Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 15:33:31

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 9 част  (Прочетена 181309 пъти)

pinkbird
Професор
Публикации: 415

« Отговор #390 -: март 20, 2011, 21:31:15 »

Маги, моята рокля е с доста изчистено бюстие и пола от тюл smile Общо взето "запазената марка" на Алегра smile въпреки че имат и доста други моделчета. Ти на какъв модел си се спряла?
Активен
magyyy
Ентусиаст
**
Публикации: 96

Моят сватбен албум

« Отговор #391 -: март 21, 2011, 12:18:21 »

Аз много харесах роклята от тюл с лилавата панделка, която имат, но ми идват в повече и цената и обема на роклята. Няма обръчи, но има сигурно 10 ката плат отдолу и си мисля да си поръчам този модел, но с 1 или 2 идеи по-малко обем и плат съответно, но и за цвета на панделката не мога да се реша. Аз вече си поръчах рокля, т.е. ми взеха мерки, но не съм дала капаро, за да стартира процеса. Затова имам още 2 дни да реша. Много ми харесва лилавото, но се тревожа, че декорация в лилаво (панделки на столовете и рънърси по масите) ще стои грозно на фона на оранжевите стени в Бриз 2. От друга страна-виждала съм комбинации между прасковено оранжеви стени и лилав под и беше много нежно и приятно, но не знам в Бриз как би се получило  sad
Активен
lena_13
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #392 -: март 21, 2011, 21:08:39 »

Аз много харесах роклята от тюл с лилавата панделка, която имат, но ми идват в повече и цената и обема на роклята. Няма обръчи, но има сигурно 10 ката плат отдолу и си мисля да си поръчам този модел, но с 1 или 2 идеи по-малко обем и плат съответно, но и за цвета на панделката не мога да се реша. Аз вече си поръчах рокля, т.е. ми взеха мерки, но не съм дала капаро, за да стартира процеса. Затова имам още 2 дни да реша. Много ми харесва лилавото, но се тревожа, че декорация в лилаво (панделки на столовете и рънърси по масите) ще стои грозно на фона на оранжевите стени в Бриз 2. От друга страна-виждала съм комбинации между прасковено оранжеви стени и лилав под и беше много нежно и приятно, но не знам в Бриз как би се получило  sad

Миналата седмица,бях на лилава сватба в Бриз 2 и се получи супер,на мен лично много михареса и изобщо не обърнах внимание ,че стените са оранжеви:)Мога да ти пусна снимки,но чак след 10 дни ,младоженците са на сватбено пътешествие.. marriage
Активен
Nikitka
Любопитен
*
Публикации: 37

Моят сватбен албум

« Отговор #393 -: март 22, 2011, 13:58:40 »

Wonder аз също не съм в България и се зарадвах, като разбрах, че във форума има друга "сродна душа" един вид, която организира всичко от разстояние. В кой град си в момента...ако не е тайна де. Аз съм в Лондон и също съм решила да посетя магазина на Pronovias тук, ако не друго, то поне да се видя с тези красоти на живо.
Иначе за роклите, и двата модела са наистина много хубави, но аз като че ли малко повече харесвам Festin  blush
Destiny поздравления за избора на рокля и затова, че толкова бързо си намерила "роклята мечта"  Bravo Убедена съм, че усещането да се видиш с нея е било наистина уникално!  smile
Активен
magyyy
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #394 -: март 22, 2011, 16:29:06 »

Lena_13 много ще съм благодарна,ако можеш да ми покажеш снимки. Като се замисля защо да е лошо, комбинация от лилаво и зелено например звучи ужасяващо,а като се приложи в практиката става истински бонбон good А и вече стартирахме с лилавата концепция на сватбата- поканите. Тези дни ще се наканя да ги снимам, както и халките, които трябва утре или вдругиден най-късно да получим, и да ги кача, че ми е празна галерийката smile
Активен
kami2004
Любопитен
*
Публикации: 41

« Отговор #395 -: март 22, 2011, 19:28:21 »

Здравейте момичета,
Аз съм от Варна, но сватбата ще е в Добрич. С много голям интерес следя темата и си записвам полезната информация. Цялата ми подготовка ще е тук във Варна. Надявам се и аз да ви бъда полезна Wink
Активен
Babyfreak
Любопитен
*
Публикации: 39

Моят сватбен албум

« Отговор #396 -: март 22, 2011, 19:36:36 »

Момичета, да ви се похваля и аз smile Поръчахме най-накрая поканите и халките  yahoo
Халките докато се съгласи златаря да ги направи както ние искаме имаше малко уговорки, но в крайна сметка ще станат така както ние ги искаме. Като са готови поканите и халките, ще кача снимки smile
Иначе за роклята която преди време споменах че е от La Sposa може да я видите тук:
http://www.brautmoden-potsdam.de/tl_files/brautmoden/content/Atelier_Diagonal/2842-A.jpg

Дано да ви хареса и на вас, защото аз след като я видях и пробвах, нищо друго не можа да ми грабне вниманието  blush
Активен
Wonder
Ентусиаст
**
Публикации: 57

« Отговор #397 -: март 22, 2011, 20:32:29 »

Nikitka, благодаря ти за мнението! @}->--Радвам се, че не съм единствената, която се опитва отдалечено да си организира нещата.
Страхотно, че ще посетиш магазин на Pronovias. Със сигурност ще има хубави неща.  danceg
Аз живея в Прага, но често пътувам до Лондон по работа. witch
Babyfreak , честито за роклята, много е нежна и красива! chee
« Последна редакция: март 22, 2011, 21:33:00 от Wonder » Активен
kami2004
Любопитен
*
Публикации: 41

« Отговор #398 -: март 22, 2011, 20:42:57 »

Babyfreak   Честито за роклята! Много е красива. И аз съм си харесала подобен модел, но от китайските сайтове и все още не съм се решила дали да я поръчам.
Активен
Destiny
Ентусиаст
**
Публикации: 135

« Отговор #399 -: март 23, 2011, 10:38:34 »

Ние си ангажирахме и видеозаснемане. Повечето по-големи неща вече са организирани.  heart
Активен
magyyy
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #400 -: март 23, 2011, 11:01:53 »

Destiny честито!!! На кой оператор се спряхте?
Активен
sofiq_vn
Любопитен
*
Публикации: 25

Моят сватбен албум

« Отговор #401 -: март 23, 2011, 11:06:30 »

Момичета прочетох доста положителни мнения за  DJ Съни, Уили, Р. Черкезов, Дидо,Тито   и явно цената ще е определяща. Знаете ли кой колко взема на час от изброените DJ.
Активен
magyyy
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #402 -: март 23, 2011, 11:26:37 »

Тито не е диджей,а водещ, работи съвместно с диджеите от агенцията. При всички цените варират 400-500лв за 5 или 6 часа. Май единствено при Съни цената е за 6 часа, но по-добре се свържи със всеки един, срещни се и така си прецени.Иначе за добри впечатления мога да кажа: Съни, Иво Фолка и Алекс от Пертито.
Активен
Destiny
Ентусиаст
**
Публикации: 135

« Отговор #403 -: март 23, 2011, 14:41:38 »

Destiny честито!!! На кой оператор се спряхте?
Избрахме Ани Видео.  smile
Активен
magyyy
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #404 -: март 23, 2011, 17:23:06 »

Някой от вас провери ли в онова фото,за което ви споменах с ниските цени за сватбена фотография?
Активен
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: