СВАТБА В ГАБРОВО

<< < (5/33) > >>

Elleanor:
Здравей, Диди!
Ние ще сме на Люляците. Вече окончателно предадохме всички документи в ГРАО, сега ми е по-спокойно.  Подаръчета за гостите ще са малки червени свещи-сърчица, отдолу са написани имената ни и датата на сватбата. Научих се да лея свещи сама, остават ми да направя още около 30  :MANICURE:
А за изненада на кумувете - не знам дали вече сте ги поканили официално. Ние написахме за тях специална покана с благодарност, че се съгласиха да ни кумуват и им отидохме на гости като носихме питка, пиле, винце, малка торта и сватбена ракийка (предварително се бяхме уговорили разбира се) и се почерпихме и поговорихме за организацията. А можете да им направите и някакъв подарък за спомен или пък куверт за екскурзия..  :boat: зависи от възможностите ви.
Поздрави и нека 12.07.08 е един от най-хубавите ви дни!

snowdream:
моля за помощ!
искам да сключа брак в трявна, но не съм от града (нито бъдещия ми съпруг) можете ли да ми дадете телефон или мейл или...каквото и да е където мога да запазя дата за гражданския брак? само той ще е в Трявна а за момента нямам възможност да дойда лично, а се притеснявам че няма да има свободни дати и часове когато имам възможност да отида на място....... ох че объркано стана.......

също така ме интересуват местните оператори и фотографи, защото много нагоре ми идва да плащам командировачни.....

моля ви! ако някой има инфо да помага!
благодаря ви предварително!

Elleanor:
Здравей, snowdream!
Не знам как е в Трявна, но предполагам, че както и в Габрово, за да "запазиш дата за гражданския брак", трябва да платиш определената за това такса, а после с квитанцията, която ти издадат и всички останали документи  - медицински и т.н. се отива в ГРАО. Не съм сигурна дали може само с телефонно обаждане. Мога да ти дам телефона на сватбена агенция Карина, която е в Габрово, но предполагам, че срещу съответното заплащане биха могли да ти помогнат за уреждането на сватбата в Трявна. За съжаление в Трявна не познавам никого.
Поздрави и успех!  :good_luck:

snowdream:
Цитат на: Elleanor в юни 18, 2008, 12:12:07

Здравей, snowdream!
Не знам как е в Трявна, но предполагам, че както и в Габрово, за да "запазиш дата за гражданския брак", трябва да платиш определената за това такса, а после с квитанцията, която ти издадат и всички останали документи  - медицински и т.н. се отива в ГРАО. Не съм сигурна дали може само с телефонно обаждане. Мога да ти дам телефона на сватбена агенция Карина, която е в Габрово, но предполагам, че срещу съответното заплащане биха могли да ти помогнат за уреждането на сватбата в Трявна. За съжаление в Трявна не познавам никого.
Поздрави и успех!  :good_luck:

благодаря :good_luck:!  ако можеш прати ми телефон и мейл ако имат! щом е толкова разкарване определено ще имам нужда от някой там, защото дори да успея да отида,няма да имам време да обикалям!

а за фотографите от района какво можете да ми кажете? ако може няколко имена с координати и какво сте чували за тях!!! аз реших че само фотограф ще ползвам, все пак само два, три часа ще е данданията и няма да има материал за филм......

леле колко сте страхотни! радвам се че има такива места с толкова разбрани хора @}->-- @}->--! благодаря за помоща!

diana_dr:
Здравейте и на мен ми предстои сватба в Габрово на 16.08.08. Исках да Ви питам освен 36,00лева за наем на ритуална зала колко още трябва да плащаме за ритуала, защото никой нищо не ни каза, а на бележката която ми дадоха с документите които трябваше да подготвим пише само 36,00лв наем на ритуална зала.
Благодаря Ви предварително и Ви желая незабравими сватбени дни

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница