Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 10:41:56
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 6
Страници:
1
...
25
26
[
27
]
28
29
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 6 (Прочетена 215223 пъти)
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
Отг: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 6
«
Отговор #390 -:
май 25, 2011, 14:03:42 »
luce
, Добре дошла в клуба
Може ли само да ми кажеш, другите две части на ресторанта бяха ли заети, тази която е в ляво зад бара навътре със стъклените врати и тази, която е от дясната страна - издължена като коридорче?
Активен
VIks
Новак
Публикации: 14
«
Отговор #391 -:
май 26, 2011, 07:56:40 »
Момичета някоя от вас има ли впечатления за ресторант Свети Никола до Бризовете във Варна? Наистина имам нужда от помощ - обикололи сме всички спрягани ресторанти и нищо (Димят, Голдън Тюлип,Бризовете, КАмелия, Корал, Романс, Елена, Термал, Естрея, Джоя Парк ...) ако някои се сеща за друго подходящо място за около 100 човека да пише , че
Активен
luce
Любопитен
Публикации: 35
«
Отговор #392 -:
май 27, 2011, 08:42:44 »
V_e_S_i, извинявай,че отговарям със закъснение. Разположението беше горе-долу такова : масата на младоженците е ясна. До нея имаше една по-малка, така поискали младоженците - за родителите. Горе-долу срещу масата на младоженците по цялата дължина до бара имаше маси в една редица, но бяха разделени - в смисъл съвсем леко разделечени една от друга. Зад тези маси, до стената имаше две - за DJ и за фотографа, предполагам. Другата част беше свободна за танци. Ако застанеш с лице към бара, в дясно имаше разположени маси, стигаха горе-долу до края на бара. Надявам се да го обясних грамотно
Приятен ден на всички
Активен
godsmack
Любопитен
«
Отговор #393 -:
май 27, 2011, 08:52:09 »
Цитат на: Mishelinka в май 21, 2011, 22:15:03
Привет!
За Холидей инн:
Така в крайна сметка, понеже на мен залата адски ми хареса заедно с тяхната арамжировка, и практически няма да ми се налага да вкарвам украса ако с екалкулират всичките тези неща, за които на другите места си доплащаш не ти излиза по-скъпо (или поне не много), а все пак си е удоволствие залата:)
Искам да добавя, че имат и правоъгълни маси-както се разберет така ще подредят залата-не са само кръгли.
Ще разказавм допълнителни впчеатления като имам и обещавам да влизам по-често-така че ако нещо съм изпуснала питайте:)
Звучи доста добре
Наистина човек като си направи сметка, този куверт излиза на хубава цена
Активен
rroni
Новак
«
Отговор #394 -:
май 29, 2011, 22:34:21 »
Нашата сватба беше
в ресторант Варна на хотел Одесос
. бяхме 130 човека,храната беше добра,пиенето мн добре изстудено,обслужването прилично, управителя мн коректен. и обновената обстановка на ресторанта е страхотна,в златно и кафяво с големи ламиони, много тежка и изискана атмосфера. трябва да се види на място,на снимки не се добива реална представа
Активен
ivatodorova
Ентусиаст
Сватбата ще бъде: 28.08.2011
«
Отговор #395 -:
май 31, 2011, 09:31:23 »
Здравейте мили дами (и господа)... Дойде и моят ред да се "бракувам"
. И дойде моментът за избор на ресторант. Свободна дата имат в три ресторанта:
1. Ресторант "Панорама"
2. Ресторант Централ Форум (много интересно, от там ми отговориха, че имат свободна зала само за 50 човека, защото имали друга сватба. А в сайта им виждам, че ресторанта им е с капацитет 200. Знае ли някой дали всъщност нямат две зали?)
3. Ресторант Сентрал Парк София
И във връзка с това, апелирам към Вас
да ми дадете своето мнение за тези три ресторанта. Гостите ми ще са между 50-60 човека. Много изчетох за Панорама и Централ Форум, но за Сентрал Парк София не намерих много отзиви.
Уф, хванала ме е предбрачната треска. А Мъжът седи и разчита "изцяло на моят избор", няма що!
Гражданският брак ще го сключваме в зала Красно село от 17:часа.
Благодаря предварително за отговорите!!!
Активен
janet_87
Регистриран
Публикации: 3
«
Отговор #396 -:
юни 01, 2011, 21:27:58 »
Здравейте! Бих ви посъветвала да не ходите в ресторанта на Бургаския свободен университед! Собственика се смени и няма нищо общо с предишния имидж на този ресторант. Беяе толкова задимено и топло, не пускат вентилацията за да не хабят ток, а ако е пуснат ще глобят персонала, който я пуска за не повече от 5 мин. Не слагат на булчибската маса бяла хубава покривка, която би трябвало да имат, а покривка къса и то на петна. И пилето ако ви предложат да ви направят, по-добре да си го направите сами, сигурна съм, че най-неопитния готвач ще се справи по добре от тях. На всичкото отгоро половината напитки си ги пребраха за тях. Напълно останах разочарована.
Активен
t2egr
Ентусиаст
Сватбата е на 05.09.2011г. !!!
«
Отговор #397 -:
юни 02, 2011, 09:07:05 »
Цитат на: ivatodorova в май 31, 2011, 09:31:23
Здравейте мили дами (и господа)... Дойде и моят ред да се "бракувам"
. И дойде моментът за избор на ресторант. Свободна дата имат в три ресторанта:
1. Ресторант "Панорама"
2. Ресторант Централ Форум (много интересно, от там ми отговориха, че имат свободна зала само за 50 човека, защото имали друга сватба. А в сайта им виждам, че ресторанта им е с капацитет 200. Знае ли някой дали всъщност нямат две зали?)
3. Ресторант Сентрал Парк София
И във връзка с това, апелирам към Вас
да ми дадете своето мнение за тези три ресторанта. Гостите ми ще са между 50-60 човека. Много изчетох за Панорама и Централ Форум, но за Сентрал Парк София не намерих много отзиви.
Уф, хванала ме е предбрачната треска. А Мъжът седи и разчита "изцяло на моят избор", няма що!
Гражданският брак ще го сключваме в зала Красно село от 17:часа.
Благодаря предварително за отговорите!!!
Здравей кога е вашата сватба...
За Централ Форум мога да кажа, че не знам дали има две зали, но дори и да има попринцип моето лично мнения е да НЕ разчитате на този вариант просто от всяка една гледна точка не е добре да се правят две сватби на едно място колкото и е да голямо и с многоброен персонал просто не е вариант.... за съжаление нямам идея какво е за другите два ресторанта........
Активен
ivatodorova
Ентусиаст
«
Отговор #398 -:
юни 02, 2011, 10:35:54 »
Здравей t2egr
благодаря за отговора. Сватбата ще бъде на 28 август. Довечера ще отидем до ресторант Панорама, а в събота имаме уговорка с управителя на Сентръл Парк. Отказахме се от Централ форум.
И след като се спрем на един от двата ресторанта ще капарираме другата седмица...
Стискайте палци и след събота ще пиша мнения и отзиви за двата ресторанта.
Хубав и слънчев ден.
Активен
ralej
Сватбар
Най-щастливи на света!
«
Отговор #399 -:
юни 03, 2011, 15:19:15 »
Може ли някой да ми каже как се казва вече бившия ресторант ЛИБЕКС в Овча Купел?
Активен
plesure
Професор
«
Отговор #400 -:
юни 03, 2011, 16:01:34 »
Цитат на: ivatodorova в юни 02, 2011, 10:35:54
Здравей t2egr
благодаря за отговора. Сватбата ще бъде на 28 август. Довечера ще отидем до ресторант Панорама, а в събота имаме уговорка с управителя на Сентръл Парк. Отказахме се от Централ форум.
И след като се спрем на един от двата ресторанта ще капарираме другата седмица...
Стискайте палци и след събота ще пиша мнения и отзиви за двата ресторанта.
Хубав и слънчев ден.
Панорама е просто ужасен - нищо общо няма името на ресторанта с гледката към строежа и мърсотията (ако успеете да видите нещо през ужасно мръсните, не мити поне от 5 години прозорци). Даже на администраторката-барманката дрехите бяха на мазни петна като бяхме там. Кажете за колко човека търсите ресторант?
Активен
Susito
Ентусиаст
Ще ставам госпожа :-)
«
Отговор #401 -:
юни 03, 2011, 17:10:00 »
Цитат на: ralej в юни 03, 2011, 15:19:15
Може ли някой да ми каже как се казва вече бившия ресторант ЛИБЕКС в Овча Купел?
Хаха аз мога да ти кажа - Китенска перла
Вече ми е любимото име на ресторант
Активен
ivatodorova
Ентусиаст
«
Отговор #402 -:
юни 04, 2011, 01:06:43 »
Цитат на: plesure в юни 03, 2011, 16:01:34
Панорама е просто ужасен - нищо общо няма името на ресторанта с гледката към строежа и мърсотията (ако успеете да видите нещо през ужасно мръсните, не мити поне от 5 години прозорци). Даже на администраторката-барманката дрехите бяха на мазни петна като бяхме там. Кажете за колко човека търсите ресторант?
Да, и ние се отказахме от Панорама. Определено не ми хареса.
Сватбата ще бъде за 60 човека. Утре имаме среща с управителя на ресторанта на Сентръл парк. На мен това ми беше един от първите ресторанти, които си избрах. Имаме оферта и от Холидей Ин, обаче много ни е далече, а не ми се наема автобус за извозване на гостите. Ако и в Сентръл парк (макар че не ми се вярва) нещо не ни хареса, не знам за друг ресторант. Питахме в Централ форум и хотел Акорд, обаче датата е заета.
Вече съм така -
. Сега тепърва и Уокля ще търся, но поне съм си харесала 3 модела, отивам, пробвам, и който ми хареса - взимам.
Хубава вечер и утре ще пиша след срещата.
Аз по принцип не кукувам по нощите, обаче КОТАНЧО ме събуди с бодро Мяу - искал компания. Сега се е гушнал в мен и спи - коте като него да си.
Активен
ivatodorova
Ентусиаст
«
Отговор #403 -:
юни 04, 2011, 15:31:50 »
Капарирахме си ресторант (500 лв) ! Става дума за ресторанта на хотел Сентръл Парк. Управителят е изключително добър професионалист и е много отзивчив. От там си намерихме и DJ - той е свободен за нашата дата (тарифата му е 70 лв на час, следователно за 5 часа - 350 лв., което не е зле), а също и декоратор за ресторанта! Супер.
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Ние можем и знаем как... !!!
«
Отговор #404 -:
юни 05, 2011, 21:51:49 »
Госпожо или госпожице "restorant ",
Като начало, хубаво е да се появяте със собственото име на ресторанта, който представлявате, за да отстоявате позициите си на коректни изпълнители.
Бих си позволил да коригирам някои реплики от вашето слово в защита на ресторантите и техните служители.
Нито един от изброените професионалисти - Фото, Видео и Дж не са гости на сватбените партита.
Както вие така и ние сме на работа. Фотото и Видеото са от сутринта с Младоженците, Дж пък продължава до сутринта и сме натоварени максимално през цялото време. Това което Фото, Видео и Дж вършат за едно сватбено събитие е нещо много отговорно и специфично.
По разбираеми причини, ще се въздържа от по-обстоен коментар, относно останалата част от вашият пост...............
Активен
Страници:
1
...
25
26
[
27
]
28
29
30