Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 10:19:35

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: DJ за сватба  (Прочетена 213039 пъти)

krasart
Ентусиаст
**
Публикации: 53

« Отговор #135 -: януари 13, 2012, 23:24:35 »

Ориентирала съм се към DJ Стоян Петров, обаче чета различни мнения и все още не съм съвсем сигурна. Вие да кажете нещо по въпроса?

Беше ни ДЖ на сватбата през 2008-ма година. Един от малкото хора, които ме очарова с професионализма си. За каквото се разбрахме го изпълни, изключително спокойствие лъхаше от него- а в ден с толкова емоции това е важно. Обясняваше ни всичко и ни напътсваше перфектно. Ако един ден се женя пак- отново него ще избера.
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 758

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: януари 14, 2012, 11:46:48 »

Ориентирала съм се към DJ Стоян Петров, обаче чета различни мнения и все още не съм съвсем сигурна. Вие да кажете нещо по въпроса?

Аз все още не мога да се изкажа по същество, тъй като сватбата ни предстои, но сме ангажирали Стоян Петров след лична среща и ни допадна изключително много като човек, личи си че е и професионалист, просто имам някакво лично убеждение и спокойствие, че изборът ни е на 100% правилен smile Изборът на DJ е много важен, не по-малко важен от избора на фотограф например, така че подбирай внимателно. Макар че аз имах 5-6 варианта, като Стоян Петров ми беше първият, след срещата с него въобще не сме се срещали с други, както казах - и двамата с мъжа ми имахме силното усещане, че това е правилният избор. Може би на нас така ни се получават нещата - първият ресторант, който харесахме той си и остана без да обикаляме повече, първият фотограф, който си харесахме (ама ужасно много) - той е, макар че чакахме за отговор, си заслужаваше, но да не се отклонявам от темата. Чети по форуми, набележи си, отиди на среща, виж и...както го почустваш. Успех!
« Последна редакция: януари 14, 2012, 11:49:09 от Christy » Активен
yl
Професор
Публикации: 319

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: януари 18, 2012, 21:07:36 »

Може ли координати на DJ Христо Станков и ако знаете каква е тарифата му  give_rose
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: януари 22, 2012, 13:10:11 »

От хотела който смятаме да ангажираме ни предлагат като DJ, Христо Рачев. Предстои разбира се лична среща, но ако някой има  отзиви, ще ги прочета с удоволствие. Благодаря. give_rose
Активен
magi_to
Новак
*
Публикации: 11

« Отговор #139 -: януари 30, 2012, 15:48:27 »

За Варна имам добри впечатления от DJ Sunny, била съм на сватба, където беше той, но ме интересуват и други препоръки, искам да обмисля няколко варианта преди да взема окончателно решение
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: януари 30, 2012, 20:01:55 »

За Варна имам добри впечатления от DJ Sunny, била съм на сватба, където беше той, но ме интересуват и други препоръки, искам да обмисля няколко варианта преди да взема окончателно решение
За Варна ти препоръчвам ДЖ Дидо с две ръце.Такт,купон,държане,облекло-без забележка.
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: януари 31, 2012, 12:57:08 »

Може ли мнение за дж Уили  give_rose за Варна говоря  smile
Активен
rady17
Професор
Публикации: 377

« Отговор #142 -: януари 31, 2012, 15:27:03 »

Момичета, да кажа, че ние се отказахме от Емил Андреев, ако някой е заинтересован от него (бях написала по назад, че е зает за 26.05.2012г.) само да кажа, че причините на са в Емил Андреев на мен лично ми допадна много  good
Активен
veseto_87
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: януари 31, 2012, 15:28:57 »

rady17, а към кого се насочихте?
Активен
rady17
Професор
Публикации: 377

« Отговор #144 -: януари 31, 2012, 15:34:44 »

Казва се Ники Петров  smile
Активен
Pepelqshka
Любопитен
*
Публикации: 38

Моят сватбен албум

« Отговор #145 -: февруари 03, 2012, 13:41:00 »

Здравейте,момичета!Искам да ви питам, според вас добре ли е цената от 100 лв на час + 50 лв за транспорт,за певица,която пее всякаква музика,а освен това ще води програмата цялата вечер и ще пуска музиката с неин приятел? Или да наемем само някакъв dj? smile
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Публикации: 568

Ние можем и знаем как... !!!

« Отговор #146 -: февруари 03, 2012, 15:43:21 »

Pepelqshka,

Като съвет мога да ви кажа, че певица, цяла вечер, която е и водеща - просто ще отекчи вас и гостите до крайност.
Не трябва да избирате нито "някаква водеща-певица с някакъв неин приятел-музикопускач" или "само някакъв dj" !!!! Тези хора трябва да са - определени, проверени и доказани професионалисти, за които знаете че ще свършат работа така както на вас ви харесва. Не е правилно да са "някакви" защото от тях се очаква да направят празника ви незабравим, весел и пълен с положителни емоции!!!
Не ви се карам или ви казвам как да си организирате вашата сватба, просто ви подсказвам със съвет за да насочите вниманието и търсенето в правилна посока.
« Последна редакция: февруари 03, 2012, 16:19:30 от DjNick Mc » Активен
Vassi
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #147 -: февруари 03, 2012, 22:28:10 »

Здравейте,
Някой може ли да ми каже отзиви за DJ Stevie - Стоян Колев. Никъде не намирам информация за него!
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: февруари 06, 2012, 09:34:40 »

Ние си избрахме Dj Младо от Party club... там предлагат и фотографи и видеооператори за заснемане на сватбатааа и се видяхме с човека и много ни допадна и най-вероятно от там наемем всичко smile
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #149 -: февруари 06, 2012, 09:45:26 »

Pepelqshka , цената е много добра, живата музика винаги е за предпочитане! Задължително поискай да ти покаже диск от друга сватба. Предполагам, че певицата е повече водеща и ще изпее само няколко песни, не вярвам да ви отегчи.  good
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: