СВАТБА В ГАБРОВО

<< < (3/33) > >>

iv07:
Цитат на: didiivanova в май 08, 2008, 16:23:00

Здравейте всички.аз също съм от Габрово и на мен ми предстои сватба,но моята е чак през месец юли.радвам се ,че има такива като вас момичета,които споделят мнения и впечатления.и аз се лутам и обикалям по сватбенните агенции и ми се иска да направя нещо по-различно и нестандартно.за наша радост вече и тук в Габрово има хубави агенции като "Карина".мога само да ви пожелая на всички успех и много ,много усмивки на сватбенния ден и красиви спомени след това. @}->--

eй дидииванова нямаш ли и координатите на тази агенция "карина"?телефон или e-mail?моля те!

didiivanova:
скъпа ив07,много бих искала да ти помогна , но за жалост самата аз незнам телефоните им, намират се до автогара габрово,попринцип е най-хубаво да отидеш на място така или ина4е.скоро ще видя украсена от тях сватба,но знам 4е са добри.хайде успех

iv07:
мимичета отново въпросче-коя сладкарница в габрово ще ми препоръчате?и ако може адрес.благодаря!

mileto_stoianova:
Нямам представа за адрес,но мога да кажа къде се намира сладкарница "Ренесанс".Намира се до "Лирекс Компютърс".Това е малко след хотел"Балкан",в посока към болницата.Там са много добри.Тортите се правят на място.Всъщност това са торти на "Мина Елит".Опитвала съм доста и ги препоръчвам.Дано успях да обясня!:).Освен това незная до колко познаваш града,но до ресторант"БЧК" също има сладкарница,в която правят много хубави торти.Провери и там.Дано да съм ти била полезна.:)

Elleanor:
Здравейте момичета и аз ще съм габровска булка през юли   :girl_wink:
Резервирала съм ресторанта и DJ, за рокля ще гледам утре. Но нямам фотограф. Моля ако имате наблюдения от някой добър фотограф да ми пишете.
Вие до къде стигнахте?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница