Сватбените покани
блясъчко:
:eager: момичета.. искам... тази... хартия!!! :girl_cray2: ...
Gery79:
Аз такава съм виждала тук по книжарниците и има различни цветове ,малко е по-скъпичка от останалата хартия за декорация.Но в България със сигурност ще има.Особенно пък в София
блясъчко:
Цитат на: Gery79 в февруари 08, 2008, 12:54:45
Аз такава съм виждала тук по книжарниците и има различни цветове ,малко е по-скъпичка от останалата хартия за декорация.Но в България със сигурност ще има.Особенно пък в София
за съжаление, дори в софия не се оказва толкова лесно.. а снимката на хартията е от любимия ми магазин за художествени материали, но той не е в БГ!! :GROAN:
ето от какво се вдъхнових:
Gery79:
звездиче намерих в моя магазин фаворит в стокхолм за хоби материали нещо подобно.5 листа А4 струват 3.90 евро. Мисля че можеш да си поръчаш и онлайн с кредитна карта ако имаш. Но мисля че е дооста скъпичко за България.
http://www.pandurohobby.se/pan/IboxServlet?p=IXS790&OPT=GET&AID=025746
abel:
Цитат на: zvezdiche в февруари 08, 2008, 13:20:54
Цитат на: Gery79 в февруари 08, 2008, 12:54:45
за съжаление, дори в софия не се оказва толкова лесно.. а снимката на хартията е от любимия ми магазин за художествени материали, но той не е в БГ!! :GROAN:
ето от какво се вдъхнових:
Ако не си ходила - посети магазин Слънчоглед.
Когато експериментирах с моите покани си купих от там подобна, само че в розовичко, формат А4 - беше с явно текстилен мотив.
И задължително провери магазините за опаковъчни материали - има подобна опаковъчна, само трябва да си я изрежеш по едно листче А4. Мислям че ще мине на мастилено струен принтер ;)
Нищо не пречи да опиташ, аз доста експериментирах с моите и при някои супер нестандартни комбинации имаше доста добър резултат:)
Навигация
[0] Списък на темите