Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 13:56:40

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 9 част  (Прочетена 181250 пъти)

Ekaterina
Любопитен
*
Публикации: 41

« Отговор #30 -: януари 15, 2011, 13:43:08 »

miroslava_zwelcome-2
Не знам за колегите, но ние вече няколко пъти връщаме клиенти за май и юни месец, така че не му мисли много - поне за DJ, фотограф и ресторант...

polilqshka, поздравления за избора на фотограф! smile Смятам, че ще останете доволни Wink
Активен
bellka
Новак
*
Публикации: 18

« Отговор #31 -: януари 15, 2011, 13:46:08 »

Момичета здравейте,
моят вълшебен ден е в края на май и вчера ми беше първото обикаляне за рокля.... Какво да ви кажа... Обиколих всички магазини във Варна и изпитах огромно разочарование.. Всички рокли изглеждаха "евтини" и ужасни. Бях се разочаровала безкрайно много и тъкмо тръгнах да се прибирам когато реших да вляза и в ТМ Ателие  (Холидей уед), в уличката към кафе Казабланка. Момичета останаха ми очите в роклите на Таня Манова. Всички са близки като модели като тези на Ласпоса и Проновиас, само дето цените има са от 500 до 1500 лв. Дизайнерката и персонала бяха много любезни, изпробвах над 20 рокли и те ми съдействаха от сърце. Аз избрах моята рокля и съм много щастлива. Не искам да звучи като реклама но препоръчвам на всички булки от Варна да се насочат направо към този магазин, тъй като в другите просто ще останете разочаровани от качеството и моделите, които предлагат. smile
Активен
shanny
Ентусиаст
**
Публикации: 125

« Отговор #32 -: януари 15, 2011, 15:59:33 »

Записахме си ритуала!!! 5.06 lol) Точно часа, който искахме  yahoo
Ритуала за сега с фолклор е 340 лв, малко по-рано в темичката бяхте обсъждали фотото дали е задължително - казаха ми, че няма допълнителна такса да си вкараме нашия фотограф, да видим до Май как ще е smile
Активен
Milataaa
Професор
Публикации: 338

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: януари 15, 2011, 19:36:03 »

Честито, Bellka:) Много добре звучи, ако роклите наистина са сходни модели на посочените марки, защото те имат убийствени модели:) Ще очакваме с нетърпение да видим роклята ти:)
Активен
Ekaterina
Любопитен
*

« Отговор #34 -: януари 15, 2011, 21:16:52 »

bellka , и моята рокля я шиха там - преди повече от четири години! И тогава на мен ми се сториха най-прекрасния сватбен бутик в града smile Като слушам цените се изненадвам приятно - не са мръднали от тогава, браво на тях! smile
« Последна редакция: януари 15, 2011, 23:27:00 от Ekaterina » Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: януари 15, 2011, 22:13:29 »

Моят личен избор се ограничаваше също между Холидей и Холидей сона. Много добре мога да разбера, какво си изпитвала bellka! А на мен ми беше всъщност много интересно, при нещата които се предлагат основно във Варна- как може въобще такива цени да се държат!  Oh my ... Не искам да споменавам имена... но бях влязла в едимн такъв ' красив' магазин, роклите ми приличаха като че ги е шил сляп- криви. Платове тип сатенена покривка, и като попитах колко пари ще ми искат за носен от мен модел - Ами пригответе си 1000-1200 лв. Да и си уших роклята там... ама другия път.  laugh sarcastic Тия хора си мислят че ние трева пасем
Активен
kostadin4ov
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #36 -: януари 15, 2011, 22:54:42 »

Хайде, Дами и Господа, очаквам мнения за добър оркестър от Варна или региона.... blush
Активен
miroslava_z
Любопитен
*
Публикации: 23

« Отговор #37 -: януари 16, 2011, 08:09:14 »

Ekaterina, май наистина съм по-спокойна от нормалното....  Честно казано казано обаче фотото си ме притеснява, че ресторанти бол, но добри фотографи и то свободни...  crazy

Иначе ние вчера оглеждахме ресторанти. Много ми хареса ресторанта на хотел Romance, само още ме гложди дали ще събере 80-90ч. спокойно. Вчера беше нареден за 94 и изглеждаше прилично с достатъчно свободно място. Четох във форума мнения и основно момичетата не са харесвали частта в страни, нали е малко Г - образен. Зарадваха ме обаче, че предстои ремонт...  nea

Относно роклите Холидей е и сред моите фаворити. Вярно е, че цените варират между 500 и 1500лв, но за сметка на роклите в другите магазини качеството е несравнимо.  smile
Активен
pinkbird
Професор
Публикации: 415

« Отговор #38 -: януари 16, 2011, 13:28:14 »

...Бях се разочаровала безкрайно много и тъкмо тръгнах да се прибирам когато реших да вляза и в ТМ Ателие  (Холидей уед), в уличката към кафе Казабланка. ...

Може ли някой да ми даде по-точни обяснения къде се намира ателието. Във Варна живея, но незнам къде се намира въпросното кафене. blush Може и на лични.
Скоро ще обикалям за рокля и като съм виждала това, което е изложено по витрините bad А  Ласпоса и Проновиас имат страхотно модели, но за съжаление не мога да си ги позволя sad Ако в това ателие има подобни модели, наистина ще е страхотно!
Активен
shanny
Ентусиаст
**
Публикации: 125

« Отговор #39 -: януари 16, 2011, 13:41:02 »

Като заговорихте за рокли ... аз моята си я поръчах от втория магазин, в който пробвах - просто като я облякох и взаимно се влюбихме  smile Грънчаров и Син, много добри идеи ми дадоха, ще променим основния модел както аз искам и цената е много под идеите ми....
Обаче имам проблем с обувките, извинявам се ако сте обсъждали темата, но дайте идейки от къде да си намеря във Варна обувки от ест.кожа, типа на танцувалните обувки - с каишка около глезена..?
Активен
Bishkotski
Ентусиаст
**
Публикации: 101

« Отговор #40 -: януари 16, 2011, 15:53:57 »

Shanny, като каза обувки, се сетих че моя приятелка булка си купи точно такива каквито описваш от магазина за български обувки (Габина, мисля беше името му), който е на ул. Преслав - 5 крачки от Валентина надолу .... даже нямали нейн номер, но и доставиха  good.

Иначе за по-нестандартно настроените булки, едни цветни/шарени обувки, могат да бъдат много приятен ,закачлив момент smile. Моите обувки си ми бяха от преди, само от плата останал от роклята ми, си направих едни бели цветя и ги сложих отгоре, готинки станаха според мен, а и на снимките бяха интересни, ето ги: http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs610.snc3/32093_10150176599645507_512845506_12426325_3065005_n.jpg
Активен
peperuda
Новак
*
Публикации: 14

« Отговор #41 -: януари 16, 2011, 17:32:52 »

Здравейте, момичета. smile
Нова съм тук, но се надявам ако мога да помогна и за това се включвам в темата. smile
Относно избора на ресторант ние със съпруга ми миналата година се спряхме на ресторант  "Хоризонт".  -   http://www.horizont.bg/EN/R_home.html
Намира се в морската градина и има чудна гледка към морето. Вечер  мястото е вълшебно.
От приятели разбрахме за фотограф Евгени Андреев - голям симпатяга е. Wink Останхме много довлниАко мога да помагам с нещо - питайте.

П.С ... леле как се вълнувах аз преди малко повече от година ... точно като вас сега smile
« Последна редакция: януари 18, 2011, 08:47:58 от gucci » Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: януари 16, 2011, 17:58:56 »

Корал е за не повече от 150 човека.Трудно ще събере 180 човека.
peperuda  би ли пуснала няколко ваши снимки от ресторанта които е правил въпросния фотограф защото аз лично го чувам за първи път и би ми било интересно да видя.Пък и така няма да тълкуваме поста ти като реклама-щото сега така си звучи.
« Последна редакция: януари 16, 2011, 18:06:17 от gucci » Активен
Ekaterina
Любопитен
*

« Отговор #43 -: януари 16, 2011, 19:43:03 »

Незадоволително малко снимки има този фотограф на сайта си - 15 снимки от 2 сватби... huhhuh.gif

За обувките, и аз като Бишкотски, много харесвам как стоят цветни обувки на бяла рокля /те и без друго почти не се виждат, но като се мярнат е много сладурско smile /

Романс е много красив ресторант, и аз го харесвам! Обикновено в изолираната част слагат роднините от двете страни smile , а приятелите и сватбената маса разполагат в останалата част на залата. Има доста място, като нищо да събира 100-120 човека...А, и мястото за танцуване, което се оформя в центъра на залата /с/у входа/ е хубаво и за танцуване и за снимане! smile За кога предвиждат ремонт?
Активен
Destiny
Ентусиаст
**
Публикации: 135

« Отговор #44 -: януари 17, 2011, 10:33:01 »

Хех, и на мен вече ми се върти идеята за цветни обувчици, или поне да ги сложа по някое време.

Здравейте, момичета, аз съм следващата нова булка за 2011г. и след като четох ли четох форума последния месец, вече реших и да пиша. Wink Нашата дата е 30.04.2011г.  heart    Освен дата имаме и музика... и май само това(поне ще ни е весело), така че ми предстои да бъда по-дейна, макар че съм страшно спокойна, че има време...  smile Приемам предложения и препоръки във всякакви насоки.  smile

Добре дошла! Вашата сватба ще е на моя рожден ден!!  give_rose
На разположение сме за помощ и идейки!

Destiny, прекрасно местенце, поздравления:) Ние вече сме готови с фото и видео, избрахме Ангел Ненов, много ми допадна, дано не ни разочарова! Сега съм на вълна украса..чудя се кои цветове да избера, то няма мн варианти де:), избрали сме Бялата къща, а там акцента е оранжево..мисля бяло, жълто..уффф..трудна работа, понякога изобщо не ми работи въображението  blush.Влюбих се в онези лалета в стъклените сфери..приемам идеи всякакви:)

polilqshka, много се радвам!
Ангел Ненов не само няма да ви разочарова, а ще останете много доволни!
За ресторанта, също е прекрасен и обслужването е много добро! Била съм на 2 сватби там, като втората беше миналата година на моята приятелка. Аз й правих почти всичко в украсата и ако искаш можеш да разгледаш тук: http://www.facebook.com/album.php?aid=177743&id=607589631&l=de3c6ae279
На разположение съм, ако имаш още въпроси за "Бялата къща"!  heart
« Последна редакция: януари 17, 2011, 11:33:15 от Destiny » Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: