Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 14:07:23
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Всичко около сватбата
(Модератор:
магито
) > Тема:
Стресът преди сватбата III-та част
Страници: [
1
]
2
3
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Стресът преди сватбата III-та част (Прочетена 172798 пъти)
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
яхнала метлата
Стресът преди сватбата III-та част
«
-:
февруари 16, 2011, 09:26:48 »
Ето и старите теми:
Стреса преди сватбата I-ва част
Стреса преди сватбата II-ра част
«
Последна редакция: февруари 23, 2012, 09:56:18 от fiibi_bg
»
Активен
franzelkata
Ентусиаст
Публикации: 79
Отг: Стреса преди сватбата III-та част
«
Отговор #1 -:
февруари 16, 2011, 14:25:04 »
Е аз след като снощи се наревах едно хубаво, защото цял ден рових за украси, лимузини и какво ли още не и не мога нищо да реша - харесва ми -> много пари, малко пари -> не ми харесва и т.н. и реших, че така не може повече, сватба, не сватба, не трябва да поглъща цялото ми внимание, защото иначе става страшно
Активен
eli_belii
Ентусиаст
Публикации: 84
«
Отговор #2 -:
февруари 16, 2011, 16:26:43 »
Аз още от сега съм стресирана и притеснена,а незнам когато наближи септември месец какво ще става. И родителите ни изнервят положението още от сега и ще е направо трагично след още няколко месеца.
Активен
teoDorra
Ентусиаст
Публикации: 53
«
Отговор #3 -:
февруари 16, 2011, 16:50:32 »
няма да има мира доката не дойде денят , почвам да се убеждам в това всеки ден...най прясната ми изцепка е от снощи..роклята коята съзерцавам два месеца в нета си я купих..но се харесах във варианта в екрю и сега тормозя всичко живо което мърда дали трябваше това да е цветът, дане би да не ми казват истината, и разни подобни дразнещи неща,...осъзнавам колко съм ужасна, но сякаш е по-силно от мен...
Активен
alo_madona
Сватбар
«
Отговор #4 -:
февруари 19, 2011, 13:24:28 »
И при мен нещата , които ме стресират нарастват със всеки изминал ден... При мен проблема на дневен ред също са цветовете за сватбата - екрю , златно и лилаво ( Най-вече се притеснявам за лилавото ,защото май му мина модата и това ме притеснява)
Активен
grey
Сватбар
Публикации: 190
«
Отговор #5 -:
февруари 28, 2011, 23:41:30 »
Ако си направиш нещата със стил, т.е. визуално да си подхождат, няма защо да се притесняваш за лилавия цвят, който на мен ми е един от любимите. Може би има мода и в цветовете на сватбите, но аз не бих се съобразявала , камо ли стресирала от това.
Екрю е красив цвят за рокля.Аз лично винаги съм си мечтала за сребърна рокля, нопък се оказа, че РОКЛЯТА е слонова кост. Сребърната, която намерих беше чудесна, но и много тежка.
Но няма място за драми. Аз лично обичам да планирам, за момента се занимавам с удоволствие с това. Надявам се, че не досаждам безкрайно на хората с постоянните си въпроси. Може би когато момента настъпи, ще има известна доза паника, но засега се държа геройски.
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
Публикации: 883
«
Отговор #6 -:
февруари 28, 2011, 23:49:23 »
Цитат на: teoDorra в февруари 16, 2011, 16:50:32
сега тормозя всичко живо което мърда дали трябваше това да е цветът, дане би да не ми казват истината, и разни подобни дразнещи неща,...осъзнавам колко съм ужасна, но сякаш е по-силно от мен...
Все едно аз съм го писала! Същата история....гледам погледите на хората и се старая да видя дали случайно не се преструват, че им харесва. Макар че важното е на мен да ми хареса, но ме е страх да не би да не се виждам реално...
Ама и младоженецът дето мислех, че е спокоен онази нощ изведнъж въздъхна супер тежко, та го питах какво има. И ми отговаря - еми пак сънувах сватбата, 12-ти епизод вече сигурно...
Активен
CabuHka
Професор
«
Отговор #7 -:
март 01, 2011, 01:43:15 »
А аз съм си спокойна и не се нервя много /е с малки изключения/. Но подготовката върви точно както исках - спокойно и от далеч и сега не остана почти нищо. И не чуствам да съм се стресирала. Е и аз сънувах сватбата в хилядите й варианти, но това си е нормално според мен
.
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #8 -:
март 01, 2011, 12:54:28 »
Цитат на: CabuHka в март 01, 2011, 01:43:15
А аз съм си спокойна и не се нервя много /е с малки изключения/. Но подготовката върви точно както исках - спокойно и от далеч и сега не остана почти нищо. И не чуствам да съм се стресирала. Е и аз сънувах сватбата в хилядите й варианти, но това си е нормално според мен
.
И при мен е така, засега всичко е под контрол и организацията върви по мед и масло (да не ни мине черна котка път
). Помага ми много и това, че с младоженеца сме като войници (е, той си е войник по принцип
) и като решим да излизаме да пазаруваме нещо, например, се стягаме и излизаме, и докато не свършим работа, не се прибираме. Така, леко и безболезнено за момента върви организацията, а и като си разсрочиш задачите в рамките на 5 месеца както е в нашия случай, всичко се получава сравнително гладко
Активен
kala
Сватбар
Публикации: 297
«
Отговор #9 -:
март 01, 2011, 13:42:26 »
Момичета, като ви чета постовете се успокоявам, колкото и кофти да звучи
Но преди да видя тази тема мислех че само аз съм толкова побъркана да се колебая за всяко нещо, да се чудя дали искам точно тази рокля, която си купих и да сънувам сватбата - по-скоро как все бързам, а закъснявам и не съм готова
Явно това си е синдром на всички младоженци преди сватбата.
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #10 -:
март 01, 2011, 13:48:28 »
Аз по в началото на подготовката бях така, обаче нещо се успокоих междувременно - просто започнах да си втълпявам друго, че в крайна сметка това е празник на любовта ни и всичко друго са подробности
Та вече гледам далеч по-спокойно на нещата, но и истината е, че засега не срещам кой знае какви проблеми и дертове, ще видим какво ще се случи в оставащите по-малко от три месеца
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #11 -:
март 03, 2011, 19:39:54 »
Стресът идва от свекърите.
Искат да не дават пари за нищо, нямало нужда от украса, нямало нужда от музикален/танцувален поздрав за гостите, били излишни разходи... Едно време не било така...
Активен
kala
Сватбар
Публикации: 297
«
Отговор #12 -:
март 09, 2011, 09:12:28 »
Цитат на: posum в март 03, 2011, 19:39:54
Стресът идва от свекърите.
Искат да не дават пари за нищо, нямало нужда от украса, нямало нужда от музикален/танцувален поздрав за гостите, били излишни разходи... Едно време не било така...
Аз не мога да се оплача въобще от моята свекърва - страхотно мила и разбрана жена и за нищо не се меси, ама за нищо. Ние с годеника ми си плащаме сами сватбата, а на родителите, които естествено много се натискат да плащат, сме им казали каквото решат да ни го дадат и ще се използва за ексурзийки след сватбата.
Въпреки че вече почти всичко е готово, със всички - DJ, гримьор, фризьор и т.н. е говорено и запазено, голям стрес ме гони
По цяла нощ сънувам какво ли не и все ми е едно такова неспокойно..да идва вече че ще изперкам съвсем....
Активен
panteryx
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #13 -:
март 09, 2011, 13:10:04 »
Ох и мен голям стрес ме гони покрай приготовленията за сватбата
и постоянно само за това мисля.
Скоро май май ще изперкам ,защото и денем и нощем ,само това ми е в главата!Постоянно се притеснявам нещо да не забравя ,нещо да не се обърка...
Не съм наемала сватбен агент и всичко сами си движим с годеника ми.
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #14 -:
март 09, 2011, 13:14:13 »
Panteryx
, спокойно, и аз бях така преди известно време, в началото на приготовленията - т.е. в началото на януари, всяка вечер заспивах и превъртах в ума си какви ли не сценарии за сватбата
Обаче започнах да се успокоявам, като виждам, че подготовката върви нормално - е, няма как да не се хвърлят нерви, но съм убедена, че резултатът и при мен, и при всички ни ще е чудесен! Все пак толкова грижливо подготвяме всеки детайл
Активен
Страници: [
1
]
2
3
...
32
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>