Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 12, 2024, 17:49:56

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 11   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Milataaа - 22.08.10  (Прочетена 48922 пъти)

_Roxy_
Ентусиаст
**
Публикации: 114

Love is in the air...

« Отговор #45 -: август 09, 2010, 00:29:37 »

Офф това с натруфеността и кича май е обща болест.
Аз преди време като тръгнах да обикалям по магазините направо се изумих.
По едно време си помислих, че проблема е в мен, защото за да се продават такива неща явно някой ги купува. В такива моменти трябва търпение и здрави нерви, защото ходенето и гледането става с дни...
Milataaa нещата, които си избрала са супер. В този ред на мисли би ли споделила къде гравират чащите и има ли значение какво е стъклото?
Активен
Milataaa
Професор
Публикации: 338

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: август 09, 2010, 01:08:51 »

Благодаря, _Roxy_  smile Чашите ги гравираха веднага на място, откъдето ги купих, отне 1 мин. Не останах с впечатление стъклото да има някакво значение. Струваше ни по 5 лв на чаша - име и дата на сватбата. Магазинът има сайт - polinika.com . Аз от форума попаднах на тях и  тръгнах да ги търся като си мислих, че търся магазин само за чаши, а то било сватбен салон.
« Последна редакция: август 09, 2010, 01:10:43 от Milataaa » Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**
Публикации: 1602

"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: август 09, 2010, 09:16:17 »

Milataaa, извини ме, че толкова късно се включвам в темичката ти, но нашата подготовка ми изцежда силиците.  vivasvat
Имаш страхотни идеи!  Bravo Даже в София се усеща ухание на морския бриз, примесен с аромат на романтична сватба на 22 Август.  Love girl
Пожелавам ти малкото оставащи дни до сватбата ви да са изпълнени с много усмивки и позитивизъм.  butterfly
А роклята за подписването е ВЪРХЪТ!  heart
Активен
mstoqnova
Професор
Публикации: 357

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: август 09, 2010, 09:53:21 »

Роклята е много красива, нежна и стилна  Bravo А за кутийката за халките нямам думи ... останаха ми очите в нея   shok
ПОЗДРАВЛЕНИЯ всичко е разкошно.  Bravo  Bravo  Bravo
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1083

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: август 09, 2010, 12:42:00 »

Ето още една булка, която се включва със закъснение! Честита темичка! Виждам, че тук е пълно с оригинални и сладки булки, ти не правиш изключение! Много спокойствие и лежерни последни дни ви желая!  give_rose
Активен
Milataaa
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: август 09, 2010, 21:31:30 »

Благодаря ви, lunno momiche, Ariel и  mstoqnova Flower Много сте мили и ви  благодаря, че въпреки усилените подготовки на всички вас, намирате време и за моята темичка smile Доста нагорно ми идва вече напрежението на работа плюс усилената подготовка, но въпреки това се опитвам и аз да понадниквам и във вашите темички и да бъда съпричастна към щастието ви, защото виждам колко приятно е това  smile Надявам се и при вас подготовката тече без спънки smile Аз утре имам среща с флористката, а в сряда живот и здраве роклята ми трябвада  е готова и да я отнеса в една приятелка, за да е далеч от очите на любимия smile
Активен
Milataaa
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: август 11, 2010, 22:31:30 »

Здравейте, момичета smile Аз да се похваля - днес си взех роклята, булото, жартиера и чантичката. Всичко надмина и най-смелите ми очаквания за крайния резултат danceg Страхотна изработка и много ми харесва, че не стана типичната рокля  - а малко по-нетрадиционна. За съжаление не правих снимки и нямам какво да покажа, понеже веднага я връчих на отговорно пазене на приятелката ми и мъжа й, от които ще ме вземат:) Малката шаферка стана като втора булка - в същите цветове и малко цвете от плат в косите с малко камъче - майка й каза, че била като херувимче:) Малките ни шафери ще са ни най-голямата украса на сватбата! Чантичката ми са я изработили като малко бижу - от същите платове и едно много красиво камъче като закопчалка. Всичко, което изработват Casa Bianca e с много вкус и са страхотни професионалисти - мисля, че заслужават похвала и като кача снимки от сватбата /а то не остана въобще много!/, надявам се да сте и вие на това мнение! Вече си отдъхвам - аз съм напълно готова. Само за младоженеца ми се струва, че ще има ядове в последните минути на финала smile
Активен
liony2000
Сватбар
Публикации: 164

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: август 12, 2010, 12:10:50 »

Мила пожелавам ти много спокойствие до сватбата и да изживеете момента  пълноценно. give_rose
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: август 12, 2010, 12:27:19 »

Уау, вие доста сте напреднали! Браво на вас! В галерията си имаш една уникално сладка рокличка, която направо ми обра очите - толкова обичам роклички с воалчета (което не е изненада като видиш моята булчинска  girl_haha)! За къде е предвидена тази?
Активен
mstoqnova
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: август 12, 2010, 21:16:14 »

Леле супер  вече си  готова Bravo Нямам търпение да видя снимки. Сега остава да се наслаждаваш на последните дни като госпожица  Wink А моминско парти ще има ли?
« Последна редакция: август 12, 2010, 21:19:06 от mstoqnova » Активен
Milataaa
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: август 12, 2010, 23:33:16 »

Благодаря за хубавото пожелание, liony2000  give_rose
Ariel, много се радвам, че ти харесва рокличката - тя е за подписването ни - другия петък, понеже нали ни е неделна сватбата и нямало тогава лица - представители на общината, а и искахме изнесен ритуал, за което пак не може на място да се подпише и така smile Надявам се така да не ни се изгуби момента - а църковния ни брак е в неделя - в деня на сватбата smile И аз съм запомнила твоята рокля и даже тази вечер се прибирам и виждам на витрината на сватбения  салон до нас една разкошна рокля, която страшно ми напомни на твоята smile Много красива!
Mstoqnova,  засега уж ще има моминско парти, но...за съжаление няма как да събера накуп всичките ми приятелки - едната е от друг град, но няма как да дойде, понеже се съвзема от тежка загуба на бебето си отпреди две седмици...Другата пък й се налага да пътува, третата има малко бебе и то е болно.. и за съжаление ще сме по-смален състав..Но ще отразим, разбира се. Жалко, защото фотографът ни предложи първо да отидем при него с дрес код лилаво примерно и да си направим диви момински снимки и така да продължим на дискотека. Страшно ми харесва идеята, но така наполовина като бройка малко ми се отщя... smile
Днес едва успяхме да намерим време да си извадим медицински - супер бързо станаха в Надежда -  1 час, от който там сме стояли 5 мин, просто изчакахме от 9 до 10 лекарката да дойде.
Тази събота съм на втора пробна прическа и пробен маникюр /е за това не съм си мислила, че мога да отида:)/ А утре младоженецът ще си избира модел за шиене на костюма, сватбата е след 10 дни!!!!!Завиждам му на спокойствието:)))))))))
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: август 13, 2010, 13:00:49 »

Мъже, какво да ти кажа! Моят е същият - има време та има време. А като опре ножът до кокала изведнъж се почва: "Ооо, ама ние не трябваше ли да направим това"? Ах, пилета шарени!  girl_haha
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #57 -: август 13, 2010, 13:09:00 »

Има още едно по-забавно нещо-да ги видиш изпаднали в паника, че за нещо времето не достига  scare2 Тогава ви уверявам, че вас лично ще ви завладее едно невероятно спокойствие  и можете да заявите :"Ама наистина ли? О, не се притеснявай, остават още няколко дни".
 Milataaa , рокличката за подписването е много сладка , а с твоята фигура ще стои страхотно  smile Много съм любопитна какви кукли ще сте с твоята малка шаферка.
 Не се отказвай от моминското парти, ще видиш, че ще стане много хубаво  smile А фотографът ви ще е рядко облагодетелстван мъж в този ден  Wink
Активен
Milataaa
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: август 15, 2010, 04:14:14 »

Благодаря за подкрепата, Ariel, Michelle:) Уж са му обещали на годеника ми да отиде в понеделник и до сряда да е готов huhhuh.gif Не ми е ясно как ще стане това...Днес потресох и майка му и сестра му с разкритието, че няма НИЩО  купено за него:) Не ги разбирам такива спокойни хора... smile
Преди малко се връщам от импровизираното ми моминско парти:) Бяхме само три /всички приятелки ме 'изоставиха'smile - едната болна от летен вирус, другата празнува рд с майка си, третата и тя с проблеми.../. Но беше страшно весело /моите приятелки са просто невероятни купонджийки, щастлива съм да ги имам до себе си/. Вечерта ни започна с концерта на Сигнал в центъра на Варна, напълниха ми душата, продължихме на дискотека. Запознахме се с едни италианци и турци - от толкова време не ми се беше случвало да водя неангажиращ разговор с непознати мъже, без да се притеснявам, че ме свалят. Единият мъж /турчинът/ се оказа архитект, проектирал част от магазините в Гранд мол. И естествено италианците бяха супер шик и галантни, страхотно весели и забавни хора.  Много позитивни хора, разказвах им за сватбата ми и всички не вярваха, че съм на 27 години:) Казваха, че приличам на 20 - е как да не ги почерпиш:)))))Едната ми приятелка е живяла в Италия много години и когато дойдоха да ни заговорят италианците, те просто паднаха като им заговори на родния им език. Много се смяхме - те казаха, че били очаровани колко са красиви българските жени и колко няколко нива под тях са мъжете ни....И ние им казахме, че техните жени пък са хубави само по тв и те се съгласиха... За това обожавам лятна Варна - повечето хора са на гребена на вълната и се забавляват, без да им пука кой какво ще си помисли за тях.. И като капак им показахме каква тъпа държава сме - единият без да иска бутна една мутреса и охраната ги изхвърли - те се извиниха най-учтиво, но уви...Изхвърлиха ги с бутане и викане!Направо се изумих...и не може без изцепка - по едно време идва един младеж и носи 4 текили и казва с един акцент /така ми се стори:)/ - текила? и аз на английски му казвам why? , ама я пийнахме и по едно време гледам той младежът бил барман в дискотеката, а аз му говоря на английски:))))))Паднахме от смях.
Но.....беше страхотна вечер, хубаво е когато имаш страхотни приятелки и се сещам за песента - нямам нужда от много приятели....Стигат ми двама-трима:))))) Вече спокойно мога да стана г-жа Йорданова след такава прекрасна моминска вечер:))))Ще се опитам да кача поне една-две снимки:)))
А днес гледах снимки от сватбата на братовчед ми -архитект вътрешен дизайн /той и съпругата му/. Страхотно ми хареса как са си украсили ресторанта те самите - ще кача снимки в галерията ми - слагали са гълъби от хартия по тавана на нещо като шатрички - изглежда страхотно!!!Просто страшно шик.
« Последна редакция: август 15, 2010, 04:57:16 от Milataaa » Активен
mstoqnova
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: август 15, 2010, 11:14:50 »

Страхотно си си искарала, личи си от снимчиците Bravo Имаш невероятни приятелки  yahoo

Украсата с гълъбите е много красива и нежна  good
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 11   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: