СВАТБА В ГАБРОВО
didiivanova:
до къде стигна с организацията на сватбата елеанор?напредваш ли?аз също ще съм булка през юли ,даже видях че след нас има и друга венчавка в църквата, да не се окажем булки в един ден :girl_wink:
Elleanor:
Цитат на: didiivanova в юни 06, 2008, 15:50:41
до къде стигна с организацията на сватбата елеанор?напредваш ли?аз също ще съм булка през юли ,даже видях че след нас има и друга венчавка в църквата, да не се окажем булки в един ден :girl_wink:
Здравей didiivanova!
Ние ще разписваме само в Общината, на 13ти. Я кажи, вие кога си запазихте дата? Имате ли проблем сега като фалира "Обреди" ЕООД? Притеснявам се да не стане проблем и днес ще ида да питам какво става.
Иначе подготовката върви уж, но ми е все по-притеснено.. Уреден е ресторанта, водещия, имаме рокла и костюм, халките са в процес на изработка.. сега чакам да ми кажат точно кои гости ще могат да дойдат и да организирам нощувките ако се налага. Но нямаме фотограф, така и не харесах никои снимки които погледнах. Вие до къде сте?
Поздрави!
didiivanova:
Здравей,мила!
ние сме записани за 12-и :CHEERS:тогава ще ни е венчавката и самото тържество.и аз така се записах в обредния дом ,но сега като го закриха искам не искам ще се разсписваме и ние в общината , но не мисля да си отегчавам гостите и ще им спестя висенето там затова ще разспишем предварително по-рано. и на мене ми става все по-интересно с подготовката,всичко си правя сама и така усещам тръпката.имаме вече като вас рокля,костюм и ние поръчахме халките, а фотограф си наехме от центъра,спринта.аз съм си много доволна от тях.Сега там правят страхотни албуми със вградени снимки като книжка с картинки е,супер интересно не бях виждала такъв албум до сега.върви да ги видиш ако желаеш.пожелавам ти успех и ако мога с нещо друго да помогна пиши.
Elleanor:
Дано е хубаво времето! :danceg:
Ходих в спринта ама не съм очарована. Ще видим какво ще измислим с фотографа.
Днес си извадихме медицинските и питах в ГРАО за датата, няма проблем обаче искат да доплащаме за наем на залата. Това си е чисто изнудване, защото вече сме платили, но аз не искам проблеми и ще платим. Циганска работа!
Ти как си? Притесняваш ли се? Датата наближава и на мен ми е все по-притеснено.
Дано всичко мине добре! Желая ти успех!!
didiivanova:
@}->--здравей,елеанор
нормално е да се притеснявам, предполагам 4е и ти се вълнуваш.вие в кой ресторант ще сте, ние сме на Балани на басейнчето :partytime:
и ние вчера ходихме да действаме по медицинските , имам малко проблем с поканите, обърка ли са ми текста, но ми обещаха да го поправят до утре , че няма много време вече.поръчала съм си подаръчета за гостите чак от София, едни много сладки папирусчета.и с куп други дреболийки се занимавам, знаеш как е.дай ми моля те идея с какво да си изненадам кръстниците, които междувпрочем са ми кака и нейният съпруг.все още нищо немога да измисла :vivasvat: :good_luck:хайде успех
Навигация
[0] Списък на темите