Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 00:00:57
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на Milataaа - 22.08.10
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
11
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на Milataaа - 22.08.10 (Прочетена 49001 пъти)
asseto
Сватбен ГУРУ
Отг: Сватбата на Milataaа - 22.08.10
«
Отговор #15 -:
август 02, 2010, 10:17:29 »
Честита темичка и от мен! Леки и усмихнати последни седмици като госпожица и една невероятна сватба!
Активен
Milataaa
Професор
«
Отговор #16 -:
август 02, 2010, 19:36:14 »
Благодаря, Asseto
_Roxy_ , да, даже на опаковката го пише това, но сме с нагласата, че ако е много ветровито ще пропуснем иначе ще ги пускаме някъде по-отвисоко. Управителят на Бриз каза, че нямало проблеми досега, а често са ги използвали...Но ако е ветровито няма да рискуваме да опожарим някой и да завършим празненството в затвора
Имаме толкова неща да уточняваме, а нямаме време:) Да се надявам, че тази събота ще свършим повечето....Днес окончателно облякохме малките шаферчета. Купили са роклята, която харесахме на малката и в сряда на последната проба за роклята ми ще и поръчаме колан с панделка в цвета на моята рокля , а малкият ще е с розова ризка и бял панталон:) Той е рус със сини очи, тя тъмничка с тъмна коса и кафяви очи, големи бонбони са заедно:) Даже онзи ден малката казала, че ще се омъжи за него
Каква романтика
«
Последна редакция: август 02, 2010, 19:41:55 от Milataaa
»
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #17 -:
август 02, 2010, 20:01:12 »
Макар и с известно закъснение-честита темичка
Трябва да призная, че сте ми една от любимите двойки, които видях от албумите във форума-красиви, с емоционално и индивидуално излъчване. Досега тайничко и с интерес следях темата за сватбата ти, но не можах да се стърпя при написаното от теб за думите на малката ти шаферка. Наистина е много романтично и чаровно
От разказаното от теб си личи, че сватбата ви ще е запомняща се с всеки един момент от нея.
И за друго не мога да се въздържа да пиша. Бъдещият ти съпруг е страшно талантлив музикант! Стискам му палци да има късмет, за да можем тепърва да слушаме за него. А какво по-хубаво вдъхновение от жената, с която е избрал да сподели живота си
П.П. Ще следя с удоволствие и по друга причина-гордея се, че толкова красива жена ми е съгражданка
Активен
ina0208
Ентусиаст
Публикации: 76
«
Отговор #18 -:
август 02, 2010, 20:31:15 »
честита темичка!По всичко дето си написа за ващия сватбен ден,си личи,че ще бъде една невероятна и запомняща се сватба!
Активен
Milataaa
Професор
«
Отговор #19 -:
август 02, 2010, 22:12:28 »
Благодаря ви!!!Michelle, страшно мили думи! Още повече се радвам, че сме съгражданки:)) Всяка сватба е неповторимо преживяване за двойката, много се надявам и за нас да е така! И вярвам, че ще е така, само да не надделяват страховете ми за лошо време, но знам че даже и не трябва да си го помислям:)))
Малко ми се струпва напоследък - точно когато започвахме приготовленията за сватбата , заех нова позиция във фирмата, в която работя и ми се налага много да чета закони и да работя. Някак даже в един момент сватбата остана на заден план, но сега с приближаването й и приготовленията ми идва един сладък вкус...на сватба:)))Сещам се за думите на Данчо - годеникът ми: за да правиш хубава музика, трябва да имаш добра душа, да си добър човек... За това го обичам много - защото е страшно земен, добър, усмихнат и позитивен човек. Даже когато се запознахме аз не го взех насериозно-дълга коса, музикант....Много различен от мъжете, които съм познавала. Той живееше в Гренландия, запознахме се в Алиби няколко дни преди да замине обратно към белите мечки:) Той замина и започнахме да си пишем всеки ден...постепенно така ме превземаше с топлотата и добротата си.. че когато се върна вече бях тотално запленена от него...Така се случи, че плановете му в Гренландия се пообъркаха, баща му почина и той остана няколко месеца в България...Достатъчно време да осъзнаем, че сме нещо повече един за друг... Отначало си мислех, че с тази "несериозна" професия /насаждано с времето, може би защото не съм познавала хора като него/няма как да имаме общо бъдеще, но вече днес мога да заявя, че страшно уважавам таланта му, професията му. Той е и много умен , с разностранни интереси...Хубаво е как с времето за разлика от мои предни връзки аз виждам все повече хубавите му черти, а не лошите. И му завиждам на професията, че когато отида в бара при него виждам как хората ги даряват със страшно положителни емоции и любов - това е тяхната награда....аз съм свикнала да работя в една скована атмосфера и това...това за мен е благословия....И като чета отзивите ви, мили момичета, наистина се убеждавам, че работата им предизвиква много и хубави чувства. Много приятно съм изненадана от коментари, които го разпознават като добър музикант....Трогвате ме всеки ден. Пожелавам на всяка от вас да се чувства винаги окрилена от силата на любовта с половинката й:)
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
«
Отговор #20 -:
август 03, 2010, 09:15:57 »
Milataaа
, мога да кажа, че ти си не по-малко харизматична от годеника ти. Определено умееш да влияеш на хората (визирам себе си) с думите си. Някак заразителни са постовете ти
Много ми харесва мисълта, която си публикувала под постовете ти.
Активен
Milataaa
Професор
«
Отговор #21 -:
август 03, 2010, 23:32:02 »
Благодаря ти, lionelsa
Някак след тежкия работен ден е наистина удоволствие и страшно много се разтоварвам да чета из форума за вълненията на всички момичета, да чета и отговорите ви:) Едно позитивно чувство витае из въздуха...Иска ми се и в ежедневието ни да сме заобиколени повече от това чувство, което витае тук из форума:) Четох няколко вечери разказите на Madmoisel /бъркам май как се пише/ и Divanetata след сватбите и така плаках ...някак толкова мило ми става като чета, чак ми става смешно, че ако ме види някой мой познат ще умре да ми се смее
А мисълта отдолу не знам как я изкопах една вечер и страшно много ми хареса, открих я заедно с един текст-малко е дълъг, но много ме впечатли лично мен и не знам даже на кого е...Обожавам мъдри мисли и имах едно книжле, на всяка страница с различна таква и като ми е било гадно..съм затваряла очи и съм отваряла произволни страници-прочитам каква мисъл ми се е паднало и така ми става хубаво:)))
Текстът е:
"Има любов, която не забелязваш, защото тя толкова леко докосва студенината на ежедневието, че не би могла да го промени ако някой не и подаде ръка. Има любов, която връхлита като торнадо и след нея остават само разбити мечти и остатъци съществуване. Има любов, която чакаш с дни, месеци, седмици и години, а тя все не идва и не идва, обречена на несъществуване… Има любов, която се колебае дали да премине прага на настоящето и понякога го прави, а друг път просто си остава в бъдещето… много често завинаги…
Има обаче такава любов, която независимо дали ще се случи или не, променя съзнания, срива стени, върши чудо след чудо. Тази любов понякога адски боли, а друг път те задъхва от щастие, понякога те води, а друг път е сляпа, понякога те убива за да те възкреси или да те погуби завинаги.
Такава любов не можеш да предизвикаш, нито пък да търсиш или пренебрегнеш. Не можеш да я пропуснеш край себе си незабелязано… Когато се случи ти просто знаеш, че това е ТЯ… знаеш, че животът ти тръгва в нов коловоз - знаеш, че нищо няма да е както преди… знаеш, че дори самият ти няма да си вече точно същия…
Това е ИСТИНСКАТА любов - тази която остава дори евентуално да си отиде някой ден - остава в някои от пукнатините на сърцето и напомня за себе си с меланхоличния си ревматизъм. Остава в погледа и влагата в очите, остава в сънищата и спомените - остава едновременно в миналото и бъдещето… Защото само тя умее това…
За тази любов си струва всяка саможертва, всяка възможна или невъзможна цена, всеки миг и всеки дъх от краткото ни и чупливо съществуване. Дори ако тази любов опустоши сърцата ни завинаги…
Тази любов идва за да остане и за да ни промени и от нас зависи дали ще ни възвиси или погуби. Идва в косите на едно момиче и очите на едно момче, в сплетените им ръце, в една прегръдка или едни докоснати устни…
Това беше минутката на незнайния писател:)))))))))))Мен ме трогна истински, когато го прочетох за първи път.....
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
«
Отговор #22 -:
август 04, 2010, 09:07:48 »
Направо настръхнах като го прочетох
Пожелавам ви вашата любов през годините винаги да бъде тази Истинската!!
Активен
bubu_123
Сватбар
Публикации: 227
«
Отговор #23 -:
август 04, 2010, 09:15:08 »
Прекрасно...
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #24 -:
август 04, 2010, 09:35:04 »
Невероятно е, настръхнах!
Активен
mstoqnova
Професор
«
Отговор #25 -:
август 04, 2010, 09:52:24 »
Много е трогателно и също толкова вярно.
Активен
Milataaa
Професор
«
Отговор #26 -:
август 04, 2010, 19:36:53 »
Много се радвам, че и на вас ви е въздействал този текст, бих се радвала да разбера на кого е, ще се поровя още-дано открия:)
Днес си поръчахме торта в Lamore - даже ми стана смешно как се наредихме на опашка за поръчки едва ли не:) От Бриз ми казаха, че от един месец на тяхна сватба не е имало от друга фирма торта, всички поръчвали от там
И казаха, че наистина са много вкусни тортите /това беше след като я поръчахме, предупредих ги, че за 16 ще я доставят/. В еуфорията забравих да уточня с какъв крем да са блатовете, нито тел си оставих
и звънях после пак ...Голям смях. Ами на годеника ми не му понасят дългите избори на цветове и детайли, та аз от притеснение, че ми нервничи и забравих всичко...
Избрахме и менюто в Бриз 2 и искам много да похваля Калин-управителя. Невероятно отзивчив и мил. А за неделните сватби правят страхотни жестове. Предлагат безплатно пандели за столове/за късмет имат в цвят праскова, какъвто искахме/ - понеже сватба в неделя било топ оферта/, така наречените рънърси по масите/как са го измислили това име не знам, няма да казвам колко ни искаха на брой за маса от агенцията и аз ги бях отказала/, дебели свещи в стъкленица в цвят - изнаглях и поисках по 2 на маса:), високите стъкленици за цветята на масите пак ще са от тях..Даже предлагат и безплатна украса на младоженската маса, но там вече сме се разбрали с агенцията...Когато избирахме менюто разбрах, че независимо от цената в менюто за ястията и салатите/понеже като ги калкулираш не правят цената на куверта и излиза повече/, цената на куверта си стои тази, която са ни казали..Въобще днес приятно ни изненадаха с бонуси:) Също така понеже сме неделна сватба ще ни пазят украсен вътрешния ресторант, ако не дай си боже завали...За събота такава опция няма-тогава са по 2 сватби едновременно-на басейна и вътре.
Отметнахме по-сложните неща, остана срещата с агенцията и главните действащи лица от тях, както и дреболии разни...Наближава датата и взе да става малко по-голям екшън:)
Активен
mstoqnova
Професор
«
Отговор #27 -:
август 04, 2010, 20:33:58 »
Поздравления за добре свършената работа
За ресторанта малко ти завиждам (БЛАГОРОДНО разбира се ) на нас първо ни обявиха една цена докато ни зарибят, а после ни хвърлиха менюто и казаха да се оправяме.
Активен
Milataaa
Професор
«
Отговор #28 -:
август 04, 2010, 20:45:40 »
Благодаря
Да се надяваме, че и на сватбата ще мине гладко всичко с тях. Много е важно да са професионалисти и да си изпълняват обещанията...дано и при вас всичко бъде идеално или поне с незначителни и дребни несъвършенства
Активен
mstoqnova
Професор
«
Отговор #29 -:
август 04, 2010, 21:02:55 »
Благодаря ти, ще стискам всичките си палци всичко да мине така както си го представяме всички
Активен
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
11
Нагоре
Изпечатай