Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 03:29:35

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: DJ за сватба  (Прочетена 212823 пъти)

medicus
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #420 -: август 28, 2012, 16:16:32 »

Здравейте,

Много ще се радвам ако споделите някакви впечатления за Dj Lazoni, макар като гледам да не е много популярен сред потребителите на форума. Всяко мнение ще ми е от полза.

Благодаря предварително.
Активен
Jane
Ентусиаст
**
Публикации: 88

« Отговор #421 -: септември 01, 2012, 12:12:24 »

След сватбата да похваля dj Боби, страшно сме доволни. Много беше готин, помагаше много с организацията, дори на място предложи помощ отново за неща, които изобщо не му влизат в работата. Отделно беше точен и професионален, съобрази се с изискванията ни за музиката (по време на вечерята) и после направи страхотно парти.
Честно казано нямам негов сайт, защото взех телефона му от нашия фотограф, но ако някой се интересува мога да дам телефон и мейл.
Активен
dani_dilov
Любопитен
*
Публикации: 27

« Отговор #422 -: септември 01, 2012, 12:35:17 »

Това че някои не е толкова дъвкан в форумите нека  не го изключва автоматично от списъка на потенциалните изпълнители на дадена услуга Пусни търсене в гугъла Лазони има сайт Вземете в предвид  препоръките от там където сте попаднали на него тоест може би ресторант видео фото или прочие
направете си списък от няколко човека отидете срещнете се интуицията сама ще ви насочи  към правилният избор дали това е вашият видеооператор фотограф или Диджей

Иначе конкретно за Лазони - опит достатъчен над 10 години за да направи едно добро озвучаване и водене Добра апаратура  друго незнам какво да споделя
Активен
nikolaycho
Любопитен
*
Публикации: 24

« Отговор #423 -: септември 02, 2012, 00:36:26 »

И нашата сватба мина и да си кажа впечатленията. Доверихме се на препоръчвания от р-т Flowers dj, а имено Ив. Тахчиев. Малко със смесени чувства съм. По мой впечатления, този дж е нещо абониран към този ресторант(в което няма нищо лошо). За всичките им купони и събития си го канят него(по-късно го разбрах). Видяхме се с него(2-3 месеца преди сватбата), хареса ни и го капарирахме и повече не сме се чували. Звънах му 2-3 дена преди събитеието, за последни доуточнвания и ми каза, че е на морето и ще дойде от там. Видяхме се на тържеството, беше си свежарко, но лошо впечатление ми направи, че като стана полунощ, дж дойде и каза "изчезвам за морето, ей това момче ще ме замести" и се появи някакъв др. дж, който виждах за първи път. Иначе за съмото тържество, незнам дали защото имахме доста ритуали(през около 40мин.), но освен на народните хора(всички танцуваха), през др. време неможа да вдигне хората. Е въртяха се стандартните ретро песни, малко латино, малко рок, но танцувахме основно 10тина човека. Иначе имаше добри коментари и включвания, по ритуалите. Като цяло всички гости останаха изключително доволни от сватбата и от ритуалите и т.н., е не танцуваха толкова много, ама карай.
Активен
_perlichkata
Професор
Публикации: 459

Моят сватбен албум

« Отговор #424 -: септември 02, 2012, 19:06:53 »

С малко закъснение и аз да похваля нашият Дж, след доста премеждия ,събрани мнение много недоверие се спряхме на Дж Илиян, но останахме очаровани, направи страхотен купон дори и за минута дансинга не остана празен, съобрази се с всички наши изисквания, справи се и с ритуалите, с една дума страхотен е Bravo Bravo Bravo Bravo
Активен
bgbride2012
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #425 -: септември 12, 2012, 00:23:21 »

Здравей, може ли да ми пратиш и-мейл на ДЖ Миро или Дидо? Аз живея в чужбина и предпочитам да се свържа с тях първо по и-мейл. Намерих ДЖ Миро на фейсбук и му писах но той не отговори. Незнам дали го проверява. А в нета не мога да намеря никакви видео клипчета с тях като водещи, ти имаш ли нещо да споделиш?

Благодаря. Можеш да ми пишеш на [email protected].

Поздрави, Зори
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #426 -: септември 12, 2012, 08:50:25 »

Зори, това е сайта на Дж Миро. Вътре има всякаква информация --> http://www.miro-dj.hit.bg/
Но клипчета онлайн едва ли ще намериш. Аз прецених по личния контакт с него.
Активен
djdimi
Професор
Публикации: 361

dimifoto.weebly.com

« Отговор #427 -: септември 13, 2012, 01:53:02 »

...А в нета не мога да намеря никакви видео клипчета с тях като водещи, ти имаш ли нещо да споделиш?...

Поздрави, Зори
Трудно ще откриете в мрежата клипове от сватбени тържества на DJ с рекламна цел.Най-вече заради авторските права върху музиката към клиповете, а и поради други причини.Най-добре разгледайте снимки и си определете лична среща с избраните DJ, така ще придобиете най-добра представа за човека, който ще изберете за DJ и водещ на вашата сватба.
Активен
Nayden_Popov
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #428 -: септември 18, 2012, 15:11:22 »

Аз лично предпочитам DJ, защото има неограниче набор от песни и музики а със днешните технологии и интернет имаш достъп навсякаде.Повечето от старите хора обичат оркестрите smile
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1044

« Отговор #429 -: септември 18, 2012, 15:49:49 »

Мисля, че грешите. Има цели региони в България, в които избора е оркестър, а не дж. И говоря за млади хора, младоженци. ДЖ е много рядко използван и при цигански, турски и помашки сватби.
Активен
estlar
Ентусиаст
**
Публикации: 133

« Отговор #430 -: септември 18, 2012, 17:51:36 »

Започна оглеждането за ДЖ, може би не разбирам много, но клипчетата по сайтовете никак не ме ориентират. Има снимана украсата на масата, хората танцуващи на музика, различна от тази в сватбения клип, а това, което най-много ме интересува - стила на водене, липсва. sad Защо се получава така (видях, че се обсъждат клипчетата)?
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Публикации: 568

Ние можем и знаем как... !!!

« Отговор #431 -: септември 18, 2012, 19:51:02 »

estlar,
Доста пъти е обсъждана темата за стила на водене на Дж.

Стилът на водене на един Дж - който си разбира от работата и е професионалист - трябва да е много гъвкав.  Това е качество което се сформира с времето и практиката. Както ви е известно предполагам, всеки човек и съответно всяка сватбена двойка си имат предпочитания за стила на сватбеното парти. Във връзка с това и Дж, който наемате трябва да може да променя своя начин на поведение и водене съобразно вашите изисквания. Не можете да си създадете реално впечатление, когато гледате клип от чуждо парти, защото там ситуацията и условията не са вашите. Често гледането на клипове от чужди партита изиграват лоша шега, както на вас, така и на Дж който наблюдавате.
Активен
estlar
Ентусиаст
**
Публикации: 133

« Отговор #432 -: септември 18, 2012, 20:02:29 »

Ахам, именно, че реално от клипчетата не получаваме информация. Явно пълната информация можеш да получиш само наживо в среща. Както казах, поне за мен клипчетата не са информативни, жалко за което, разбирам това за промяната на стила, защото всеки ден трябва да си сменям стила на поведение и говорене поне 5 пъти smile, буквално, с всеки клиент говоря различно. smile Май по-добро от "око да види" няма. blum Моля, не приемайте това като "клипчетата са безсмислени", все пак някои от тях са красиви, а и пускат добри идеи за песни.  danceg
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Публикации: 568

Ние можем и знаем как... !!!

« Отговор #433 -: септември 18, 2012, 20:38:02 »

estlar,
Както стана ясно и Вие работите с клиенти, и веднага разбрахте ситуацията. Практиката Ви за гъвкаво поведение с вашите клиенти е приложима и при работата на Дж.  good
Активен
anjeli4ka
Любопитен
*
Публикации: 26

« Отговор #434 -: септември 20, 2012, 11:35:17 »

Здравейте,

надявам се да има някой, който може да ми помогне.
Тъй като сме решили с моя любим да сме с оркестър на сватбата искам да попитам някой присъствал ли е на сватба с орк. Пловдив? Много се двоумя? Знам, че за народна музика са добри, но се притеснявам пък, да не свирят цялата сватба само народна. Казват, че имали голям репертоар с всякаква музика, но ми се иска да го чуя и от някой, който ги е слушал на живо?

Ще съм ви благодарна ....

Активен
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: