СВАТБА В ЯМБОЛ - 2-ра част

<< < (47/48) > >>

SimonaG:
Здравейте, момичета  :) Реших да се включа и аз в темичката, въпреки че няма активност от известно време. Предстои ми сватба в Ямбол на 01.05.2015. Засега сме запазили само ресторанта, спряхме се на Кабиле. Някой със скорошни впечатления от там? За фото и видео се ориентирам към Бордик Медия, а агенция - Фиоре. Най-трудно ми обаче с DJ. Можете ли да ми препоръчате някой?  Не живеем в Ямбол и ми е малко трудничко с организацията от разстояние, затова много ще се радвам на съвети и препоръки от всякакъв характер :)

ashlley89:
Здравейте! Включвам се и аз в темата. На мен също ми предстои сватба, малко преди теб Simona G, нашата ще е на 18. Април. За DJ си избрахме Стоян. Ходили сме и преди на негови сватби и ни хареса. Ресторанта ни ще е Екатерина, а фото Николай Димитров, за украсата ще се доверим на Фиоре. Момичета и аз имам въпрос, много ще се радвам да ми помогнете. Търся музика за извеждането. Много ми се иска обаче да има гайда, кавал, гъдулка и тъпан, а повечето са само гайда, акордеон и тъпан. Ще се радвам да споделите мнение.

jekova:
   Здравейте на всички! От скоро съм сгодена и ще се омъжвам през август /все още нямаме точна дата/. Ние живеем в Шумен, но тъй като аз съм от Ямбол моят любим ще идва да ме вземе от там. Поради тази причина, ще ми се наложи да организирам част от нещата в Ямбол. Моля дайте ми съвет за избор на фризьор, гримьор и маникюрист както и за оркестър за вземането ми /координати и цени/.

SimonaG:
Ashlley89 и ние се доверихме на Фиоре за украсата, а за DJ избрахме Наско Тачев. Относно музиката за извеждането, днес имаме среща в 12:00ч., ще мога да дам повече информация след това:) Иначе може да питаш Ваня от Фиоре, мисля, че тя има координати и предлага такива услуги. 

Честито jekova :) За фризьор, гримьор и маникюрист още не съм се интересувала сериозно, разгледай по-старите постове в темата, мисля, че има информация. Успех с организацията :)

anestodiq:
ЗДРАВЕЙТЕ :) някой да помага за сватба в Ямбол - БоровеЦ за DJ и всичко останало :huh: :huh: :huh: :huh:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница