Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 29, 2024, 16:03:55

 
Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:
 
   Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 10  (Прочетена 177191 пъти)
 
Vessi
Професор
****
Пол: Жена
Публикации: 340



« Отговор #120 -: октомври 28, 2010, 16:45:47 »

Ей Плами мерси, обичам да готвя ама хич не си падам по въртеливи неща, изглежда лесно ще опитам а имам и повод, девер ми които е мнооого капризен ще идва да види малкия та да видим дали ще го сюрпризирам.За сега събирам менюто - Салата със синьо сирене и червени боровинки , бьоф строганов и твоите топчета .Разбира се приемем предложения:)
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 880



Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: октомври 28, 2010, 16:49:17 »

Vessi става много лесно и бързо, аз съм правила и фигурки от тази смес.Веднъж за Коледа на детенцето на братовчедка ми моделирах дядо Коледа  с чувал с подаръци.Стана много ефектно и той се радваше много , а другото което му бях правила беше снежен човек ,но за нещо вместо кафяв шоколад ползвах бял.После да се похвалиш какво се е получило . smile
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 923



Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: октомври 28, 2010, 17:02:06 »

Аз направих щрудела на conflate Страхотно е вкусен и е много лесен и бърз smile
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 681



« Отговор #123 -: октомври 28, 2010, 17:21:03 »

Момичета, аз преди време съм яла едни кифлички солени, вътре имаха лютеница, краставичка и салам и бяха изпечени. Много вкусни! И сега от няколко дни си мисля за тях и много ми се ядат. Искам да попитам дали според вас тестото е съвсем обикновено като това, което продават във всички магазини или трябва да си го направя сама по по-специален начин? В чуденка съм дали да не купя едно тесто тази вечер и да пробвам...  crazy
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 880



Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: октомври 28, 2010, 17:23:26 »

Или е обикновено или е козуначено.
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 923



Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: октомври 29, 2010, 11:21:16 »

Момичета може ли някои да ми даде изппитана рецепта за ореховки или друго нещо с орехи, че имам едни дето трябва да ги употребя smile
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863


Dum spiro, spero!


« Отговор #126 -: октомври 29, 2010, 11:35:16 »

Госпожица, аз веднага ти предлагам варианта от миналата седмица за пълнените ябълки по рецепта на Йоана. Стават много свежи и вкусни, чак не повярвах. Мисля, че рецептата е на някоя от предишните две страници. Аз нямах сушени кайсии и добавих хрупкаво мюсли със слушени плодове, освен орехите, получи се много добре.

Иначе доколкото знам ореховките се правят със счукани орехи и белтък, ама се чудя колко ли излиза като количество, че не ми се започва приготвяне за десетина сладки. Сподели после как си ги направила.  good
Активен
Agent T
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 611



Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: октомври 29, 2010, 16:48:42 »

Мацки, търся изпитана и вкусна рецепта за тиквеник...идеи?
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 880



Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: октомври 29, 2010, 17:11:33 »

Мацки, търся изпитана и вкусна рецепта за тиквеник...идеи?
Лесен е защото се правят с купени кори не се налага да точиш.Взимаш една кора  и я намазваш с олио ,после я сгъваш на две ,поръсваш с захар и с предварително настърганата тиква(като се настърже се оставя малко и се изстисква , по желание можеш да я омесиш с канела), по желание поръсваш с ядки , навиваш на фитил и после на охлювче.Отгоре напръскваш с олио и печеш.Вариш сироп по желание можеш да го карамелизираш или да му сложиш ванилия и оставаш да се охлади след като се опече тиквиника го заливаш със сиропа.Оставяш го няколко часа да престои и става страхотно вкусен ето и снимка от последния път в който го направих.
Активен
Agent T
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 611



Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: октомври 29, 2010, 17:39:09 »

Благодаря, мила...точно купих кори и и тази вечер мисля да се развихря...
Имам тиква  и цял ден се чудя какво да я правя, защото е доста голяма, а в къщи само аз обичам тиква..Съпругът ми евентуално би ял само ако е на баничка или нещо подобно...
Пък аз да изям цяла тиква сама  crazy
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 880



Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: октомври 29, 2010, 17:41:16 »

Agent T надявам се да ти хареса ,аз едва за първи път я правих миналата година и много ми хареса , също така можеш ако желаеш да запържиш малко  тиквата също ставало хубаво , но аз нямах време тогава и я правих директно.
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 681



« Отговор #131 -: октомври 29, 2010, 17:46:22 »

Agent T, аз на твое място бих си я изпекла. Обожавам печена тиква. А ти щом си обичаш тиква, а и е големичка...  good
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 923



Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: октомври 29, 2010, 18:28:12 »

Ядат ми се едни нещица, които приличат на сплескани кюфтенца и се правят от лук, но не знам точната рецепта или как се казват, ако някои може да помогне cook
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425


« Отговор #133 -: октомври 30, 2010, 17:57:40 »

Днес правихме погача за Марти ,бяхме само жени /както повелява традицията /и беше много приятно парти.Искам да ви покажа хубавата питка и вкусната торта приготвени от свекърва ми

 

   
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425


« Отговор #134 -: октомври 30, 2010, 18:00:43 »

И последно
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2011, Simple Machines