Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 13:57:34

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 [2] 3 4 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 9 част  (Прочетена 181252 пъти)

aH4eTo
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #15 -: януари 14, 2011, 12:00:17 »

Търся място за ритуал и коктейл, тъй като идеята е самото празнуване да е под формата на коктейл, с кетъринг, сервитьори и т.н.  Не искам стандартно празненство в ресторант, освен това гостите ни са предимно млади хора и мисля, че този вариант повече ще им хареса. А за мястото ми се иска да във Варна И околностите, в рамките на 20-тина км от града. На хотелска част изобщо не държа, нямаме гости от други градове.
Активен
aalko
Ентусиаст
**
Публикации: 137

« Отговор #16 -: януари 14, 2011, 12:07:59 »

Ако не държиш да е градина,а на морския бряг мога да ти предложа Ред Рок на аспаруховския плаж!
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #17 -: януари 14, 2011, 12:12:33 »

aH4eTo , мисля че един много хубав вариант би бил ресторант Seaside:

http://www.facebook.com/group.php?gid=175424925247
Активен
Rossito
Сватбар
Публикации: 212

Моят сватбен албум

« Отговор #18 -: януари 14, 2011, 12:22:02 »

Аз докато напиша и Мишелчето ме е изпреварила, но я подкрепям за  Sea side, това една много красива градина и заслужава си да се провери.
Активен
aH4eTo
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #19 -: януари 14, 2011, 12:26:20 »

aalko, много хубава идея.
Приемам още предложения и за заведения на плажа. smile
Започвам да правя списък и да обикалям.
Активен
shanny
Ентусиаст
**
Публикации: 125

« Отговор #20 -: януари 14, 2011, 12:35:13 »

Моля за помощ!!! Търсим ресторант със 180 места във Варна или около Варна. Не съм от Варна и ми е трудно да намеря такъв.
В Слънчев ден, ресторанта на Хотел Марина, в който и ние смятаме да бъдем. е доста голям. Ние сме около 100 човека и ще има много място. В сайта им пише, че е до 180, така че може да погледнеш.
http://www.sunnydaybg.com/bg/%D1%81%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B1%D0%B5%D0%BD%D0%B8-%D1%82%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0

момичета, мерси за идейките в зелено, перли и лалета  give_rose  give_rose  give_rose
Активен
vilenceto
Професор
Публикации: 409

Моят сватбен албум

« Отговор #21 -: януари 14, 2011, 17:23:58 »

aalko, много хубава идея.
Приемам още предложения и за заведения на плажа. smile
Започвам да правя списък и да обикалям.

Red Rock ми звучи странно като заведение за сватба, но е въпрос на вкус.
Друго заведение което също е на самия плаж, но по мое мнение е много по-стилно и много по-подходящо за сватба е рибния ресторант на Хотел Палас в  Слънчев ден. http://www.sunnydaybg.com/bg/catalog/%D1%80%D0%B8%D0%B1%D0%B5%D0%BD-%D1%80%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%BD%D1%82
също така смятам, че ако поразпиташ из заведенията по плажа също могат да ти предложат нещо - щом ще е по-скоро коктейл
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #22 -: януари 14, 2011, 19:40:25 »

Според мен Ред рок не става за сватба.То си е обикновенно заведение на плажа.Виждала съм там една сватба и не бях очарована.Ние бяхме просто на кръчма и се оказа че през две маси има сватба и булка.
Активен
miroslava_z
Любопитен
*
Публикации: 23

« Отговор #23 -: януари 14, 2011, 20:33:22 »

Здравейте, момичета, аз съм следващата нова булка за 2011г. и след като четох ли четох форума последния месец, вече реших и да пиша. Wink Нашата дата е 30.04.2011г.  heart    Освен дата имаме и музика... и май само това(поне ще ни е весело), така че ми предстои да бъда по-дейна, макар че съм страшно спокойна, че има време...  smile Приемам предложения и препоръки във всякакви насоки.  smile
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859

Моят сватбен албум

« Отговор #24 -: януари 14, 2011, 21:04:03 »

Добре дошла miroslava_z . Нямаш проблем! give_rose
gucci напълно подкрепям мнението ти. Принципно съм фен на нестандартните сватби... но това място би било подходящо единствено за сватба на рокери или хора, които не искат сватба в истинския смисъл на думата (по-скоро нещо като парти). Това също е идея, но всеки според представите си. pardon
« Последна редакция: януари 14, 2011, 21:08:48 от anelcka80 » Активен
Boryana_Nik
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #25 -: януари 14, 2011, 21:43:04 »

аН4ето, има много хубав ресторант в к.к. Камчия и идеално място за изнесен ритуал на самия плаж, а ресторанта е с голяма тераса, която изцяло гледа към морето.
Това е едно от местата, на които й аз за момента съм се спряла.
Не знам само дали разстоянието от града не те притеснява.
Ако искаш пиши ми на лични да ти помогна с контакти  smile
Активен
coucoumelle
Любопитен
*
Публикации: 39

Моят сватбен албум

« Отговор #26 -: януари 14, 2011, 21:57:14 »

Подходящо място за изнесен ритуал е терасата на Сириус до корабчето в к.к.Св.Константин и Елена.
http://www.siriusbeach.com/. А също и скай барът им е невероятен. Ние бяхме на косъм да изберем ресторанта им само заради скай бара.
Активен
Boryana_Nik
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #27 -: януари 14, 2011, 22:00:47 »

Подходящо място за изнесен ритуал е терасата на Сириус до корабчето в к.к.Св.Константин и Елена.
http://www.siriusbeach.com/. А също и скай барът им е невероятен. Ние бяхме на косъм да изберем ресторанта им само заради скай бара.

Напълно подкрепям Bravo
Наистина мястото е страхотно, за жалост на мен ми идва много голямо  :'( и залата ще изглежда празна.
Активен
Milataaa
Професор
Публикации: 338

Моят сватбен албум

« Отговор #28 -: януари 14, 2011, 22:42:13 »

Gucci, букетите, които си качила са приказни! smile
Sill, осен посочените хотели се замислям и за ресоранта на хотел Корал - Дружба, много приятен кръгъл ресторант и мисля, че на една фирмена годишнина бяхме около 200 човека, но не помня точната бройка, дали не е била сто и нещо...Но има много приятен таван като небе със звездички и с калъфи и украса изглежда много добре, има и хотелска част...
За рибния ресторант на Слънчев ден бях полудяла да ги издирвам миналата година, но ми бяха казали, че го отдават под наем като заведение и не било ясно дали ще работи, та не знам към тази година как ще стоят нещата. Red Rock - и аз мисля, че не е никак подходящо за сватба, поне за сватба в моите представи - дървени пейки и маси...
Destiny, много е сладък ентусиазмът на малките деца, малките шаферчета са голямо очарование, нашите събудиха голям смях на сватбата:)Звучиш много щастлива и си личи, че организацията е огромно удоволствие за теб:) При мен нервичките преобладваха на моменти:)
Sea side е много красиво за лятна кокетна сватба с хора до 50-60 човека, подкрепям предложението на michelle. Мъжът ми беше ходил на сватба в Романтика - Галата и каза, че било доста приятно - отвън с гледка към морето и се превозвали гостите с корабче до там - романтично звучи...smile
Активен
polilqshka
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #29 -: януари 15, 2011, 10:52:53 »

Destiny, прекрасно местенце, поздравления:) Ние вече сме готови с фото и видео, избрахме Ангел Ненов, много ми допадна, дано не ни разочарова! Сега съм на вълна украса..чудя се кои цветове да избера, то няма мн варианти де:), избрали сме Бялата къща, а там акцента е оранжево..мисля бяло, жълто..уффф..трудна работа, понякога изобщо не ми работи въображението  blush.Влюбих се в онези лалета в стъклените сфери..приемам идеи всякакви:)
Активен
Страници: 1 [2] 3 4 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: