Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 10:31:13

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 6  (Прочетена 215211 пъти)

V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
Публикации: 879

Моят сватбен албум

« Отговор #390 -: май 25, 2011, 14:03:42 »

luce, Добре дошла в клуба Bravo danceg Bravo danceg Може ли само да ми кажеш, другите две части на ресторанта бяха ли заети, тази която е в ляво зад бара навътре със стъклените врати и тази, която е от дясната страна - издължена като коридорче?
Активен
VIks
Новак
*
Публикации: 14

« Отговор #391 -: май 26, 2011, 07:56:40 »

Момичета някоя от вас има ли впечатления за ресторант Свети Никола до Бризовете във Варна? Наистина имам нужда от помощ - обикололи сме всички спрягани ресторанти и нищо (Димят, Голдън Тюлип,Бризовете, КАмелия, Корал, Романс, Елена, Термал, Естрея, Джоя Парк ...) ако някои се сеща за друго подходящо място за около 100 човека да пише , че  angry
Активен
luce
Любопитен
*
Публикации: 35

« Отговор #392 -: май 27, 2011, 08:42:44 »

V_e_S_i, извинявай,че отговарям със закъснение. Разположението беше горе-долу такова : масата на младоженците е ясна. До нея имаше една по-малка, така поискали младоженците - за родителите. Горе-долу срещу масата на младоженците по цялата дължина до бара имаше маси в една редица, но бяха разделени - в смисъл съвсем леко разделечени една от друга. Зад тези маси, до стената имаше две - за DJ и за фотографа, предполагам. Другата част беше свободна за танци. Ако застанеш с лице към бара, в дясно имаше разположени маси, стигаха горе-долу до края на бара. Надявам се да го обясних грамотно  smile

Приятен ден на всички  smile
Активен
godsmack
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #393 -: май 27, 2011, 08:52:09 »

Привет!

За Холидей инн:

Така в крайна сметка, понеже на мен залата адски ми хареса заедно с тяхната арамжировка, и практически няма да ми се налага да вкарвам украса ако с екалкулират всичките тези неща, за които на другите места си доплащаш не ти излиза по-скъпо (или поне не много), а все пак си е удоволствие залата:)
Искам да добавя, че имат и правоъгълни маси-както се разберет така ще подредят залата-не са само кръгли.
Ще разказавм допълнителни впчеатления като имам и обещавам да влизам по-често-така че ако нещо съм изпуснала питайте:)

Звучи доста добре  good  Наистина човек като си направи сметка, този куверт излиза на хубава цена smile
Активен
rroni
Новак
*
Публикации: 17

« Отговор #394 -: май 29, 2011, 22:34:21 »

Нашата сватба беше в ресторант Варна на хотел Одесос. бяхме 130 човека,храната беше добра,пиенето мн добре изстудено,обслужването прилично, управителя мн коректен. и обновената обстановка на ресторанта е страхотна,в златно и кафяво с големи ламиони, много тежка и изискана атмосфера. трябва да се види на място,на снимки не се добива реална представа
Активен
ivatodorova
Ентусиаст
**
Публикации: 79

Сватбата ще бъде: 28.08.2011

Моят сватбен албум

« Отговор #395 -: май 31, 2011, 09:31:23 »

smile Здравейте мили дами (и господа)... Дойде и моят ред да се "бракувам"  yahoo. И дойде моментът за избор на ресторант. Свободна дата имат в три ресторанта:
1. Ресторант "Панорама"
2. Ресторант Централ Форум (много интересно, от там ми отговориха, че имат свободна зала само за 50 човека, защото имали друга сватба. А в сайта им виждам, че ресторанта им е с капацитет 200. Знае ли някой дали всъщност нямат две зали?)
3. Ресторант Сентрал Парк София

И във връзка с това, апелирам към Вас  Girl_hide да ми дадете своето мнение за тези три ресторанта. Гостите ми ще са между 50-60 човека. Много изчетох за Панорама и Централ Форум, но за Сентрал Парк София не намерих много отзиви.

Уф, хванала ме е предбрачната треска. А Мъжът седи и разчита "изцяло на моят избор", няма що!  blum
Гражданският брак ще го сключваме в зала Красно село от 17:часа.  yahoo
Благодаря предварително за отговорите!!!
Активен
janet_87
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #396 -: юни 01, 2011, 21:27:58 »

Здравейте! Бих ви посъветвала да не ходите в ресторанта на Бургаския свободен университед! Собственика се смени и няма нищо общо с предишния имидж на този ресторант. Беяе толкова задимено и топло, не пускат вентилацията за да не хабят ток, а ако е пуснат ще глобят персонала, който я пуска за не повече от 5 мин. Не слагат на булчибската маса бяла хубава покривка, която би трябвало да имат, а покривка къса и то на петна. И пилето ако ви предложат да ви направят, по-добре да си го направите сами, сигурна съм, че най-неопитния готвач ще се справи по добре от тях. На всичкото отгоро половината напитки си ги пребраха за тях. Напълно останах разочарована.
Активен
t2egr
Ентусиаст
**
Публикации: 53

Сватбата е на 05.09.2011г. !!!

« Отговор #397 -: юни 02, 2011, 09:07:05 »

smile Здравейте мили дами (и господа)... Дойде и моят ред да се "бракувам"  yahoo. И дойде моментът за избор на ресторант. Свободна дата имат в три ресторанта:
1. Ресторант "Панорама"
2. Ресторант Централ Форум (много интересно, от там ми отговориха, че имат свободна зала само за 50 човека, защото имали друга сватба. А в сайта им виждам, че ресторанта им е с капацитет 200. Знае ли някой дали всъщност нямат две зали?)
3. Ресторант Сентрал Парк София

И във връзка с това, апелирам към Вас  Girl_hide да ми дадете своето мнение за тези три ресторанта. Гостите ми ще са между 50-60 човека. Много изчетох за Панорама и Централ Форум, но за Сентрал Парк София не намерих много отзиви.

Уф, хванала ме е предбрачната треска. А Мъжът седи и разчита "изцяло на моят избор", няма що!  blum
Гражданският брак ще го сключваме в зала Красно село от 17:часа.  yahoo
Благодаря предварително за отговорите!!!
Здравей кога е вашата сватба...
За Централ Форум мога да кажа, че не знам дали има две зали, но дори и да има попринцип моето лично мнения е да НЕ разчитате на този вариант просто от всяка една гледна точка не е добре да се правят две сватби на едно място колкото и е да голямо и с многоброен персонал просто не е вариант.... за съжаление нямам идея какво е за другите два ресторанта........
Активен
ivatodorova
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #398 -: юни 02, 2011, 10:35:54 »

Здравей t2egr
благодаря за отговора. Сватбата ще бъде на 28 август. Довечера ще отидем до ресторант Панорама, а в събота имаме уговорка с управителя на Сентръл Парк. Отказахме се от Централ форум.
И след като се спрем на един от двата ресторанта ще капарираме другата седмица...  danceg
Стискайте палци и след събота ще пиша мнения и отзиви за двата ресторанта. smile

Хубав и слънчев ден.  smile
Активен
ralej
Сватбар
Публикации: 158

Най-щастливи на света!

Моят сватбен албум

« Отговор #399 -: юни 03, 2011, 15:19:15 »

Може ли някой да ми каже как се казва вече бившия ресторант ЛИБЕКС в Овча Купел?  pardon
Активен
plesure
Професор
Публикации: 320

Моят сватбен албум

« Отговор #400 -: юни 03, 2011, 16:01:34 »

Здравей t2egr
благодаря за отговора. Сватбата ще бъде на 28 август. Довечера ще отидем до ресторант Панорама, а в събота имаме уговорка с управителя на Сентръл Парк. Отказахме се от Централ форум.
И след като се спрем на един от двата ресторанта ще капарираме другата седмица...  danceg
Стискайте палци и след събота ще пиша мнения и отзиви за двата ресторанта. smile

Хубав и слънчев ден.  smile

Панорама е просто ужасен - нищо общо няма името на ресторанта с гледката към строежа и мърсотията (ако успеете да видите нещо през ужасно мръсните, не мити поне от 5 години прозорци). Даже на администраторката-барманката дрехите бяха на мазни петна като бяхме там. Кажете за колко човека търсите ресторант?
Активен
Susito
Ентусиаст
**
Публикации: 131

Ще ставам госпожа :-)

« Отговор #401 -: юни 03, 2011, 17:10:00 »

Може ли някой да ми каже как се казва вече бившия ресторант ЛИБЕКС в Овча Купел?  pardon

Хаха аз мога да ти кажа - Китенска перла smile Вече ми е любимото име на ресторант  Wink
Активен
ivatodorova
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #402 -: юни 04, 2011, 01:06:43 »

Панорама е просто ужасен - нищо общо няма името на ресторанта с гледката към строежа и мърсотията (ако успеете да видите нещо през ужасно мръсните, не мити поне от 5 години прозорци). Даже на администраторката-барманката дрехите бяха на мазни петна като бяхме там. Кажете за колко човека търсите ресторант?
Да, и ние се отказахме от Панорама. Определено не ми хареса. bad Сватбата ще бъде за 60 човека. Утре имаме среща с управителя на ресторанта на Сентръл парк. На мен това ми беше един от първите ресторанти, които си избрах. Имаме оферта и от Холидей Ин, обаче много ни е далече, а не  ми се наема автобус за извозване на гостите. Ако и в Сентръл парк (макар че не ми се вярва) нещо не ни хареса, не знам за друг ресторант. Питахме в Централ форум и хотел Акорд, обаче датата е заета.
Вече съм така -  tease. Сега тепърва и Уокля ще търся, но поне съм си харесала 3 модела, отивам, пробвам, и който ми хареса - взимам.  girl_wink
Хубава вечер и утре ще пиша след срещата.
Аз по принцип не кукувам по нощите, обаче КОТАНЧО ме събуди с бодро Мяу - искал компания. Сега се е гушнал в мен и спи - коте като него да си.  Girl_hide
Активен
ivatodorova
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #403 -: юни 04, 2011, 15:31:50 »

danceg danceg danceg Капарирахме си ресторант (500 лв) ! Става дума за ресторанта на хотел Сентръл Парк. Управителят е изключително добър професионалист и е много отзивчив. От там си намерихме и DJ - той е свободен за нашата дата (тарифата му е 70 лв на час, следователно за 5 часа - 350 лв., което не е зле), а също и декоратор за ресторанта! Супер. yahoo
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Публикации: 568

Ние можем и знаем как... !!!

« Отговор #404 -: юни 05, 2011, 21:51:49 »

Госпожо или госпожице "restorant ",
Като начало, хубаво е да се появяте със собственото име на ресторанта, който представлявате, за да отстоявате позициите си на коректни изпълнители.
Бих си позволил да коригирам някои реплики от вашето слово в защита на ресторантите и техните служители.
Нито един от изброените професионалисти - Фото, Видео и Дж не са гости на сватбените партита.
Както вие така и ние сме на работа. Фотото и Видеото са от сутринта с Младоженците, Дж пък продължава до сутринта и сме натоварени максимално през цялото време. Това което Фото, Видео и Дж вършат за едно сватбено събитие е нещо много отговорно и специфично.
По разбираеми причини, ще се въздържа от по-обстоен коментар, относно останалата част от вашият пост...............
Активен
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: