Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
май 07, 2025, 09:12:53
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
"Булчински рокли -16"
Страници:
1
...
25
26
[
27
]
28
29
...
34
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Булчински рокли -16" (Прочетена 276565 пъти)
malinka_a
Ентусиаст
Публикации: 144
Истински щастлива и обичана..
Отг: "Булчински рокли -16"
«
Отговор #390 -:
април 14, 2011, 09:10:59 »
Здравейте и от мен. Още 3 месеца остават до нашата сватба, но вече се оглеждам за роклята/е в нета де, но пак се брои/.
Спряла съм се на този тип, цвета ще е бял, но може да сложа кафяво коланче под бюста.
Ако някой е срещал подобен тип рокля, моля да ме ориентира къде да търся. А и също искам да имам воал,какъв тип би отивал на подобен модел.
Благодаря виии
astellaatelier1214x300.jpg
(28.51 KB, 214x300 - видяно 12869 пъти.)
«
Последна редакция: април 14, 2011, 09:32:08 от malinka_a
»
Активен
malinka_a
Ентусиаст
Публикации: 144
Истински щастлива и обичана..
«
Отговор #391 -:
април 14, 2011, 09:36:08 »
Тази също ми харесва
520090602054424[1].jpg
(10.29 KB, 236x320 - видяно 17505 пъти.)
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908
«
Отговор #392 -:
април 14, 2011, 09:55:28 »
Малинка, почти във всеки сватбен салон има рокли тип гръцка богиня, просто трябва да пообиколиш и на живо
.
Ако искаш нещо специално може и да си я ушиеш, лесна е за шиене и може да вкараш елементи, които ти харесваш.
Ето още една, която е много нежна:
Активен
sonja
Сватбар
«
Отговор #393 -:
април 14, 2011, 10:11:16 »
malinka_a
, точно това щях да казвам и аз, което и
tweety bird
е споделила, сега са доста на мода по ефирните рокли от този тип и във всеки булчински салон има поне по няколко модела такива. Да ти кажа честно на "Грънчаров и син" в сватбения мол /ако си в София/ най-много ми харесаха а и имат повече модели от този тип рокли. Но според мен си набележи салоните, които искаш да видиш и според бюджета, който си отделила за булчинска рокля и тръгвай на обиколки
Там като обясниш на жените какво точно търсиш, те ще ти предложат различни модели от този тип, виж колко различни има, както
tweety bird
е показала, и всичките са много красиви и ефирни
Активен
mimoza11114
Новак
Публикации: 17
«
Отговор #394 -:
април 15, 2011, 20:11:10 »
Аз ходих в Асеновград като си занесох модел за рокля, много бързо я ушиха и ми излезе около 450лв.За подобна в София ми искаха 1000 лв.
Активен
lilkada
Ентусиаст
Публикации: 147
«
Отговор #395 -:
април 15, 2011, 22:45:54 »
и аз имам рокля вече
най-накрая си я взех и вече спокойно мога да направя реклама и да ви препоръчам ателие Александра - асеновградска фирма с магазин в София. Шият перфектно и без никакви проблеми, скоро ще кача снимки, много съм доволна
Активен
super_bianka
Ентусиаст
«
Отговор #396 -:
април 16, 2011, 00:52:51 »
Temi82 и lilkada, честито момичета. Тези рокли тип гръцка богиня наистина са много красиви, но за съжаление мен ме правеха като бухтичка тези модели с които разполагаха на Пиротска, защото бяха сатен, покрит с още единплат (не се сещам как се казваше той) и се отказах от тях. Вторият модел на tweety bird е много красив, а и вталява.
Активен
alo_madona
Сватбар
«
Отговор #397 -:
април 17, 2011, 18:52:11 »
http://www.album.bg/alo_madona/albums/43025
Тези снимки съм ги събирала много отдавна , но може да ви хареса нещо
Активен
plesure
Професор
«
Отговор #398 -:
април 17, 2011, 22:44:38 »
Ето ме отново
Вчера бях в Асеновград, и ... намерих своята рокля!
Момичета, изглеждам много добре в нея
Благодаря ви за подкрепата и хубавите думи, благодаря и на тези, които ми се караха
Ето линк с 1-2 снимки:
http://forum.svatbata.bg/index.php/v/plesure/Preparation/Rokliata1.png.html?action=gallery
на живо е още по-хубава, цялата блести и е много богата ..
Активен
maxapche
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #399 -:
април 19, 2011, 12:21:10 »
Здравейте момичета
Някой ще може ли да ми препоръча добър шивач на булчински рокли от района Варна или Бургас ?
Активен
ellimink
Сватбен ГУРУ
Публикации: 850
«
Отговор #400 -:
април 19, 2011, 22:45:22 »
Здравейте момичета,
сватбата ми е в средата на Юли и тази седмица съм я кръстила на " лов " за рокля. Ходих в няколко бутика -Princess, Bridal fashion ( и в двата ,т.к има различни модели), но като че ли сеспрях на модел на Holiday Sona- на Atelie Diagonal. Има ли някоя от Вас ,която си е купила рокля от там и е ползвала услугите на тяхната шивачка за корекциите.
Надявам се на бърз отговор от Вас , защото нали знаете всяка рок;я е по една и по -един размер
Активен
Mauve
Ентусиаст
Публикации: 66
«
Отговор #401 -:
април 20, 2011, 20:06:06 »
Момичета, отдавна не съм писала около цялата организация. Исках да ви споделя горчивия ми опит с NEVENA. Миналата седмица ходих за рокли - Princess, Atelier Voila, Fede - отлично обслужване, голям избор, интересни модели и възможност за промяна и въображение на моделите. Реших да видя и в Nevena....
Посрещнаха ме на вратата като пълен натрапник, хвърлиха ми списания да видя моделите, веднага ме попитаха за бюджета, но аз не отговорих. Попитах дали е възможно роклите да се пробват, те ми се изсмяха, че роклите могат да се
видят
единствено ако стана техен клиент, за проба даже не ми отговориха
. Дадоха ми учтива информация че роклите започват от 8 хил. лв. и отново ме попитаха за бюджета. Казах имам 6 хил. (излъгах), а те: "Ми за 6 можем да измислим нещо по-семпло!"
Разбирам, че искат да селектират клиентите си, но такова отношение..... Като не искат всеки да докосва вълшебните им рокли, да сложат такса за проба, а не да се отнасят по този начин. Дори не ти позволяват да видиш въпросните рокли - едва след като гарантирано им станеш клиент и оставиш някоя и друга хилядарка. Ами какво правиш, ако не ги харесаш!?
Съжалявам за дългия пост, но бях потресена!
«
Последна редакция: април 20, 2011, 21:47:16 от Mauve
»
Активен
grey
Сватбар
Публикации: 190
«
Отговор #402 -:
април 20, 2011, 20:28:09 »
Колкото и пари да съм отделила, абсурд да "стана клиент" на такова ателие. Какво значи да станеш клиент? Да им дадеш пари предварително? А ако нищо не ти седи добре? Аман от претенции.
Ако се притесняват от зацапване, да си направят абонамент в някоя пралня или химическо чистене.
Аз получавам роклята си изпрана специално за мен.
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
«
Отговор #403 -:
април 21, 2011, 00:15:38 »
Mauve
, така се ядосах като прочетох!
Но това си е традиция: влизаш в скъп магазин и продавачката ти се държи все едно стоката вътре е нейна или си влязла най-нахално в нейния хол например. А уж е просто продавачка! (нямам нищо против продавачките, а против наглите такива!) Как ми е идвало
! Да си осигуриш платежоспособна клиентела не се получава като се надуваш! А тук практиката е такава!
Активен
lilkada
Ентусиаст
Публикации: 147
«
Отговор #404 -:
април 21, 2011, 10:05:22 »
не се ядосвайте, момичета, не си заслужава. Мен с подобно отношение ме посрещнаха и в магазин на Пиротска (малкия ЦУМ, 2 етаж с рокли за 200-400лева) - не ми дадоха да пипам роклите, а се пробвало само с "готовност за купуване или поръчка" не знам точно кой си купува от там. Явно не само в скъпите магазини се надуват, нека си продават роклите на когото решат, има достатъчно много магазини, че да се ядосваме за тези
Активен
Страници:
1
...
25
26
[
27
]
28
29
...