден- не се тревожи, май при повечето булки е така, колкото и отдавна да планираш сватбата, все има неща, които се правят в последния момент.
Пожелавам ти да изживееш най-приказния се ден и да бъдете много щастливи!
Flower Flower Sunshine Sunshine Sunshine Flower Flower
Активен
club
Ентусиаст
**
Публикации: 66

любовта ще спаси света

« Отговор #37 -: август 17, 2007, 11:07:38 »

Скъпа, предстои ти един наистина много вълнуващ ден - изпълнен с прекрасни емоции! Желая ви от сърце - на теб, на бъдещия ти съпруг и на малкото съкровище да сте много, много щастливи. И не забравяй - най-красивата булка е усмихнатата!
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: август 17, 2007, 12:18:39 »

вече сме на старта на купона !!!  една незабравима сватба с много горчиво ти пожелавам ! дано Стели да се е оправила smile  CHEERS
Активен
seny
Сватбен ГУРУ
Публикации: 643

щастлива мама на двама

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: август 17, 2007, 16:50:21 »

Роси, страхотно е, че малката ви звездичка е вече по-добре!!! Пожелавам ви най-прекрасния и незабравим ден утре!!! Бъдете много щастливи и се обичайте!!!  heart
Активен
didibaby
Баш Майстор
**
Публикации: 1881

« Отговор #40 -: август 17, 2007, 17:27:22 »

Роси, и аз искам да се присъединя към пожеланията за една много красива, незабравима и перфектна сватба утре!  CHEERS
Активен
maslinka
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: август 18, 2007, 08:31:30 »

миля Роси честита сватба!!!
пожелавам ти семеен живот изпълнен с много любов и разбирателство!!!
горчиво air_kiss
Активен
Rossistela
Баш Майстор
**
Публикации: 1863

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: август 18, 2007, 09:04:50 »

Привет от мен!Благодаря ви,милички  give_rose
Аз се чувствам чудесно,седя си с маска на лицето и си пия кафенце,чакам малката да се събуди и да я изкъпем,сигурно ще имаме и малко време за разходчица с нея,днес съм пратила младоженецът и родата да тичат където е нужно,спокойна съм и ми е нещо много на кеф smile Днес ще се омъжвааааам yahoo ,хехехе,след толкова години заедно с любимия и със сладка малка шаферка-звездичка,как да не съм щастлива..........
Желая  чудесен ден и на себе си и на всички вас kiss2
Активен
*mwpo
Професор
Публикации: 479

« Отговор #43 -: август 18, 2007, 09:40:51 »

Честито Роси. От тук нататък желая дни,като днешния- слънчев, усмихнат, щастлив и пълен с любов.
Активен
m_a_g_i_vs
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1261

Сърцето ми се раздели на две....

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: август 18, 2007, 09:57:52 »

Rossistela  честито горчиво за младоженците Нека на този ден бъдеш най -щастливата булка give_rose give_rose give_rose heart heart CHEERS DANCE Bravo
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 18   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: