Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

април 10, 2025, 18:50:20

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 19   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Коледен подарък изпрати и съфорумка зарадвай ти  (Прочетена 78535 пъти)

BaBy
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1071

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: декември 07, 2010, 15:21:46 »

Ох, да си призная и аз съм ужасно затруднена с избора на подарък на моето птиче huhhuh.gif И съм в едни размисли и страсти, тя е написала в общи линии какво не харесва и какво харесва, но и аз като Мърче не искам просто да отбия номера, а да се зарадва и да бъде полезен подарък, но пък и други спънки имам, които допълнително ми усложняват крайната цел, но да видим, имам още малко време good Girl_hide girl_wink
Активен
Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: декември 07, 2010, 16:01:48 »

И аз имам подарък  yahoo yahoo yahoo

Вярка още веднъж благодаря  give_rose 

Не знам как успявате да ги снимате с подаръчните опаковки, аз така се нахвърлих че не успях да я снимам  yahoo  Подаръка ми е чаша със зодията, интересн шал в един от любимите ми цветове - сив, играчка за Дияна, която тя сега разучава, топка за елхата и картичка  yahoo Всичко е прекрасно, ще снимам след малко че се зареждат батериите  blush
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 638

"Do you think that our love can create miracles?"

« Отговор #47 -: декември 07, 2010, 16:27:37 »

Честито на всички послушковци! Подаръците ви са страхотни  yahoo Аз вече съм намислила какво ще купя, но изчаквам още малко, за да наближи Коледа smile
Активен
Milizandra
Любопитен
*
Публикации: 41

« Отговор #48 -: декември 07, 2010, 17:37:55 »

Хахахаха, чакайте да ви разкажа сега за подаръка на BaBy. Понеже тя не беше оставила телефон, от куриерската служба не искаха да ми вземат пакета за изпращане. Как ли не му се молих на момчето, накрая му намигнах 2 пъти и той вика: "охххх, добре... ще ме уволнят някой ден заради такива като тебе blum blum"..... И после каза, кажи на получателя да си седи утре цял ден на адреса иначе колегата ще ме обезглави.... Ами сега??? Как да кажа на BaBy стой си у вас?  nea

И сега се включва Dodo23 помощ за да я предупреди, за да запазим тайната до последния момент  blum
Dodo23 специални благодарности за теб  give_rose give_rose give_rose

Ама как се радвам, че си харесала подаръкааааааааа yahoo yahoo Избиран е с много любов и със специално внимание heart heart
BaBy, исках да ти подаря нещо, което да ти е от ползва за това взех козметиката, а ръкавицата е да остане за спомен и всяка Коледа да си спомняш за мен, като вадиш тенджерата с горещи коледни сърмички blum blum
За Анелия исках да е нещо, с което да си играе и да го гушка...
А за батко ти Емил му взех нещичко, за да не остане по-назад и той от жИнитИ в къщата  sarcastic sarcastic sarcastic

Таааа.... много се радвам, че подаръка е внесал радост в твоя дом  yahoo
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: декември 07, 2010, 18:02:06 »

Браво  Bravo неблагородно ви завиждам за идеите,при мен нещо липсват и аз като Йо и Мърче,не желая просто да отбия номера и все още съм в чуденка какво да е.
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #50 -: декември 07, 2010, 19:01:42 »

Голям кеф е тука при вас   danceg danceg danceg
Подарьците ви са страхотни  yahoo yahoo yahoo
Браво на всички ранни Снежанки  Bravo Bravo Bravo

Аз не участвам тук, но днес разпратих подарьците на близките си, та бях баш като дядо ви Коледа с една голЕеееема торба пьлна с колети  santz Остава само да надпиша и пусна тазгодишните картички  danceg

gcrst  Christmas tree  gcrst

« Последна редакция: декември 07, 2010, 19:03:40 от inaxastra » Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: декември 07, 2010, 19:25:33 »

Герчо дано наистина да ти харесва и да сте щастливи  yahoo
Опаковката беше невероятнаа  blum

Браво Снежанкии и послушковци  Bravo
Активен
магито
Global Moderator
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: декември 08, 2010, 10:25:30 »

Леле колко много ви се радвам ако знаете  yahoo много ми е коледно и весело като ви чета smile

Искам снимки от всички ви, така че Герчо не се спотайвай ами покажи какво ти е изпратила Вяра.
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: декември 08, 2010, 14:37:56 »

ИИИИИИИИИИИюююююпппиииии yahoo  yahoo  yahoo
Познайте кой си има подаръцииииииии yahoo  yahoo  yahoo
И ние с Ивка много сме слушкали тази годинаааааааа
Ивка скоро ще се перчи с новото си боди danceg.Обърнете внимание на шапето, много е яко goody cap, аз си имам невероятна свещ, ухае прекраснооооооо.Имаме и уникална картичка, предполагам ръчна изработка от самата Сабинка
Мила Сабинка, благодарим от все сърце, направи ни много щастливи, внесе празнично настроение в дома ни, усмихна лицата ни.Благодаря!!!
Тра-ла-ла-ла..... bouncinggirl bouncinggirl bouncinggirl bouncinggirl bouncinggirl bouncinggirl bouncinggirl

bouncinggirl bouncinggirl bouncinggirl bouncinggirl bouncinggirl bouncinggirl bouncinggirl bouncinggirl

« Последна редакция: декември 08, 2010, 14:59:04 от valka27 » Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: декември 08, 2010, 14:50:11 »

Леле колко много ви се радвам ако знаете  yahoo много ми е коледно и весело като ви чета smile

Искам снимки от всички ви, така че Герчо не се спотайвай ами покажи какво ти е изпратила Вяра.

Готово Маги  blum

Това е шала, който всъщност е много интересн защото е кръгъл, може да се носи по какви ли не начини  Wink

Тука даже имам кафе в чашата  blum blum
Активен
CabuHka
Професор
Публикации: 378

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: декември 08, 2010, 14:58:20 »

ИИИИИИИИИИИюююююпппиииии  Познайте кой си има подаръцииииииии yahoo  yahoo  yahoo
И ние с Ивка много сме слушкали тази годинаааааааа
Ивка скоро ще се перчи с новото си боди danceg .Обърнете внимание на шапето, много е яко goody cap, аз си имам невероятна свещ, ухае прекраснооооооо.Имаме и уникална картичка, предполагам ръчна изработка от самата Сабинка
Мила Сабинка, благодарим от все сърце, направи ни много щастливи, внесе празнично настроение в дома ни, усмихна лицата ни.Благодаря!!!
Тра-ла-ла-ла..... bouncinggirl bouncinggirl bouncinggirl bouncinggirl bouncinggirl bouncinggirl bouncinggirl

bouncinggirl bouncinggirl bouncinggirl bouncinggirl bouncinggirl bouncinggirl bouncinggirl bouncinggirl

Много се радвам, че са ти харесали подаръците smile
Активен
Milizandra
Любопитен
*
Публикации: 41

« Отговор #56 -: декември 08, 2010, 17:57:46 »

Много съм щастливаааа yahoo yahoo Имам си и аз коледен подарък и той е прекрасен  yahoo yahoo

Направо ще откача от кеф tease tease
Благодаря много на bubka, тя е моята сладка Снежанка, която днес ме изненада много приятно и цял ден немога да си намеря място от вълнение!!!!!!!! Girl_hide Girl_hide
Сутринта ми звънна непознат номер и каза "ало, добро утро... този разговор се записва, с цел нещо си (не запомних) до няколко минути ще получите пратка и дължите 0 лв и една усмивка" и затвори...
Аз си помислих, че някой се бъзика (честно)  sarcastic
Обаче след минутки наистина се звънна на вратата и Оооооо  наистина куриер shok, трепереха ми ръцете докато подписвах  sarcastic sarcastic

Ши мЪ извиняватИ, ама моя подарък е много готииииииииннн. Направо тази bubka искам да я разцелувам  gu6

Имам си 15 коледни печатаааа в комплект с  11 цвята мастило за тях... А аз обожавам да майсторя и направо се пръснах от кеф.. Печатите са еленчета, елхички, звездички, снежни човеци... абееее направо кеф, кеф, кеф, кеф....
Имам си и много красиво свещниче коледно, което веднага отиде по направление към останалата коледна украса  yahoo yahoo
bubka, ми е направила собственоръчно картичката и аз и благодаря от сърце за отделеното време специално за мен и за невероятния подарък, който в прочем беше опакован в любимите ми цветове хартия..
Ох, много съм шастлива, бе хораа yahoo yahoo yahoo

Сега пускам една снимка, че така и не се научих как се пускат повече снимки в един пост, а останалите фотоси качвам в галерията си, за да ги видите и вие  danceg danceg

bubka за теб мила  heart heart heart heart heart heart heart

* CIMG8071.JPG (73.59 KB, 400x300 - видяно 2377 пъти.)
Активен
savka
Сватбар
Публикации: 270

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: декември 08, 2010, 18:37:53 »

Здравейте и от мен  give_rose give_rose give_rose
И аз си имам вече подарък  yahoo yahoo yahoo
Снощи получих съобщение от моята снежанка ,че утре до 14:00 подарък ще получа  smile smile  smile
Сутринта ми се наложи да излезна по работа и много се надявах да не дойде куриера точно когато ме няма ......извадих голям късмет -тъкмо се прибирам и няма и 2-3 минути той беше на вратата tease yahoo tease  Малко ме уплаши защото рядко някой чука на вратата повече хора използват звънеца  Моята мила снежанка е valka27 give_rose give_rose give_rose give_rose give_rose
Много и благодаря за чудесния подарък  give_rose
Чехлите  са много хубави и точно по мярка като за мен  gcrst Christmas tree gcrst
Вече си ги нося  I-love-winter
А коледния венец вече си има и той местенце  snow-man snow-man Santa
Много много съм доволна от подаръка си и се надявам да не съм затруднила моята снежанка  smile
 И много и благодаря че наистина всичко е в коледния дух  I-love-winter Christmas tree I-love-winter

* DSC06081.JPG (73.25 KB, 448x336 - видяно 254 пъти.)
« Последна редакция: декември 08, 2010, 18:40:57 от savka » Активен
savka
Сватбар
Публикации: 270

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: декември 08, 2010, 18:43:48 »

И ето ми съдържанието на подаръка  I-love-winter Christmas tree Santa Santa2 Santa Santa2 santz Christmas tree

* DSC06086.JPG (69.72 KB, 361x332 - видяно 2315 пъти.)
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: декември 08, 2010, 20:52:01 »

Milizandra, как ти завиждам за печатите, ако знаеш  sarcastic
savka, чехлите са много красиви. Да си ги носиш със здраве!
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 19   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: