Сватбените покани

<< < (297/302) > >>

Gery79:
Ами нашите струват 6 евро всяка + кутийката но това е в Швеция.Значи мисля в България може и за 2 лелева сигурно ама аз кво говория като идея си нямам за цените.Но съм убедена че могат да направят.използва се сущият принтер както и за снимките на тортите

Gery79:
Значи аз какво сътворих тая вечер.Мисля да сложа по едно листче в кутийката с шоколадовата покана и едно финно листче от типа плътна оризова хартия(не знам и как се кава даже) с принтиран текст на поканата че недай си боже се разтопи шоколада хората да разберат защо аджеба им го праам  *db*

Та искам съвет,направих две ,те не че са одобрени от мъжкото тяло ама аз да ви питам първо вас.

Gery79:
втората

блясъчко:
Цитат на: Gery79 в февруари 08, 2008, 02:32:19

Значи аз какво сътворих тая вечер.Мисля да сложа по едно листче в кутийката с шоколадовата покана и едно финно листче от типа плътна оризова хартия(не знам и как се кава даже) с принтиран текст на поканата че недай си боже се разтопи шоколада хората да разберат защо аджеба им го праам  *db*

Та искам съвет,направих две ,те не че са одобрени от мъжкото тяло ама аз да ви питам първо вас.

gery79, разкошна идея за шоколадови покани. не знам дали варианта със снимката ще се получи, ако хартията прозира. лично на мен много ми допада първият вариант  :bravo:

prin4ipessa:
Ами те всъщност са 2 различни стила, които си имат своя собствен чар, но като че ли повече клоня към първата. Тя ми е много финна и сватбена, не че другата не е хубава, но е по-весела и щура и бих я свързала по-скоро с рожден ден отколкото със сватба.  :) Да видим другите какво ще кажат.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница