СВАТБА В ГАБРОВО
hristi:
хей момичета аз не съм от Габрово но водещата ни и диджея са от там..............бяхме на сватба която водеха и останахме много доволни ................водещата се казва Станислава-някой от вас да я е наел?Ще се радвам ако споделите :girl_wink:
Denny_s:
Цитат на: nat4b в март 19, 2008, 15:28:13
имали булки от габрово.трябвами помощ!!!! :'(
Аз съм от Трявна. Фотографи и гримьори повече в Габрово отколкото при нас. За музиката се спряхме на едно момче Галин от Плачковци, който е невероятен специалист. Преди сме били свидетели как аранжира музиката и решихме без да се колебаем. Мисля, че имам телефоните на екип от Габрово ще потърся и ще ги кача. Иначе много ми хареса отношението на хората от агеннцията, която се намира над автогарата - "Карина". Голямо разнообразие и велико спокойствие. А за рокли да не говорим ... Ако търсите място все още (не знам кога ви е сватбата) ние се спряхме на ресторант "Ралица" в Трявна. Много елегантно и компактно място с капацитет за 140 човека. Според мен от всички места в района - това най-подхожда за събитието. Друго място е Парк-Хотел Дряново, но незнам дали се провеждат такива събития там. Може да провериш и Имението във Велико търновско. Всичко зависи от бюджета ви. Нашата сватба е на 10.05. има само 19 дни дотогава. А междудругото - в Габрово правят страхотни торти в сладкарница ... забравих й името. Някъде около хотел Балкан ако не се лъжа, а да не те заблудя май се казваше Ренесанс. За цветя съм чувала, но все още не съм го търсила - магазин "Омайниче".
mileto_stoianova:
Аз също мога да похваля сватбена агенция "Карина".Изключително мили и отзивчиви са.Там намерих изключително разнообразни и красиви неща.Та даже май и сватбената рокля,но още не съм напълно убедена. ;)
iv07:
момичета нуждая се спешно от вашата помощ!нашата сватба ще бъде в дряновски манастир(и гражданския брак,и църковния,тържеството ще бъде в ресторанта им и ще останем в хотела),обаче сме от варна.трябват ми координатите на тази сватбена агенция "катерина" или сайт?др агенции също ще ми бъдат от полза.става дума само за украсата.благодаря предварително!
didiivanova:
Здравейте всички.аз също съм от Габрово и на мен ми предстои сватба,но моята е чак през месец юли.радвам се ,че има такива като вас момичета,които споделят мнения и впечатления.и аз се лутам и обикалям по сватбенните агенции и ми се иска да направя нещо по-различно и нестандартно.за наша радост вече и тук в Габрово има хубави агенции като "Карина".мога само да ви пожелая на всички успех и много ,много усмивки на сватбенния ден и красиви спомени след това. @}->--
Навигация
[0] Списък на темите