Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 15, 2025, 21:43:44

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 19   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Коледен подарък изпрати и съфорумка зарадвай ти  (Прочетена 81099 пъти)

moyra
Професор
Публикации: 413

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: декември 08, 2010, 22:40:46 »

Еййй,чехлите много ме кефят Bravo Честито на Milizandra i savka поздрави за идейните Снежанки  tease
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: декември 09, 2010, 10:51:49 »

Milizandra, много се радвам, че ти е харесал подаръка и е пристигнал благополучно при теб  give_rose

Аз бях голям куриоз този път с избора. Предните пъти, когато съм участвала ми се падаха послушковци, които познавам или лично, или съм контактувала с тях повечко. И въпреки това се чудих сума ти време какво да купувам.
Сега, Маги като ми прати съобщението с избора и аз веднага се втурнах към мненията ти. Попаднах на едно - може би от предни подаръци, не помня вече - и като видях, че си писала, че обичаш "майсторийки", веднага реших, че нещо в този дух ще взема. Просто, по-бързо до сега не бях вземала решение  girl_wink
После и ти самата сподели в темата, че обичаш такива неща, и понеже и аз обичам, вече се спрях на това окончателно. Та така, определено много обичам да избирам такива материали, откарвам часове в тези магазинчета и ми беше голям кеф. Обикалях от рафт на рафт, вземах нещо, после харесвах друго и така - с удоволствие го избрах и се надявам с удоволствие да си го ползваш и да твориш!

Ами това е от мен  Girl_hide
« Последна редакция: декември 09, 2010, 10:53:59 от bubka » Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: декември 09, 2010, 13:36:39 »

Здравейте и от мен  give_rose give_rose give_rose
Чехлите  са много хубави и точно по мярка като за мен  gcrst Christmas tree gcrst
Вече си ги нося  I-love-winter
Много много съм доволна от подаръка си и се надявам да не съм затруднила моята снежанка  smile

Ох, дано наистина са по мярка чехлите, защото страшно много ми харесаха.Когато тръгнах да търся подарък исках да е лично за теб, не просто украса за дома.Когато видях коледните чехли ми проблесна... това е, което търся.Идва обаче проблема с номера, незнаех към кого да се обърна за помощ и с огромен риск взех като за себе си. В краен случай реших, че в една къща винаги има нужда от топли чехли.
Радвам се, че си доволна от подаръка, за мен бе удоволствие yahoo

Роси, къде е бялата елхичка?Скри я , самичка да и се радваш?
« Последна редакция: декември 09, 2010, 13:38:22 от valka27 » Активен
_Ava_
Ентусиаст
**
Публикации: 149

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: декември 09, 2010, 13:43:43 »

Леле, аз не съм влизала тук няколко дни и за това време са се случили много неща! Докато ви четох си представях едно коледно дръвче, което с всеки пост ставаше все по-красиво и украсено - сякаш всеки подарен и получен подарък добавяха по един щрих към въображаемата ми елхичка!
Christmas tree
BaBy, Gergancheto, valka27, Milizandra, savka - Честити Подаръци! От това, което показвате оставам с впечатление, че всеки е получил правилния подарък!
Milizandra, Вероника, CabuHka, bubka, valka27 - Поздравления за добрия вкус! Личи си, че сте избирали и опаковиали подаръците за своите птиченца с много любов!
Активен
bubka
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: декември 09, 2010, 14:39:34 »

Валка, мила нищо не съм скрила, ами тази седмица са ми заети всички вечери, та нямам време да я сложа още. Ужасно е направо, и събота се работи, абее  girl_impossible
Със сигурност ще споделя с вас веднага след инсталацията  blum
Активен
dodo23
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: декември 09, 2010, 17:22:57 »

Ех,какъв кеф е в тази темичка-направо се чудя какво ме отказа да се включа в нея girl_impossible
Подаръците са един от друг по-красиви,а идеите на Снежанките много оригинални.
Браво момичета за идеята и реализацията! give_rose

Baby,Milizandra,радвам се,че успях да помогна. smile
Активен
Рубин
Публикации: 2491

« Отговор #66 -: декември 09, 2010, 17:35:46 »

yahoo yahoo *YAHOO*Имам си ПОООООООООООДАААААААААААААРЪЪЪЪЪЪЪК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! yahoo yahoo yahoo
Много съм развълнувана,ама мнооооого!!!!
Първо иискам да викажа,че моята снежанка ме изненада страшно мноооогооооо!Днес чаках 2 куриера и сега този които почука на вратата се оказа,че е с моя коледен подарък,а не това за което бях подготвена!Леееле като видях един огромен пакет и му викам-А това какво е? ;)Не очаквах точно днес и това адски много ме изненада и зарадва! heart
Като отворих пакета и пред мен стоеше една прекрасна кутия с още по прекрасните и любими мои цветове!

* IMG_5160.JPG (25.93 KB, 448x336 - видяно 201 пъти.)
Активен
Рубин

« Отговор #67 -: декември 09, 2010, 17:41:32 »

В нея ме посрещна една невероятно красива картчка!!!! heart

* IMG_5163.JPG (26.2 KB, 448x336 - видяно 194 пъти.)
Активен
Рубин

« Отговор #68 -: декември 09, 2010, 17:41:55 »

heart

* IMG_5166.JPG (23.45 KB, 448x336 - видяно 201 пъти.)
Активен
Рубин

« Отговор #69 -: декември 09, 2010, 17:43:41 »

Зарадва ме много детското костюмче-невероятно е yahoo!Казах си-Ех,как ме зарадва!А като видях че е на Комес!!!!!Днес получих спално чувалче на тази фирма,много я харесвам!

* IMG_5167.JPG (59.71 KB, 336x448 - видяно 221 пъти.)
Активен
Рубин

« Отговор #70 -: декември 09, 2010, 17:47:47 »

А това което натежаваше се оказа един великолепен сервиз-коледен,ами нямам думи просто!Не съм очаквала такава изненада!
Мила моя Снежанке,много ме зарадва,многоооо!Извинявай,че не мога да направая асоциация и да те намеря с името ти от форума!Дани,твоя подарък беше първия които получих за Коледа и е прекрасен! heart
Момичета,чувството е прекрасно!Няма да пропускам такива приятни изненади! yahoo

* IMG_5168.JPG (42.77 KB, 448x336 - видяно 181 пъти.)
Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1407

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: декември 09, 2010, 17:50:21 »

Хихихихихихи, Рубин много се радвам, че си го получила smile и ти харесва.
Благодаря на Вярка и Маги за помощта при издирването на телефона ти smile.
Надявам се дрешките да станат на малката.

Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: декември 09, 2010, 17:52:18 »

Много красиви подаръци  Bravo Браво на Дани и на Валка за добрия избор на подаръци  good

Внимание - нов отговор бе публикуван докато ти пишеше.
  smile
Активен
Рубин

« Отговор #73 -: декември 09, 2010, 18:08:40 »

Ах,Даниииииииии,страхотен е бе милаааа! *INLOVE*Дрешките са чудни и още сега  ги пускам да ги пера!Нямам търпение да я онлека и ще я снимам! heart
Много хубав подарък си сътворила, Bravo!
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: декември 09, 2010, 22:23:29 »

yahoo yahoo yahoo много хубаво коледно настроение ме обхваща като отворя тази темичка  yahoo
Супер подаръци има вече  Bravo
Аз още не съм купила подаръка на моето птиченце  sad Имам няколко идейки , но все още се колебая ..... дано тези дни успея да го купя и да зарадвам и аз моето птиче  blum
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 19   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: