Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 07:39:41
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В БУРГАС - 9 та част
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В БУРГАС - 9 та част (Прочетена 155201 пъти)
CabuHka
Професор
Отг: СВАТБА В БУРГАС - 9 та част
«
Отговор #120 -:
февруари 15, 2011, 22:40:50 »
То мисля, че ще е представяне на бирария океан и още няколко ресторанта.
Активен
Evalina
Сватбар
Публикации: 203
«
Отговор #121 -:
февруари 16, 2011, 03:18:01 »
Какво ще представлява това сватбено изложение? Някой има ли идея? Аз за първи път чувам, но ми звучи интересно, може и да отида.
lina_bs
, ти направо ме наплаши с тези ресторанти. Ние избрахме за дата именно 24.09. Но все си мисля, че има време....
Сега като чета, че при вас е нямало места, направо се стреснах. Тази седмица трябва да започна да ги обикалям.
Момичета, вие колко платихте за куверт в ресторанта. Единствено чух, че в Приморец е 50 лв./човек. Наистина ресторанта там е чудесен, но според примерния бюджет, които си съставих съм определила куверт от 25лв. /човек... Без да имам каквато и да е представа за цените... Мислите ли че това е реална цена или трябва да преобмисля сватбените разходи?
P.S. Ходих в магазинчетата за мъниста, наистина има готини работи. Ако си намеря помощници за аранжировката, може би ще си направя една част от украсата сама.
Активен
lina_bs
Сватбар
Публикации: 210
«
Отговор #122 -:
февруари 16, 2011, 09:26:51 »
Сабинка в поканата, която ми дадоха пише,че ще представят най-модерните тенденции в роклите, прическите, фото и видеозаснемане и други такива. В момента текста не е пред мен, пиша по спомени.Евентуално утре мога да я сканирам поканата и да ви я покажа.
Относно ресторантите и ние си мислихме че, има време ама ей на-явно няма. За септември в нашия ресторант има една свободна събота. Не разбрах коя точно, но хубавотото на септември е че има доста почивни дни, тоест не е нужно да е събота. Ние това си говорихме в Ванко (младоженика) , че едва ли не ако бяхме изчакали още малко трябваше да сменяме не само датата, но и месеца. Това ми е много интерсно,може би защото в Бургас има малко такива ресторанти ,които са хем на сносна цена, хем имат капацитет за сватба около 100 човека. Моя приятелка, която прави сватба миналата година в Пловдив, ми каза, че си е резервирала ресторанта през януари, за сватба април. Евалина, ако искаш мога да ти напиша на лични подробности за нашия ресторант и да ти дам телефона на управителката, но да знаеш ,че ние заехме 24 септември
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #123 -:
февруари 16, 2011, 09:42:24 »
Evalina
парите които си отделила за куверт си е съвсем нормален , стига да не си си избрала някой по луксозен ресторант ,защото така няма как да се съчетаят.На нас ни излезе около 20лв с някой внесени неща, но нашата сватба беше дневна и нямаше време за предястие , за това си карахме без него , със него тъкмо ще се впишеш в твоя бюджет ,в един по премерен в цените ресторант.
Активен
nelitoo
Любопитен
Публикации: 42
«
Отговор #124 -:
февруари 16, 2011, 10:36:57 »
И аз смятам, че 25лв е нормална цена за куверт в ресторант. Всъщност, това не е реалната цена, защото предполагам, че повечето от нас ще си довнесем допълнително алкохол и всичко друго, което е позволено. Това си е пак допълнителен разход към куверта. В нашия ресторант имаше изискване куверта да е минимум 30 лв/човек с възможност за внасяне на алкохол:)
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #125 -:
февруари 16, 2011, 10:52:05 »
От една страна е хубаво че няма ограничения във вноса
И човек като се замисли в тези 25 лева /нашия минимум на куверта е толкова/ на човек няма нищо за 25 лева.Упарвителката на ресторанта вкойто сме ни препоръча вместо предястие заедно със салата да поднесът и мезетата които ние се внасяме /за които разбира се се плаша 3 лв на килограм ненарязани и 1.50 лв за нараязани..кактои да е/ защото като се замислим реално когато мезето се сервира след основното ястие то просто остава.. и какво се получава 10 дена в къши ще дъвчим луканки кашкавали и т.н
А що се отнася до Приморец лично на нас ни се стори доста скъп куверта ,но всеки според възможностите си
Активен
lina_bs
Сватбар
«
Отговор #126 -:
февруари 16, 2011, 11:03:06 »
Ние пък сме с минимум 18 лева за куверта и нямаме такси за внасяне на мезета, нито алкохол,нито нищо.Нямаме и такса за тоалетната. За децата може да се направят и по малки порции или както каза управителката да им поръчаме салатка и после каквото преценят родителите им ( или пържени картофки или кебапчета/кюфтета или нещо такова) Така че 25 лева на човек си е напълно достатъчно да се направи подходящ куверт
Активен
Evalina
Сватбар
«
Отговор #127 -:
февруари 16, 2011, 16:06:15 »
Охх, поне за куверта се успокоих, сега остава само да ангажирам и ресторант
.
Абе, аз, като гледам другите, май до никъде не съм с подготовката...
Иначе потърсих в гоогле-то информация за това сватбено изложение и намерих следното нещо във фейсбук:
Скъпи Младоженци,
АСОЦИАЦИЯТА НА БУРГАСКИТЕ СВАТБЕНИ АГЕНЦИИ и ВИНАРНА „ОКЕАН”
имаме удоволствието да Ви поканим на сватбеното изложение
„ЗА ВАШАТА ПРИКАЗНА СВАТБА”,
...което ще се проведе на 27.02.2011 год.
от 11:00 часа до 17:00 часа
„За вашата приказна сватба” дава възможност на Вас и Вашите семейства
в един ден и на едно място, да видите актуалните сватбени тенденции,
да се информирате „къде, как и колко”.
В изложението ще вземат участие членовете на АБСА – Сватбена агенция „Брилянтин”, Сватбена агенция „Диаманти” и Сватбена агенция „Мирена”, които ще предложат за Вас различни сватбени услуги – покани, булчински рокли, най-новите тенденции в декорирането, фото и видео услуги, диско водещи и музиканти, гримьори, фризьори, услуги, предоставящи специални преживявания.
Идеята ни е представянето да вдъхнови младоженците с нови и свежи идеи, с разнообразни възможности за вашия незабравим, приказен сватбен ден.
ПОДБЕРЕТЕ НАЙ-ДОБРОТО ЗА ВАШЕТО СВАТБЕНО ТЪРЖЕСТВО!
Очакваме Ви на адрес гр.Бургас, ул.„В.Априлов” 7 ( с/у магазин Паоло Ботичели )
Винарна „Океан”
Шампанското и доброто настроение са от нас!
Вие смятате ли да ходите? И въобще някой има ли идея как ще се влиза - само с покани, ще се плаща някакъв вход или вход свободен за всички?
lina_bs
, разгледах вашия ресторант. Много ми хареса и това, че нощувката е на супер сносни цени, а аз имам доста роднини, които не са от Бургас.
Обявените за почивни дни през Септември са 22 / четвъртък/ и 23 /петък/, после следва събота и неделя и наистина има струпване, а преди това 4-ти, 5-ти и 6-ти... Затова не е задължително сватбата да е в събота, заради всички работещи
.
Аааа, и още нещо в тази връзка - 17-ти Септември е работен ден! Така че, Лина, ако е било важно за теб сватбата ти да е в почивен ден, се е получило перфектно с дата 24-ти
Активен
Evalina
Сватбар
«
Отговор #128 -:
февруари 16, 2011, 16:26:23 »
Bibsi8792
, никак не обичам хора, които се месят в чуждата подготовка, затова се надявам моя пост да не прозвучи така. Просто приятелски съвет:
Ако изкарате мезетата преди основното ядене, после, след яденето, ако сервитьорите минат и оберат всички чинии, масите ще изглеждат доста празни, а отделно, че след яденето всеки ще гледа да набляга на глътката, а няма да има с какво да замези. Вярно е, че ако изкарате мезетата след основното ядене хората няма да им се нахвърлят така, както ако е преди него и са още гладни, но за да не ядете кашкавали и луканка седмици след сватбата, може просто да внесете по-малко количество.
Активен
lina_bs
Сватбар
«
Отговор #129 -:
февруари 16, 2011, 16:34:24 »
Евалина нощувките ,които ни предложиха не са обявените в саита. 30 лева -единична, 38 двойна, 52 (май)тройна със закуска.
Относно датата вече и да се нервя и да не се нервя няма значение. Така, че продължаваме с организацията за 24.
Аз мисля да ида на 27 февруари, не знам обаче дали сама или с младоженика, че той работи на смени. Най-много да взема свекървата да му ударим по едно шампанско
Активен
irkaaa
Сватбар
Публикации: 214
«
Отговор #130 -:
февруари 16, 2011, 17:06:38 »
Всеки с дерта си, кой избира ресторант, кой друго, аз вече съм на обувките и реших днес малко да пообиколя магазините да видя има ли нещо. На този сттуд като попитам продавачките за отворени обувки и още ми е смешно за реакциите им
, сиг ме мислят за луда, а пък аз да се смея ли, да се притеснявам ли нз
И ние ще трябва да поогледаме хотелите за нощувки, че имаме мн гости, които не са от Бс
Активен
Asy
Любопитен
Публикации: 39
«
Отговор #131 -:
февруари 16, 2011, 18:10:44 »
За по-евтин и хубав хотел мога да ви препоръчам Авеню. Управителкта прави специални отстъпки, които са много изгодни.
Активен
Asy
Любопитен
Публикации: 39
«
Отговор #132 -:
февруари 16, 2011, 18:12:14 »
Кой от вас е със сватбена агенция "Диаманти"?
Активен
chantrer
Ентусиаст
Публикации: 71
«
Отговор #133 -:
февруари 16, 2011, 22:13:52 »
При смяна на лична карта, искат нотариалент акт за жилището,което посочвате или декларация от собственика,че е съгласен да живеете там. Не може да си запазите дори старият без тези неща.
Активен
irkaaa
Сватбар
Публикации: 214
«
Отговор #134 -:
февруари 16, 2011, 22:17:54 »
Момичета, знаете ли нещо за Диана Илиева-гримьор и Стайко-фризьор?
Активен
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
...