Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 13:35:35

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 9 част  (Прочетена 181215 пъти)

Destiny
Ентусиаст
**
Публикации: 135

« Отговор #375 -: март 19, 2011, 23:01:56 »

Destiny, искам да те попитам като ти дадоха бележка за капаро, на нея отбелязаха ли крайната цена, която трябва да платиш за роклята? Питам те, защото аз също си поръчах роклята при тях, в началото на месеца, но на моята бележка пише сумата на капарото, но не и крайната цена. Тъй като и моята рокля ще има корекции, ми казаха ориентировъчна цена с корекциите, но никъде нямам отбелязано в крайна сметка колко ще трябва да платя.
pinkbird, бележката не е в мен в момента, но доколкото помня и на нея пише само капарото. Всъщност това си е обикновен ордер, с който ти дават гаранция, че си платила капаро. Стойността на цялата поръчка ти я казват на място.  smile И на нас ни казаха ориентировъчно, но отклонението беше 30 лв, така че това не е страшно.

Wonder, аз определено съм за тази с панделката. За мен специално е много по-нежна, стилна, изискана и доста по-секси!  heart
Активен
Wonder
Ентусиаст
**
Публикации: 57

« Отговор #376 -: март 19, 2011, 23:17:54 »

pinkbird, Destiny, благодаря ви за мненията! chee

pinkbird относно цената им, не живея в България и не знам дали е особено съответстваща на българския пазар, но в общи линии и двете са около 1800 Евро тук.
Активен
pinkbird
Професор
Публикации: 415

« Отговор #377 -: март 19, 2011, 23:33:00 »

Благодаря за отговора, Destinysmile При мен отклонението също е 30лв, но имам някакви притеснения, да не би да остана изненадана от цената при получаването на роклята. Проблемът ми е следния.
Ходих 2 пъти на обиколка по магазините в рамките на 3 седмици. Първият път пробвах рокли и за тези, които ми харесаха питах за цени, а втория път - когато щях да поръчвам. Случи ми се следното нещо, в 2 от магазините, включително и в Алегра ми казаха различна цена, спрямо това което ми бяха казали първия път. sad Още не бяхме говорили за корекции и т.н. Поне по моите спомени цените бяха други първия път. Естествено няма как да го докажа. Не обвинявам никого, защото на първите проби етикетите с цените на роклите не съм ги видяла, може нещо да не съм чула добре, но самите цифри са такива, които не могат да бъдат объркани толкова лесно.
Та от тази гледна точка попитах дали е отбелязана цената на бележката ти с капарото. smile Стискам палци всичко да е наред и това да са напразни притеснения от моя страна smile
Момичетата в магазина ме уведомиха, че дори да я загубя тази бележка, те си имат всичко записано при тях и няма да имам проблем с получаването.

Wonder, нямам никакви наблюдения какви са по принцип цените в Pronovias. Много ми харесват техните неща и тези на San Patrick и ако можех да си ги позволя, щях да се барна с нещо тяхно. Поне към моята рокля успях да добавя един елемент, който видях на една рокля на San Patrick. Всъщност това ми беше мечтата за булчинска рокля, но не можах да открия по магазините нещо подобно, за да преценя дали този модел е за мен и евентуално някъде да поръчам да ми ушият.
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859

Моят сватбен албум

« Отговор #378 -: март 20, 2011, 09:18:41 »

Wonder аз съм на мнение, че трябва да облечеш роклите, ако има такава възможност... Аз по принцип си бях харесала нещо подобно, но в последствие се видях с моята рокля и това беше- МОЯТА рокля, макар и различна от предствите ми...  pardon Мисълта ми е да ги пробваш двете и да си решиш с коя се чувстваш най-добре, удобно и с коя се харесваш повече... Иначе моет субективен вот е за първата, макар и втората да ми харесва. Много красиви модели!!! good
Активен
magyyy
Ентусиаст
**
Публикации: 96

Моят сватбен албум

« Отговор #379 -: март 20, 2011, 10:34:50 »

Pinkbird, Destiny ще споделите ли кои модели сте си избрали на Алегра?
Активен
Destiny
Ентусиаст
**
Публикации: 135

« Отговор #380 -: март 20, 2011, 10:43:13 »

Моята е с основен модел Вивиан, но избрах друга дантела и върху горната част над корсета ще имам и допълнение от дантелата, подобно на друга тяхна рокля, която също пробвах като модел.  Wink
Това е в общи линии.

За бележката на pinkbird искам да добавя: аз бях доста развълнувана и не погледнах дали в поръчката отбелязаха цялата стойност. Мисля позитивно и всеки ден се уча да очаквам само добро, а ако някакъв проблем се появи, го решавам в момента и на място. Прекалено е кратък живота ни, за да го губим в предположения и притеснения. Стискам палци за роклята!  blush
Активен
Babyfreak
Любопитен
*
Публикации: 39

Моят сватбен албум

« Отговор #381 -: март 20, 2011, 11:23:22 »

На мен лично ми допада първия модел(Festin), горната част на роклята ми се струва някак по елегантна и  изпипана  Wink
Активен
Wonder
Ентусиаст
**

« Отговор #382 -: март 20, 2011, 12:28:09 »

Момичета, страхотни сте! Благодаря ви на всички за мненията и подкрепата! give_rose
В понеделник ще се обадя и ще си запазя час за друагата събота и ще пиша какво съм избрала!  heart
Активен
pufity
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #383 -: март 20, 2011, 13:30:47 »

Здравейте smile
Искам да попитам някой, който е ходил скоро до риталната зала да си запазва дата и час, знаели актуални цени и дали се капарира в момента на записването?
Активен
magyyy
Ентусиаст
**
Публикации: 96

Моят сватбен албум

« Отговор #384 -: март 20, 2011, 16:26:50 »

Единствената информация мога да дам за следобеден час в събота и неделя- 340лв битов ритуал, 370- класически. При записването се дават 102лв капаро.
Активен
deni878
Любопитен
*
Публикации: 44

Моят сватбен албум

« Отговор #385 -: март 20, 2011, 17:14:31 »

smile..момичета, вече мога и аз да се похваля, че сме си намерили фото и видео  Bravo..много съм доволна..при нас нещата стават малко по-бавно, но все пак се получават  smile..сега следващата ни стъпка е оркестър да си изберем..затова ще ви помоля, ако може да ми предложите някои от Варна или от Добрич..аз като чета във форума, явно че повечето от вас са се спрели на DJ..но ако все пак сте ходили на други сватби или сте чули за някой, моля ви да ми споделите..благодаря ви предварително  smile

wonder на мен ми допадна втората рокля (frase)..

Активен
aalko
Ентусиаст
**
Публикации: 137

« Отговор #386 -: март 20, 2011, 18:06:05 »

Здравейте,момичета,искам да попитам къде мога да намеря от луксозните хартиени салфетки,които имитират текстилните.Благодаря!
Активен
Milataaa
Професор
Публикации: 338

Моят сватбен албум

« Отговор #387 -: март 20, 2011, 19:30:06 »

Честито за роклята, Destiny!:) Любов от пръв поглед, това е ръката на съдбата, без да се луташ и чудиш, страхотно! Пожелавам ти всичко занапред да се случва с такава лекота!  smile
За съжаление не ми се отварят линковете през телефона и не мога да видя роклите да споделя мнение, ще опитам утре през компютър:)
« Последна редакция: март 20, 2011, 19:34:19 от Milataaa » Активен
Wonder
Ентусиаст
**

« Отговор #388 -: март 20, 2011, 21:18:48 »

pufity, ако си видяла тук един пост по назад в темата за цените, които са долу горе толкова в момента, може да има промени разбира се, но мисля че не са големи.
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,26492.210.html
Ние имаме запазен час за Петък, от 11:00, само с музикален фон, което е 80 лева.
dеni878, благодаря ти много за мнението! heart give_rose
« Последна редакция: март 20, 2011, 21:24:30 от Wonder » Активен
pufity
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #389 -: март 20, 2011, 21:27:42 »

Да и аз я видях тази информация за цените, но видях и друга, при която нямаше това условие, ако е единствен ритуал 300лв. Някой запознат ли е дали това го има вдействителност и как аз мога да съм сигурна, че наистина е единствен ритуал?
« Последна редакция: март 20, 2011, 21:32:42 от pufity » Активен
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: