Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

април 24, 2025, 08:49:28

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 81 82 [83] 84 85 ... 101   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбените покани  (Прочетена 534757 пъти)

veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #1230 -: септември 07, 2007, 22:34:08 »

Браво миличка, доста са оригинални  Bravo Поздравления за чудесното хрумване  Bravo
Активен
Вероника
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #1231 -: септември 07, 2007, 23:33:07 »

smile Благодаря ви! Радвам се че са ви харесали  girl_wink
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #1232 -: септември 08, 2007, 09:16:33 »

много са красиви мила моите поздравления макар и късничко да се включвам blush
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1128

« Отговор #1233 -: септември 10, 2007, 08:42:32 »

Мила Вероника, първо евала колко бързо се организираш- като по команда,киикикикки  laugh  girl_in_love
Много хубава снимка си избрала за поканите, много сте сладки и двамата. Ако позволиш, на мен ми се струва, че се получава сериозен контраст обаче между тена ви и синия цвят.  blush Бих те посъветвала /не знам ти ли си си ги правила с Фотошоп-а, или друг/да помолиш човека, който ще ги печата, преди това да ви "посини" малко, за да се преливат лицата ви с фона. Има и други неща, които могат да се дооформят, но нямам време да обработвам снимката сега. Позволих си само малко да си поиграя с вариациите /във Фотошоп, не знам дали го ползваш/. Ето горе-долу какво имам предвид за посиняването /а може да се направи още по-прецизно, може да се направи така, че лицата ви да "греят", като плакат..много работи/. Хвани някой да си поиграе, убедена съм, че няма да съжаляваш.

Ето снимката и ме извини, ако не ти е приятно да се набърквам, просто ми се стори, че още по-хубаво може да стане.  give_rose  give_rose

Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #1234 -: септември 10, 2007, 10:53:38 »

Благодаря ти Авва, ще помисля по въпроса. И ми е приятно да ми даваш идеи  girl_wink girl_in_love
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #1235 -: септември 10, 2007, 11:01:42 »

тази идея наистина и на мен ми харесва Bravo а аз да ви кажа колко съм несериозна все още не съм раздала всички покани Oh my ... crazy нямам време много съм зле драпах драпах зор давах покани та покани и сега още седят в нас ohmyнаправо съм за beating
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #1236 -: септември 10, 2007, 11:06:35 »

Ние решихме поканите да са по така със снимка, хубава хартия и с обложка и вътрешна страна за да останат за спомен, тъй като подаръчета няма да взимаме. Много хора ми казват че ги забравялинякой от гостите покрай еуфорията - аз лично никога не съм. Що за хора?  crazy
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #1237 -: септември 10, 2007, 11:11:22 »

Да ти кажа наистина има такива които ги забравят- то и аз много се чудех, но всички хора са различни  Girl_hide
kleo_20 сладка няма страшно, аз ако ти кажа че две седмици преди сватбата раздавах покани, а на едната ми приятелка я дадох една седмица преди това- така че въобще не се притеснявай ще ги раздадеш  give_rose good
Активен
tanichka
Сватбар
Публикации: 223

« Отговор #1238 -: септември 10, 2007, 15:09:08 »

Ох  нашите покани не са готови още,а какво остава да ги раздаваме. За приятели не се тревожа, те си знаят и мога и предния ден да ги им ги дам, но на милото колегите са малко сложни и имаме близки в чужбина и исках поканите да пристигнат в по-приличен срок, но никой не ми е виновен - аз майка ми да питам, свекито да каже, ама и милото и то. Никой не му се занимава, но всеки да погледне и да си каже мнението. След два ще са готови и само тогава някой да каже нещо  beating
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #1239 -: септември 10, 2007, 15:10:52 »

не се притеснявай миличка всичко ще бъде наред и никой няма да смее нищо да каже че иначе beating лично ще раздам правосъдие
Активен
tanichka
Сватбар
Публикации: 223

« Отговор #1240 -: септември 11, 2007, 14:26:55 »

Преди малко си взех поканите. Сега остана да ги рапределям и всеки да си ги раздава.
Много ти благодаря за покрепата Клео   girl_in_love kiss2 Само тук момичета разбирате, че подготовката не е само еуфория от празника, а и е леко изнервящо, защото трябва да вършиш едновременно няколко неща и нищо не можеш по-рано да приключиш, всичко до последния ден се уговаря.  hysteric
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #1241 -: септември 11, 2007, 17:32:33 »

Да ви се похваля  Bravo DANCE laugh yahoo danceg
Поканите ми ще бъдат реализирани в най-скоро време ще ги имам и ще ги раздавам  yahoo yahoo yahoo
Активен
Natalia Borisova
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #1242 -: септември 12, 2007, 15:08:16 »

Браво Вероника!  Bravo Да ги покажеш когато станат готови  blush
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #1243 -: септември 12, 2007, 15:24:13 »

чудесна новина мила много се радвам за теб тръпна да ги видя вече danceg girl_in_love
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #1244 -: септември 12, 2007, 18:50:50 »

Естествено, че ще ви ги покажа  good
Майка вчера се е видяла с момичето, което ми ги прави в Бургас за да избере хартията и ги е видяла - каза че са мн хубави  danceg danceg danceg Bravo
Активен
Страници: 1 ... 81 82 [83] 84 85 ... 101   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: