Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 10, 2024, 17:51:32
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на rafaeLa 05.03.2011г.
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...
16
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на rafaeLa 05.03.2011г. (Прочетена 61254 пъти)
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
"Do you think that our love can create miracles?"
Отг: Сватбата на rafaeLa 05.03.2011г.
«
Отговор #75 -:
февруари 16, 2011, 08:41:58 »
Абсолютно споделям мнението на момичетата и искам да се успокоиш и да не си мислиш глупости! Наслади се на оставащите дни до сватбата и не се разстройвай
Нещата ще се наредят, сигурна съм! Не знам от колко време правите опити, но както казаха и другите не се хвърляйте веднага към ин витрото. Наистина сте млади и има много добър шанс нещата да се развият естествено и да не се налагат такива процедури. И аз също мога да ти препоръчам добър лекар (за София обаче) и наистина е добре да се консултираш поне още с 1-2 специалисти. Пращам ти много
и помни, че ви предстои едно прекрасно събитие, което се случва веднъж в живота (дай боже
)
Активен
Hekseskud
Професор
«
Отговор #76 -:
февруари 16, 2011, 10:58:17 »
Рафи
, мила, моля те, не сдухвай!
Както и момичетата казват - не трябва да се предавате! Много сте млади, не се знае - една приятелка имаше проблемите, които описваш с фоликулите, без да искат деца към онзи момент - пак я побъркаха! В момента, в който навърши 27 сами се спукаха, след като я наблъскаха предните години с какво ли не...Имате време, не се отчайвай! Много те прегръщам и ще пусна едно ухо за лекари и аз!
Халките са ви супер! Бяло злато ли са?
Я сподели малко подробности тук около външния си вид - рокля, прическа, гримче - как си решила?
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
Обичаме нашето хубаво момиченце :)
«
Отговор #77 -:
февруари 16, 2011, 12:31:57 »
Лелеее,халките са ви същите като тези на сестра ми 1 към 1!!Двете с нея ги избирахме
Много ми харесват!Само на нейните надписа не ми харесва,че е с голям ръкописен шрифт
то и тя не си го харесва,ама това се получи,понеже в суматохата забравихме да уточним с какъв шрифт да са и златаря се ги направи по негово осмотрение
На сестра ми са около 6гр двете,не са много тежки.
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
шматка по свой си начин
«
Отговор #78 -:
февруари 16, 2011, 12:37:25 »
ние, че сме млади - млади сме, но пък аз съм кьопава за цяло село - инвитрото предполагам е последната стъпка от дългосрочния план, който не знам колко време ще го вървим - както се сещате заради финансите, но пък снощи си говорихме с мъжлето и за стотен път ми каза, че застава плътно до мен и ме подкрепя за всичко на 100% и ще се борим докато трябва, толкова уверен не го бях виждала .. дано е прав
Карли
те и нашите са толкова - по около 3 грама всяка - аз нося пръстени с размер 58, а той с размер 60
жената в магазина ни гледаше малко като големи камъни
да ти кажа и нашата гравировка ми се стори малко "едра", ама пък те халките не са от най-дебелите, че да има място за творчество, та се примирих, нали халката ще я гледам отвън, не отвътре мисля, че го преживея
Хекси
бяло и жълто злато, но с превес на бялото, а и мата е такъв, че жълтата част много много не си личи, че е жълта - мъжлето така искаше .. относно визията, мога да ви покажа само прическата, че за нея съм ходила на проба, а именно
грима ще е изненада и за мен - гримьорката ми е приятелка и ме е гримирала сто пъти поне, та си мисля, че хем аз я знам как работи, хем тя пък знае как да ме гримира, та няма нужда от проби - в деня на сватбата ще дойде и ще ми удари един макиаж
маникюра и той е изненада - събрала съм няколко вариантчета, които ще комбинираме и ще видим какъв ще е резултата, а и вие разбира се
Активен
Morning_Flower
Сватбар
Love is in the air!!! ...
«
Отговор #79 -:
февруари 16, 2011, 13:28:55 »
мила Рафи най-важното е спокойствието,(знам че е почти невъзмонжно
) , постарай се да си положително настроена, и да получиш максимално удоволствие от предстоящото събитие и дните до него, не се предавай, чудеса се случват.
да ти споделя нещо-моите родители когато се ожениха им казаха, че няма да имат деца и не може да стане по никакъв начин, било е преди много години, но все пак нас с брат ми ни има, когато най-малко са очаквали -тя забременяла (майка ми), а сега семейството на брат ми има същия проблем, вече 10 години са женени и все още нямат деца. но вярваме че ще се получи!
не се отчайвай, наистина потърси мнение и на други лекари, сигурна съм че бебчо ще дойде, то си знае че в момента имате и други ангажименти, но скоро ще дойде
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #80 -:
февруари 16, 2011, 13:33:35 »
Много гъста и хубава коса имаш
,бе не като моята перушина
,прическата ти направо ми изглежда завършена и ако това е пробата,направо не знам какъв ще е финалния резултат
Много яко се е получило,сигурно и ти като мен мразиш да ти се мотаят разни бретони около лицето
.Аз също не мисля,че има нужда от пробен грим,особено ако гримьорката ти е позната-и аз отидох на напълно непознато място и просто обясних,че искам по-силен грим и това е,стана от 1-вият път перфектно
Ама то на хубави хора,всичко им седи
Размера на пръстена ти наистина ме изуми-респект!
Моя е размер 49
,а на мъжа ми е като на твоя-60
.Няма нужда от по-големи халки,с тия нежни пръсти
. Аз исках по-масивна,ама златарят ни убеди,че това е оптималния размер за нас и се оказа прав.Нашите са 7 гр двете
Сега като я нося,изобщо не я усещам.
Данчо вече свикна с нея,но в началото малко мрънкаше,че му правела пришки,но аз го скастрих да не мрънка много
На маникюрист ли ще ходиш или сама ще си го правиш?
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
шматка по свой си начин
«
Отговор #81 -:
февруари 16, 2011, 20:08:10 »
аз ли имам хубава коса?!?
Карли
, мила, аз имам два косъма и половина на главата си и при тва косата ми е тънка и мека - кошмара за фризьора съм аз
особено като почнем да подстригваме бретон .. няма такъв майтап - щото и двамата се кьорим как да изглежда максимално добре и да не е много къс, щото то хубаво има бретон, ама мен са ме виждали точно 2 пъти с него - нямам нерви да го изправям с пресата и обикновено го закарфичвам с 2 фиби и изобщо повече не се занимавам с него - та и за сватбата така реших, че не искам бретон - според мен ме прихлупва, пък и така се получи тоя разчупен вид на обема отгоре, който разбира се не личи на снимката, защото аз съм с черна коса
Карли
сега ти ме изуми с размер на пръстена - много тънички пръстчета имаш - аз сигурно в 5ти клас съм била с тоя размер пръстен (тъй де предполагам, щото тогава още не носех бижута
) - то не, че 58 е кой знае колко голям пръстен, ама така като сравнявам 49 и 58 и все едно имам хоремагчийски кебапчета вместо пръсти
a пък за сватбата ще ходя на маникюр - аз така или иначе често ходя - това си е моя начин да се глезя веднъж в месеца
иии сега да ви покажа днешните произведения на изкуФството, които сътворихме с мама, а именно украсата на ритуалните чаши и кошницата, която между другото още не е завършена, ама поне има вид и с малко въображение, човек може да си я представи
eeeeй ти панделкиии как ни изтормозихааа, ако знаете .. никога не съм си представяла, че две такива фльонгички могат да ми скъсат нервите, докато ги сътворя
тая розичка, всъщност е само за обща представа как би следвало да изглежда кошницата в завършен вид и утре ще ходим да купим друга в бордо, тъй че не се стряскайте от убийствената комбинация, която виждате
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
"Do you think that our love can create miracles?"
«
Отговор #82 -:
февруари 16, 2011, 20:16:04 »
Рафи, страхотни са украсите
Прекрасно сте се справили двете с майка ти! И много се смях за хоремагчийските кебапчета
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
шматка по свой си начин
«
Отговор #83 -:
февруари 16, 2011, 20:53:15 »
днес съм доста спокойна след като снощи си поговорихме с мъжлето - успях да стъпя пак на земята, след като през деня летях някъде из космоса - та сега пак се опитвам да се шегувам и сама да намирам смешните неща в ежедневието, щото иначе има голяма опасност съвсем да изкукам
Активен
pinkbird
Професор
Публикации: 415
«
Отговор #84 -:
февруари 16, 2011, 20:56:40 »
Рафи
, много ми харесват украсите
Страхотно сте се справили
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #85 -:
февруари 16, 2011, 21:27:12 »
Цитат на: rafaeLa в февруари 16, 2011, 20:53:15
днес съм доста спокойна след като снощи си поговорихме с мъжлето - успях да стъпя пак на земята, след като през деня летях някъде из космоса - та сега пак се опитвам да се шегувам и сама да намирам смешните неща в ежедневието, щото иначе има голяма опасност съвсем да изкукам
аз постоянно се базикам с недостатъците си
Ами и моята коса е именно тънка и мека,но не знам защо твоята ми се видя по-гъста,може би защото е тъмна
Украсата е семпла и много оригинална
По-добре по-малко,отколкото претрупано
.Кошничката на сестра му на Данчо беше толкова омотана в бял сатен и нз си още какво
БЯЛО
,че приличаше на гипсирана в Пирогов
,просто всичко се сливаше и макар и от друг материал,нищо не си личеше като се отдалечи малко човек.
Ти поне си успяла да направиш украса за чашите,а аз нямах нерви точно за тези "панделки",които и на мен ми се виждаха супер лесни
,а де факто се оказаха ужасно трудни за правене
Така си и останахме без украса по тях.А за шампанското изобщо не съжелявам,че нямахме украса,понеже го отворихме отвън,а лелите в дома ни наляха предварително чашите,тъй че никой не го и видя
Това е
Активен
Hekseskud
Професор
«
Отговор #86 -:
февруари 16, 2011, 22:10:15 »
Рафи, прическата е страхотна! Изглежда ми много интересна и въобще не ми изглежда да ти е толкова рехава косата
А за грима - щом ти познава лицето - значи няма да имаш проблем
То това е целта на пробния грим - освен ти да се видиш - и гримьорът да добие представа за лицето - черти, кожа, форма на очи итн...
За украсата на чашите -
Като човек, който се мъчи с това преди една седмица ти стискам ръката! Справили сте се прекрасно! А кошничките са абсолютен фаворит! Аз нямах нерви да се занимавам, но вашия резултат е
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
шматка по свой си начин
«
Отговор #87 -:
февруари 16, 2011, 22:31:48 »
Карли
или защото ми е черна косата или защото е толкова топирана, навафлена и лакирана, че ако можеше да говори и досега да е подала оплакване от мен в МРВ
Много се радвам, че ви харесват нашите украси - вече ви споделих в какъв див ужасТ бях изпаднала при обиколката на булчинските магазини, че си казах - хубави, грозни аз ще си правя украсите, ако ще турско да стане и се зарових из форуми, албуми, статии и намерих моделчета, които да ми допаднат и да не ме стреснат
а пък панделкитеееееее, ох тия ми ти панделкииии - докато уцелим размера, пък да са еднакви, пък да не стърчат във всевъзможни посоки, пък да ги закрепя на чашите - ам вай вай вай вай! само това мога да кажа
шампанското и то е на ред - само че днес ни ни стигнаха нервите и за него да украсяваме - ама и него ще го видите тия дни - просто няма начин да ви се размине
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
шматка по свой си начин
«
Отговор #88 -:
февруари 17, 2011, 19:01:26 »
ииииииии така мили момичета дойде време да ви споделя окончателния вариант на украсата на кошничката и бутилките шампанско .. искам да изкажа невероятна благодарност на майка ми, която ме изтърпя с всичките ми нервни изблици и пристъпи на отчаяние и не загуби присъствие на духа докато сътворим ето това:
Активен
pinkbird
Професор
Публикации: 415
«
Отговор #89 -:
февруари 17, 2011, 19:42:26 »
Рафи
, невероятни са! Поздравления!
Кошничката е много стилно украсена и цветето много ми харесва. Може ли да ми споделиш от къде си го купила и дали има други цветове?
Активен
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...