Сватбените покани

<< < (298/302) > >>

elenceto:
Абсолютно съм съгласна с prin4ipessa, двете са много интересни, но всяка си има и отделен стил, като за сватба на мен втората ми се струва по - удачна!Много оргинална идея, поздравления и от мен @}->--

Alucinado:
Гери, предвид избора на оригиналните ви покани, останах с впечатлението, че не планирате тежко тържество, а по-скоро нещо леко и закачливо. Ако съм разбрала правилно - според мен втората покана е удачна (на мен по принцип тя повече ми харесва, но зависи дали се връзва на стила на който сте се спрели)

mirmar:
Интересни елегантни покани с пеперуден мотив:

Gery79:
Ей сладурковци, мерси за мненийцата.Старшни сте да знаете. Винаги на среща:) Та и аз съм съгласна с вас че тез покани дето стъкмих снощи с едно отворено и едно полузаспало око са различен стил. И от чисто практична гледна точка да ви кажа че тъй като кутийките за шоколадовите покани са правоъгълни нияма да ми е много лесно да направя втората защото ще се разтегли доста и не знам как ще стои и за тва за сега се спирам на първата хем е семпла и няма да взема фокуса на шоколада. Днес ще питам Матиас какво харесва ,а ако сътворя нещо ново ще пусна пак.

Ivet:
Първия вариант на поканата ти по ми допадна по стилна  е другата е като за ергенско или моминко парти
Мое лично мнение!Давай все така направо всеки момент ме изненадваш с различини идей БРАВО! :bravo:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница