Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 14:49:23

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 9 част  (Прочетена 181281 пъти)

magyyy
Ентусиаст
**
Публикации: 96

Моят сватбен албум

« Отговор #360 -: март 18, 2011, 10:29:01 »

Milataa, благодаря отново за съветите smile Днес някой ще ходи ли на изложението в Гранд мола? Аз за съжаление работя 2 етажа под него,но евентуално в някоя от почивките може само да "отскоча" до там. Ако някой отиде-моля ви споделете впечатления. Исках също да ви кажа и на какво попаднах като ходихме с моят бъдещ съпруг в едно фото на центъра да си прави снимка за документи. Фотото има уеб страница: www.photovideovarna.com; случайно видях брошури за сватбена фотография и човека веднага взе да ми обяснява,показа ми снимки в техния компютър, а цените бяха Oh my ... : 200лв за цялостно заснемане, единствено не ти дават проявени на хартия снимките,но ти дават право на някаква отстъпка при проявяване. Показаха ми и снимки без обработка на фотошоп и да съм честна пак бяха много добри. Позаинтересувайте се, тези от вас, които все още нямат фотограф, не знам защо е толкова евтино,може и отскоро да се занимават със сватбена фотография, иначе фотото е отдавна.
Активен
marija25
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #361 -: март 18, 2011, 14:59:53 »

Здравейте,

аз съм нова във форума. Предстои ми сватба и имам сериозен проблем с намирането на ДЖ  sad
Повечето, които исках, бяха вече заети. Свободни са ДЖ Дамян и ДЖ Бисо Бой, но тъй като не съм от Варна незнам какво да очаквам. Има ли някои впечатления от тях? Много Ви благодаря. smile
Активен
aalko
Ентусиаст
**
Публикации: 137

« Отговор #362 -: март 18, 2011, 15:31:53 »

За кой Дамян става въпрос..фолк диджея или Дамян Вълчев...
Активен
marija25
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #363 -: март 18, 2011, 16:00:10 »

Ами не съм сигурна. Просто ни го препоръчаха.
Активен
magyyy
Ентусиаст
**
Публикации: 96

Моят сватбен албум

« Отговор #364 -: март 18, 2011, 16:07:32 »

Мария, сигурна ли си, че си проверила всички възможни добри диджеи- Съни, Уили, Алекс от Пертито,Иво фолка, Дидо,Галин Алексиев,Венелин Мутафчиев,Пламен Трушев, Ники Дочев???
Активен
Bishkotski
Ентусиаст
**
Публикации: 101

« Отговор #365 -: март 18, 2011, 21:25:07 »

......... Днес някой ще ходи ли на изложението в Гранд мола? Аз за съжаление работя 2 етажа под него,но евентуално в някоя от почивките може само да "отскоча" до там. Ако някой отиде-моля ви споделете впечатления.
На изложението са представени 2-3 фирми за рокли, фотостудио, букети, торти, сватбена агенция и др.
Има и демонстрации на професионален грим smile. Който има път натам не е излишно да намине, а и има томбола с различни награди от изложителите, така че може и някоя наградка да забърше smile  good.
Активен
Milataaa
Професор
Публикации: 338

Моят сватбен албум

« Отговор #366 -: март 18, 2011, 22:25:11 »

Момичета, днес попаднах на този сайт с кучешки дрешки, но не можах да се стърпя да ви го предложа като идея за шаферчета:)
www.tanjapeeva.dir.bg

* Снимка(01)к.jpg (41.5 KB, 480x720 - видяно 294 пъти.)
Активен
Milataaa
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #367 -: март 18, 2011, 22:29:07 »

И в цял ръст:)

* Снимка(01)ккк.jpg (59.63 KB, 720x540 - видяно 282 пъти.)
Активен
Milataaa
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #368 -: март 18, 2011, 22:32:41 »

И малката принцеса:) Как съжалявам, че не познавах Таня по време нашата сватба, прави страхотни неща...Мисля, че няма човек, който би сдържал усмивката си при такива шафери!

* Тн.jpg (54.26 KB, 540x720 - видяно 287 пъти.)
« Последна редакция: март 18, 2011, 22:34:18 от Milataaa » Активен
lena_13
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #369 -: март 19, 2011, 01:13:32 »

Love girl :love:Момичета да ви се похваля каква я свършихме,поръчахме си и халки и се срещнахме с фотограф,който успяхме и да наемем-Галакси студио:)))дано да останем доволни:)))
Активен
Destiny
Ентусиаст
**
Публикации: 135

« Отговор #370 -: март 19, 2011, 20:17:58 »

Поръчах си рокляяя!  Girl_hide
Толкова съм щастлива!! Точно каквото си мечтаех ще може да си го имам.
Най-хубавото за мен е, че първата булчинска рокля, която пробвах в живота си ще е моята рокля. С малки добавки е, но си е тя. Толкова е уникално да облечеш такова нещо. Сърцето ми някак интересно понесе този момент.  girl_impossible
Избрах си Алегра и наистина още предварително казвам, че момичетата са страхотни!
Харесах си ги още по мненията тук и видях, че имат мечтания от мен модел. За щастие първи на пътя ми днес се оказа и техния магазин, което изобщо не очаквах.  heart
Очаквам проба след около месец. Йейй!!
Активен
Destiny
Ентусиаст
**
Публикации: 135

« Отговор #371 -: март 19, 2011, 20:18:52 »

Love girl :love:Момичета да ви се похваля каква я свършихме,поръчахме си и халки и се срещнахме с фотограф,който успяхме и да наемем-Галакси студио:)))дано да останем доволни:)))
Браво на вас!  Bravo
Откъде са халкитее?
Активен
pinkbird
Професор
Публикации: 415

« Отговор #372 -: март 19, 2011, 21:59:14 »

Destiny, искам да те попитам като ти дадоха бележка за капаро, на нея отбелязаха ли крайната цена, която трябва да платиш за роклята? Питам те, защото аз също си поръчах роклята при тях, в началото на месеца, но на моята бележка пише сумата на капарото, но не и крайната цена. Тъй като и моята рокля ще има корекции, ми казаха ориентировъчна цена с корекциите, но никъде нямам отбелязано в крайна сметка колко ще трябва да платя.
Активен
Wonder
Ентусиаст
**
Публикации: 57

« Отговор #373 -: март 19, 2011, 22:45:18 »

Честито момичета за роклите!
Аз също днес обикалях за рокли и харесах две, но не знам коя от двете да си избера.
http://www.pronovias.com/bridal-dresses-photographies/festin2011.html
http://www.pronovias.com/bridal-dresses-photographies/frase2011.html
Чудя се какво да правя... интересно ми е на вас коя ви харесва повече?  smile знам, че всеки има различен вкус и може да не хареса нито една от двете, но наиситна имам нужда от странично мнение. Едни приятелки казват Фестин модела, а другите казват Frase. И са на равно като вотове и сега съм така
 tease
Активен
pinkbird
Професор
Публикации: 415

« Отговор #374 -: март 19, 2011, 22:55:04 »

Благодаря,Wonder.
По твоя въпрос - и двата модела са страхотни!  good Поздравления за избора! Bravo Така като ги гледам ми се струват почти еднакви, разликата е в деколтето и панделката. Честно да си призная, малко не ми харесва панделката на Frase, някакси не на място ми се струва. pardon Според мен, която и да избереш няма да сгрешиш и ще бъдеш прекрасна. smile Каква им е цената на тези красоти, ако не е тайна?
Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: