Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 10, 2024, 13:36:12
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на rafaeLa 05.03.2011г.
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...
16
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на rafaeLa 05.03.2011г. (Прочетена 61234 пъти)
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
шматка по свой си начин
Отг: Сватбата на rafaeLa 05.03.2011г.
«
Отговор #135 -:
февруари 26, 2011, 12:40:59 »
златни палчета имате милички, злаатни .. сега чакаме резултат след около 2 седмици
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
Обичаме нашето хубаво момиченце :)
«
Отговор #136 -:
февруари 26, 2011, 20:33:00 »
Рафи,стискам ти палци,не само на ръцете,ами и на краката!!!! Искренно искам да мога да ти отворя една темичка и в другия раздел.Ще ти давам съвети и изобщо много ще ти помагам,обещавам!!!Ще бъда супер щастлива,ако стане
Сега си полежавай повечко,не се напрягай и не вдигай тежко.Сигурно вече са ти дали съвети,ама и аз да си кажа де
Пушиш ли ?
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
шматка по свой си начин
«
Отговор #137 -:
февруари 27, 2011, 11:57:13 »
Карли
миличка искрено се надявам да ти дам възможността да ми отвориш тема и в другия подфорум и то още този месец, аз вчера като приключихме с процедурата полежах около 30 минути. като се въртях подобно на пиле на грил
защото имам ретроверзио на матката и питах има ли значение как ще лежа и понеже не ми казаха и аз лежах по гръб, по корем, наляво и надясно - за всеки случай
после ходихме да папаме с мъжлето и като се прибрахме в Стара Загора цял ден лежах и спах и даже днес се покривам от ремонта, aма то и мъжлето ме хока като взема да правя нещо, така че не ме тормозят угризения на съвестта
между другото доктора, който прави инсето не е моя, а един друг - д-р Ненев се казва, щото моя го нямаше, та той сигурно умря да се хили с мен без майтап, такива глупости ръсих, че сестрата му викаше - докторе моля ви се по-сериозно
а пък за пушенето - преди пушех доста по кутия и повече на ден, после почнах да пуша по 1-2 цигари дневно, а от няколко седмици и толкова не пуша, пък от вчера даже не седя в стая, в която се пуши
тъй че мисля да се запиша в отбора на непушачите, ама пия кафе - даже днес едно 3в1 ударих, но реших да не предизвиквам дявола - дай Боже да видя положителния резултат, тогава вече съвсем тотално ще си променя навиците
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
Обичаме нашето хубаво момиченце :)
«
Отговор #138 -:
февруари 27, 2011, 12:05:42 »
хихихи,значи си разсмивала доктора,а?
Споко,и аз бях в якия отбор на пушачите,пушех около кутия,че и понякога повечко на ден
и чак като видях,че съм бременна ги спрях от раз,защото нали все пак не бива.
Иначе кафето не влияе по никакъв начин(стига да не дънкаш по 1 литър на ден де
).Аз си пия по 1 еспресо сутрин и до сега,въпреки,че ба ми се допушва
.Знам,че звучи тъпо,но мисля след като родя и приключа с кърменето пак да си ги започна,понеже не ми се спираха още.
Но и аз дори и в задимени помещения избягвам да стоя,тъй,че съм за пример отвсякъде
Айде другия път като запалиш,зипуши една и за мен
А какво представлява тази инсеминация?Предполагам,че е нещо свързано със семенната течност,но какво се прави точно?Сори за тъпия въпрос
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
шматка по свой си начин
«
Отговор #139 -:
февруари 27, 2011, 19:06:07 »
Карли
аз се надявам следващата ми цигара да е след поне година и 9 месеца, но ще го имам предвид
искам да ви се похваля, че днес официално закрихме строителния обект, по-известен като апартамента на свекърите ииии направо ми иде да се напия от щастие
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #140 -:
февруари 27, 2011, 19:15:09 »
Айде, честито.
А свекърите живеят в сглобяемо жилище с височина 2 м, тъмно, тясно, с 2 стаи и кухня и направо ме е срам, че от там ще тръгва
. Всички мебели са захабени и са демоде, той няма своя стая и вс е в постоянен прах и паежини.
Оплаках се и ми олекна.
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #141 -:
февруари 27, 2011, 19:29:58 »
rafaeLa
браво на вас , много сте бързи.Дано вече не се занимавате с такива неща , а да се отдадете на последните приготовления по сватбата.
Активен
CabuHka
Професор
«
Отговор #142 -:
февруари 27, 2011, 21:27:10 »
Рафииии, дано да е станало най-хубавото нещо - това ще е най-хубавият подарък за сватбата - пожелавам ти го от сърце
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
шматка по свой си начин
«
Отговор #143 -:
февруари 27, 2011, 23:35:36 »
благодаря ви момичета! утре ще ходим до общината да уредим последните документи и да си платим за греховете, ще ида да платя и тортите, които поръчахме вече - кумска торта - 16 парчета, торта за разрязване - 24 парчета, и 80 пастички всичко ни излезе 143.20лв., също така утре ще се обадя и на фризьора, гримьорката и маникюристката да уговоря и запазя часове и в общи линии това са ми задачите за понеделник, ууф да ви се оплача (сега се сетих
) търся си пеперуда, която да сложа в косата - нали това ни е основния акцент на сватбата, обаче няма
предлагат ми само някакви мега кичозни розово-жълто-оранжево-карамбозови на цвят и нямам никакво време, а вече не ми достигат идеи къде да търся, за да може всичко да е в тон и направо вече ме избива на отчаяние - такова малко нещо толкова кахъри да ми създаде
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #144 -:
февруари 27, 2011, 23:46:51 »
Рафи
какви ще са тортите не помня дали си ги показвала ,извини ме ако си?
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
шматка по свой си начин
«
Отговор #145 -:
февруари 28, 2011, 11:36:51 »
Пламъче
не съм ги показвала тортите
кумската торта е ето
тази
не знам дали линкчето ще се отвори на правилното място, но ако някой реши да разглежда, каталожния й номер е 63, тортата, която ние ще разрежем, не мога да ви я покажа, защото фирмата, от която поръчваме няма онлайн каталог
а пастичките, които ще хапват гостите са ето
тези
- на втора страничка от каталога с пастички, на третия ред първите отляво, тази фирма като цяло имат страхотни предложения на вид, но не знам на вкус как са и затова не се престрашихме да поръчаме от там и булчинската торта, но понеже и преди сме яли пастички, решихме да са от там, дано да съм била полезна
сега да ви се оплача, ще си убия младоженеца още преди сватбата - ей сега ми се обади да ми се "похвали", че сутринта стъпил на пирон и в момента бил при личния лекар за ваксина с/у тетанус
«
Последна редакция: февруари 28, 2011, 11:39:52 от rafaeLa
»
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #146 -:
февруари 28, 2011, 11:51:21 »
Изглежда добър изборът е вече зависи как ще са на вкус , а другата торта ще я видим след сватбата
.Всичко ще е наред с младоженеца не се притеснявай и най вече не му се ядосвай и той сигурно вече е толкова притеснен и развълнуван , че за това сега е стигнал и до личната , от невнимание.
Активен
fashion
Професор
«
Отговор #147 -:
февруари 28, 2011, 12:03:27 »
Rafaela
Хващаш 2 приятелки и отивате да дегостирате тортички хихихих
Аз бях харесала много красиви пастички, но на вкус не струваха. Не се лъжи по външния вид, опитай ги преди да поръчваш
«
Последна редакция: февруари 28, 2011, 12:05:13 от fashion
»
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
шматка по свой си начин
«
Отговор #148 -:
февруари 28, 2011, 12:20:53 »
оо спокойно момичета, всичко което сме поръчали сме го опитвали на вкус - тортите на Ара и Шаклиян ги хапваме редовно по най-различни поводи, а пастите на Дипи преди да ги поръчаме за сватбата, поръчахме няколко за дегустация иначе не бих се наела да купя от тях
Пламъче
младоженеца ей сегичка ще го видя
Активен
Morning_Flower
Сватбар
Love is in the air!!! ...
«
Отговор #149 -:
февруари 28, 2011, 15:41:53 »
Рафи, поздравления с края на ремонтните дейности,
не можах да се включа досега, но изчетох всичко пропуснато ( така се смях на това как си фраснала свекъра
, заслужи си го)
не се притеснявай за младоженеца ще се оправи, ами и той се притеснява и заради това не внимава
браво на вас, напредвате, ама и то не остана много, и теб ще те изпратим към госпожите
Активен
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...